Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
baby prsia ma bolia este viac ako minuly tyzden.. brucho boli jak fras ako pred ms.. ale ta az v sobotu by mala prist..zeby prista navsteva skor 😖 😖 😠 alebo to moze byt take silne bolesti,ked som na zaciatku tu alchemilku pila? ovu tiez bola o dost silnejsia... 😒 mate skusenosti niektora?? diky xx
@meggie07 no ja neviem ci je tento mesiac nieco v ovzdusi alebo co, ja mam dostat ms dnes/zajta, vcera a dnes mam take klasicke ms bolesti ako vacsinou ale 3 dni vkuse som mala strasne silne bolesti a nepamatam aby som take cosi mavala pred ms ale mesiac beriem vitaminy tak to tiez pripisujem asi tomuto ze je v tele nieco nove tak asi inak reaguje, ja osobne som u seba tehotenstvo uplne vylucila
@milluska jasne že ho neodsudzujem ani nechcem, nepoznam okolnosti ako si napisala, bol to len môj nazor, dufam že som sa ťa nijako nedotkla. Vy dvaja viete najlepšie ako to medzi vami je 🙂 To ti verim že to určite bolelo ak to bolo pre teba "posledne" babo. Ale ja verim že sa vám podarí a obaja sa budete z neho nesmierne tešiť 🙂
@fergiea nooo tak čo ja viem nechcem ťa sklamať ale na 12 dpo by som čakala asi trochu silnejši ale možno sa mýlim. dúfam že sa mýlim 🙂 súhlasim aj s nazorom puffu aby si skusila tehotensky to už by mal aspoň dušika zachytiť ak tam je tehotenstvo. Nechceme ťa zlomiť aby si skušala tehu test ale aspoň by si viacej vedela na čom si 🙂
Dobre ranko snazilky, tak mne to dnes meska 2. den, som 16 DPO, rano mi teplota skoro oci vybila (vcera 36,65 co bola doteraz najvyssia a dnes 36,8) tak som si cela roztrasena isla spravit test a tam NIC ☹ ani len duch tak ja uz neviem, ked tam nie je babo tak uz nech sa spusti lebo mi to len dava falosnu nadej a aj ked sa nam v buducnosti podari tak meskaniu ms a teplote asi ani nebudem verit ☹ inac na ms sa zatial necitim, ani spuchnuta nie som 😀 akurat ma popichava lavy vajecnik 😖
@meggie07 asi najhorsie je to ked sa na to clovek sustredi, my sme povodne chceli ist domov v oktobri na dovolenku busom ze ved pre istotu, ale nakoniec sme si povedali ze naco sa sustredit na nieco co este nie je a ked mam nedajboze potratit tak potratim tak ci onak a ked sa zadari, nebudes este po prvom zrimestri a ked bude vse ok a nebudem spinit tak nevidim dovod preco by som sa mala bat..a dobre si spravila vcera 😉 netreba sa obmedzovat pokial nie je este dovod.. treba aj vypnut a porelaxovat 😉
Viete čo, práve som sa rozhodla.Ja si prosím májové alebo júnové bábo 😀 Skôr asi júnové. Takže no stress 😀 😀

@puffu dakujem 🙂 len mi napadlo to vyskusat, ano je negativny, ale som zvedava, ci budu palice silniet nasledujuce dni do mrchy, vcera som si o testovani ovu testami studovala forum asi 2-3hodiny. Takto mam aspon malilinku nadej, tehu test by bol biely a bolo hy to uz v pytly 😀 ale som nastavena na to ze to mohlo a aj nemuselo vist, tak hadam nebudem nejak extra sklamana...ale dakujem pekne za podporu 🙂