icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

tomasko27
2. aug 2015

@puffu Ahoj no ako pokracujete?

lucia1002
2. aug 2015

@fergiea aky nezmyselny prispevok? Bol to naozaj krasny prispevok...😉 dakujem za zelanie a dufam tiez ze kazda z nas si coskoro najde kolajnicky..😉 drzim vsetky prsty aby ti to vyslo uz v tomto krasnom mesiaci 😉

puffu
2. aug 2015

@tomasko27 ahoj, ja som dnes 3DC a zajtra by uz mala ms skoncit takze mozeme ist do dalsieho kola ale tentokrat ziadne ovu testy ...a ty ako? kedy sa chystas k lekarovi?

zlazena
2. aug 2015

@motorolka mavas bezne take dlhe cykly?

motorolka
2. aug 2015

@zlazena no ja som doposial fungovala len na liekoch, injekciach, cize prirodzene mi cyklus vobec neprisiel...az teraz naposledy, ked som bola po kyrete...samo od seba, ale od vtedy co je uz cez mesiac ani tuk...tak som dufala, no uvidime co z toho este bude

espoleta
2. aug 2015

ahojte kočky mate niekto skusenosť s ovu testami značky gs ovultest? nikde som sa nedočitala akú majú citlivosť, nakoniec som sa dostala k ovu testom ale ten mi ukazuje skoro sneh 😀 Ale na tych z ebayu by určite ukazalo aj druhu čiaročku hoci slabu, tak preto ma zaujima či nemajú menšiu citlivosť. Ako veľmi nedufam že to tento mesiac vyšlo ale aj tak mi pridu divne ovu testy tejto značky 😀

zlazena
2. aug 2015

@motorolka A co sa ti stalo, ze to mas takto? Ja nemam jeden vajcovod, po operacii som mala aj 60 dnove cykly. Teraz sa to upravilo. Kupila som si test, asi si ho zajtra urobim.

motorolka
2. aug 2015

@zlazena ono od 15-tich som brala HA kedze som mala cystu a tak som si ich pekne papkala 11 rokov, bez nejakej prestavky, no ked sme sa rozhodli s manzelom mat babo, tak som ju vysadila, a vtedy mi zacali problemy, lebo mi prisiel lekar na PCO, casom aj na problem so stitnou, vsetko trvalo nejaky ten cas, kym sa to ustalilo, posledny pokus bola strata vahy, cize som za 2 mesiace schudla 5kg a vtedy sa to podarilo, no este sme nemali mat uspesny koniec, lebo v 9tt sme prisli na to, ze mam MA a ze za to mohla moja genetika, cize mam problem s krvou, tak sa od aprila co som bola na kyret pokusame...ale smejem sa, lebo od kedy som "zena" som az posledne 2 cykli prichadzala na to, na co sa zeny stale stazuju pred ms 😀 tak uvidime ako to cele dopadne, cize este som zaciatocnik v ovulkach a inych zalezitostiach..

zlazena
3. aug 2015

Ja som si prave robila test. Zle som ho ocikala a mozem ho rovno zahodit. Toto sa len mne moze stat... 😉

espoleta
3. aug 2015

Tak kočky dnes som si robila sneh a čisty ako prvý zimný sneh 😀 Som len 9DPO tak asi by som chcela veľa 😀 Teraz už len budem trpnuť aby som dostala mršku najskôr o dva dni 🙂

espoleta
3. aug 2015

preklep menší robila som si test a nie sneh 😀

katuska123456789
3. aug 2015

tak v sobotu sa mi mrcha dostavila a poriadna 😢 😢 😢 😢 😢

vanilka83
3. aug 2015

ahojte tak nam odchod na dovolenku vysiel minuly mesiac presne na plodne dni aj ked sme to vobec neplanovali....prve dva dni som pouzivala aj pro seed gel na zlepsenie hlienu a aby sa spermie dlhsie udrzali vo mne ale nejak nam to teda vobec nepomohlo ani dovolenka relax more... :/ a to som si myslela ze prave tento rok na dovolenke sa to musi podarit vsak sme aj stale sexovali a bola to ta naj dovolenka od kedy sme s muzom spolu...strasny relax pohoda ticho krasne more prostredie pocasie vsetko super a aj tak sa nam zas nezadarilo som z toho celkom smutna kedze som tomu davala vazne velke sance...dokonca ako na potvoru som tam posledne dni ochorela strasne som prechladla-mokre plavky klimatizacia...no a menzes po prichode bol uplne strasny silny bolavy asi este viac ako normalne tomu vazne nechapem dokonca som mala tu krv aj taku hustu az kasovitu no nic buduci tyz. idem na kompletne vysetrenia nech vieme konecne na com sme...moj muz uz na vysetreni bol on je ok len ze ma zly tvar spermii ale doktor povedal ze to je v pohode ze nam to moze sice trosku dlhsie trvat ale ze moze mat v pohode deti a mohli by ste mi prosim napisat ake vsetky vysetrenia sa robia u zeny?lebo mne zatial bral len krv na hormonalny obraz a zistil ze mam zvysenu stitnu zlazu...tak berem euthyrox ale citala som ze to moze trvat aj tri roky kym sa mi upravi hladina stit.zlazy...

puffu
3. aug 2015

@katuska123456789 to vazne.. ☹ som myslela ze sa po tom dusiku na teste neobjavi

espoleta
3. aug 2015

@katuska123456789 tak to bolo pravdepodobne biochemicke......nevadi tento mesiac to určite vyjde, maternica sa pripravila, a teraz už oplodnene vajičko nepustí 😉

ninna86
3. aug 2015

@katuska123456789 ach joo..tak skusame dalej vsetky 🙂

meggie07
3. aug 2015

@katuska123456789 to ma mrzi.. skusame vsetky dalej.. nevzdame to.. 😉

katuska123456789
3. aug 2015

@1234lubka takže nič moc, mrcha príšla v sobotu aj ked som mala ducha na teste ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

katuska123456789
3. aug 2015

@puffu vidiš moja ako to je duch je ale vidiš mrcha prišla ☹ ☹ ☹ ☹

1234lubka
3. aug 2015

@katuska123456789 no...to mi je luto...presne pre toto nestestovat skoro....v den ked ma dojst..alebo ked bude den dva meskat..su to nervy...ja to poznam...20mesiacov...

katuska123456789
3. aug 2015

@1234lubka mas právdu zbytočne som sa stresovala a veľa penazí minula na testy ☹

1234lubka
3. aug 2015

@katuska123456789 ved to...si robis zbytocne nadeje minas na testy apotom... 😉 hlavu hore ide druhe kolo 😉 ja som mala strasne cykli az odnovembra som ich dostala podkontrolu...tesilo ma ked ms dosla nacas....az minuly mesiac nedosla vobec 😉

gattttina
3. aug 2015

Ahojte dievcata 🙂 Na uvod by som Vam chcela zapriat vela stastia, sil a sikovnych malych huncutov ;) Pisem v mene mojej kamaratky. Chceli by sme Vas poprosit o radu a nazor. Kamaratka s priatelom sa snazia o babatko. Boli na dovolenke- odchadzali v pondelok a vo stvrtok sa vracali. Kazdy den sa snazili...Lenze to boli dni pred jej menstruciou, ktoru dostala den po navrate. Cize v piatok. Presiel tyzden. A na treti tyzden od pondelka zacala pocitovat bolest v krizoch. V utorok bola u gyndu, dat sa prepisat od jedneho dr. k druhemu. Ten ju aj vysetril spravil sono a povedal, ze ma ovulaciu. Co by aj sedelo. Cca 11 dni po mens. Lenze, ten tyzden mala bolesti v podbrusku, velmi citlive prsia, krize. V nedelu, teda vcera si spravila test ci to nie je ono, ale nie. Co to podla Vas je? Je v strede cykl.. Stale ovulacia? Ta sa takto prejavuje?

katuska123456789
3. aug 2015

@1234lubka super teším sa s tebou... 😉 😉

mimuska2109
3. aug 2015

@katuska123456789 To mi je luto. M e sa zacala uz v piatok vecer spustat a v sobotu bola v plnom prude🙂 tak snad tento mesiac sa nam to podari.

espoleta
4. aug 2015

@puffu
@katuska123456789
@ninna86
@motorolka
@fergiea
@lavender 84

Tak babule moje, dnes som 10 DPO a aha čo na mňa vykuklo 🙂 malý dušík 🙂 Naživo ho netreba veľmi hľadať a vyskočil hned. Takže asi včera to popichavanie na jednej strane bolo uhniezdovanie. Tak a teraz už len čakať či silnie. Len skúste mi baby poradiť, mam doma duphaston a kedže mam kratku lutealku nechcem začať špiniť alebo krvacať a neviem teda či si ho nasadiť alebo to nechať na prirodu. Obe tehotenstva som ho mala, takže s hormonami nemam problem začať ich užívať 😀 Počkam ešte do zajtra či zosilnie test a potom zavolať doktorovi? Čo si myslíte? 🙂

espoleta
4. aug 2015

na tejto asi najlepšie vidieť caspera 😀 Joj ale je to blbo vidieť na fotkach. Asi si kupim rovno Clearblue a bude po probleme 😀

1234lubka
4. aug 2015

@espoleta nieco sa tam miha, drzim palce aby to nebol plany poplach... 😉

1234lubka
4. aug 2015

@gattttina ano takto sa.prejavuje. moze sa prejavovat ajkazdy mesiac inac ( raz mozes mat citlive prsia raz nie atd)

ninna86
4. aug 2015

@espoleta ja som slepa na duchov, ale vidim tam nieco tento krat aj ja 🙂 tak cakam na dalsi test potom 🙂