icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

puffu
29. júl 2015

@janikm aj ja tam malinko nieco vidim ale fakt ze iba mikro nieco...ale nazivot to moze vyzerat inak...tak uvidis rano...

ivca88
29. júl 2015

@janikm rybka moja 🙂 vidím ! 🙂 takýto som naposledy videla u seba 😉
Hádam sa nemýlim ! 🙂

tomasko27
29. júl 2015

@puffu Jooj uz nech je zajtra.
Svokra mi dnes posiela po manzelovi 10kaciek 😀hm bude sranda.jednu kacku uz mame doma vola sa Rudo je to vlastne kacer,aspon kym nezcne vajcia niest 😀 ale to je ako nie na zabitie,bude musiet zomriet na starobu to maju deti ale tieto budu na jedlo

puffu
29. júl 2015

@tomasko27 my mame nieco cez 4500m2 pozemku takze tiez planujem sadit a pestovat, nasi mali dlhe roky lesku a zahradnu skolku takze nejako som s tym vyrastala a tiez chcem robit zabijacky kedze u nas to bolo bezne robievat to vo velkom a zabijat aj morky, sliepky, kacky, prasa atd...muz planuje chovat doma par sliepok na vajicka a mozno aj kacky na maso...predsa aspon viem cim to bolo krmene a cim si to preslo od zabitia az po zmrazenie...
uz som dala aj plno stromcekov nasadit svokrovi na jar a jesen nech nam to uz pomaly rastie...
juuj ale moc sa tesim ked budem pit na terase kavu a sem tam nejaky kohut od vedla zakikirika, a budem pozerat na par riadkov zemiakov a viem ze budem spokojna tam kde budem.. 🙂
my planujeme neskor detom psa, kedze nas co sme mali ostava svkrovcom kedze sa o neho 7rokov staraju a nechcem najma Jackynu robit traumu ze ho zoberieme prec od nich kedze je na nich velmi zvyknuty...a planujeme si kupit asi weimarskeho alebo vyzlu..ale skor vyzlu..

katuska123456789
29. júl 2015

@tomasko27 držím palce ...aj tak obdivujem že si sa už dnes netestovala 😉

janikm
29. júl 2015

@ivca88 fakt? 🙂 jeej, sa tesim dodala si mi trocha viac nadeje, dufam ze to aj u mna dopadne rovnako 🙂 🙂

tomasko27
29. júl 2015

@katuska123456789 netestovala lebo nemam cim 😀
manzel vecer donesie test

katuska123456789
29. júl 2015

@tomasko27 😀 😀 ja som kupila 4 fakt som šibnutá.... 😅 😅

tomasko27
29. júl 2015

@puffu mame aj ovce dve,dvoch psov,macku,kacku a sliepky a manzel chce kozu 😀 a prasiatko vravim prasiat dost niekedy 😀

tomasko27
29. júl 2015

@puffu ta vyzla sa dcere luubi ale aj mne.ale oni by chceli kazdeho psa kym je steniatko ale potom ich to uz tak moc nebavi

tomasko27
29. júl 2015

@katuska123456789 mala som dva a minula som

puffu
29. júl 2015

@katuska123456789 a uz si testovala? Mna to dnes nejako opat pokusa kedze zatial ms nedosla a palia ma veru prsty... 😀 ale snazim sa odolat...aspon do rano...

tomasko27
29. júl 2015

@puffu Pockaj na mna a budeme rano testovat

katuska123456789
29. júl 2015

@puffu https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/tehulky-po-40tke-2/

tam mam foto ale v skutočnosti je lepšie vidno ten dušik mam 10 dní po ovulke

puffu
29. júl 2015

@tomasko27 my mame toho prveho bisonika kedze sme byvali v byte ale do domu chcem nieco vacsie a vyzla sa mi pacila odjakziva a ked som ukazala muzovi tak aj jemu...
jaaj tak to vy mate doma teda poriadny zverinec... 😀 uz vam iba krava chyba a mate taky hospodarsky zaklad... 😉

puffu
29. júl 2015

@katuska123456789 na tom vrchnom sa mi tam cosi mari, podobne ako na janikm a testovala si rano ci teraz? Ja somocakavala ms vcera, ale kedze ovulku som mala o den neskor ako zvycajne tak som aj prichod ms posunula o den ale uz je neskoro aby dnes dosla ms tak uvidime zajtra ci dojde...

puffu
29. júl 2015

@tomasko27 oki tak pockam... 😉

katuska123456789
29. júl 2015

@puffu testovala som dnes na obed

lucia1002
29. júl 2015

Babulky, zatial moje ovu testy..vyzera ti nadejne, snad sa dockam uz ovu 😀
@fergiea
@juliett99

lucia1002
29. júl 2015
tomasko27
29. júl 2015

@puffu hej krava ale tu manzel nechce lebo tu maju svokrovci a vie co to da taka krava 🙂

tomasko27
29. júl 2015

@puffu ja som mala ovulaciu skor asi o dva dni,no to len podla hlienu sudim takze som myslela ze pride skor ms ale tak neviem

puffu
29. júl 2015

@tomasko27 to si viem predstavit ze to zabera vela casu a da namahu..mne stacia tie sliepky a kacky co muz planuje..a vraj su na mandolinky na zemiakoch dobre morky tak mozno vyskusame aj to.. 😀
ale takeho kona by som brala vsetkymi desiatimi...ale viem zeby som na to nemala cas tak aspon ze su v nasom okoli salase kde ponukaju jazdy aj mimo arealu...

tomasko27
29. júl 2015

@puffu dcera chce kona aj kobylu

juliett99
29. júl 2015

@lucia1002 prichadza pomalicky 😵 😵 😵

puffu
29. júl 2015

@tomasko27 ja si to tiez sledujem podal hlienu, ten mavam zvycajne na 16dc, teraz bol na 17dc ale ovu test mi ukazal pozitivnu ciarku na 18dc co by znamenalo ze ovu by mala byt az na 20dc..ale uvu testy som riesila teraz prvykrat takze ja sa riadim podla toho ako sa riadim posledne roky..

tomasko27
29. júl 2015

@puffu ja som minuly mesiac mala hlien na 12DC a teraz na 10DC tak neviem,ale ako vieme od domacich zvierat prejst rychlo k ovulacii

puffu
29. júl 2015

@tomasko27 😀 to je pravda... 😀 😀 😀

margaretkaoliver
29. júl 2015

Baby prosim vas najdem niekde na nete info k ovulacnym testom? Myslim tym vsetko komplet vysvetlene..pri prvom sa nam podarilo na prvy pokus teraz to bude asi na dlhsie. Dnes som si robila tehi test a taky biely ze ani stenu nemam doma taku bielu...normalne sa mi chcelo plakat...som naivka myslela som ze sa podari tiez na prvy pokus...ale bude to na dlho tym ze nemenstruujem a mam po porode pretocenu maternicu ☹ vobec netusim ako pouzivay a vyhodnotit tie ovu testy. Vdaka

ninna86
29. júl 2015

Vidim to tak ze zajtra tu same testy budu, tak to sa tesiiim 🙂 uz od siedmej tu budem 😀