Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
@puffu no my sme si uz davno chceli kupit bicykliky, lebo doma u maminy som mala, no trepat ho do mojho noveho domova sa uz nedalo, tak si chcem kupit novy a kedze ho tymto padom budem vediet aj vyuzivat, tak nad tym budem vazne uvazovat 😉 ale ako hovoris, trosku zacnem viac sportovat, uz som dnes zacala a tak si zmenim myslienky...
@motorolka dakujem ti krasne 🙂 škoda že v tom niesme spolu, boli by sme si oporou 🙂 Pišeš že musíš schudnúť? to ti odporučil doktor? nevyzeraš na fotke že máš kilá naviac 🙂 Ale ak by to malo byť to najmenej tak to by si určite mala zvládnuť 😉 Je mi ľuto že si dnes prišla s negativnymi správami, a my sme tomu tak verili 😒
@espoleta dakujem za oporu a hlavne povzbudenie...no ono sa aj pise kade tade, ze pomoha pri PCO na rozhybanie hormonov znizenie hmotnosti, cca 10% vahy, naposledy sa mi podarilo za 2 mesiace dat dole 5kg a hned som bola tehu (samozrejme aj lieky pomohli) no teraz uz len nejakych 2-3 kg by mohlo pomoct, nadvahu ako taku nemam, ja som skor taka krv a mlieko, na moju vysku 160 cm vazim momentalne 66kg, ked som zacala tak som mala 73kg co uz bolo aj na mna vela, no po tolkych hormonoch co som jedla sa ani nedivim...tak verim tomu, ze aj teraz mi hlavne toto pomoze
@motorolka s takou vahou a vyškou maš akurat vahu určite aj BMI maš v norme. Ale ked hovoriš že ti to prvykrat pomohlo tak hor sa do toho 🙂
@zabudnuta tak ja som mala MA v 8tt a doktor hovoril počkať aspoň tri mesiace ale po kontrole po mesiaci povedal že stači ešte jedna menštruacia a môžeme sa snažiť že už by sa nemalo nič stať, myslel to po tom zakroku že je všetko zahojené. Takže 2 menštruacie ubehli a na 3.cyklus som asi otehotnela. Uvidim zajtra urobím test tak dufam že čiarka bude silnieť.
Inač baby rekord už som prešvihla lutealnu fazu 10 dni čiže sa predlžila jupiii 😀
@zabudnuta Aj pre mňa to bol strašny zažitok, ako to cele prebiehalo a ten pristup v nemocnici, no pripadala som si tam ako kus mäsa. Aj ked zakrok bol v pohode, rychly, bezbolestny. Tiež verím že sa to nezopakuje ale popravde som s zmierena s každou situaciou a preto si chcem uživať každý deň s mojou bublinkou v brušku dokým ju tam mám 🙂
@fergiea haha no pekne s tou motorkou. Môj sa ich nevzdá ani keby čo sa dialo. Ešte mal obe nohy obviazané a už na nej aspoň sedel. Dokonca keď bol v nemocnici, tak jednu vybavoval a kúpil 😀 Držím palce, aby si bola fit 😉 Ja už zarezávam v práci, ale už sa teším domoooov. Strašne sa mi nechcelo vstávať 😝
@motorolka Lutealna faza je faza od 1.dňa ovulacie po 1.deň menštruácie. Väčšinou ju ženy majú každý mesiac rovnakú. Ak nieje rovnaka, tak sú asi hormony trošku rozhadzané. Býva tak 12-16 dní, ale môže byť aj 10 dní, a tých 10 dní je minimum na to aby sa vajičko stihlo zahniezdiť, lebo ak je kratšia sú potom problémy s otehotnením. Čiže ked mne sa na 9 DPO uhniezdovalo a keby som dostala na 10 DPO menštruaciu tak babätko by nemalo šancu sa udržať. 🙂 Dúfam že som to dobre vysvetlila 🙂
Dobre ranko. Tak som sa dnes testovala a vysledok je negativny ☹
každje jednej Vám prajem nájsť toto na teste....my sme sa snažili vyše 3,5 roka!!!
ckly ja dlhe 38-45 dnove mam polycistické vaječniky..nepomohlo nič nai inofolic, ani kvapky, čaje,cvičenie,meranie BT atd..manžel mal pomenej spermiíí nakoniec sme išli na IVF-čo som nikdy nečakala že pojdem!
ale už som tehotná potvrdene krvou aj sonom držim palce aby to ntrvalo tak dlho ako nám je to na psychiku!vela šťastia!!
@motorolka neviem či ej to pravda..mje kamošky su chude ako papek a maju PCO čieže ni eje ot o vahe....
@dajenka11 gratulujem!!aj aj som bola včera 🙂) a tiež je to tam a vysoké hcg
Cestou z dovolenky hádajte co bolo na poli popri ceste :D Bociany :D Som sa potešila. Prvý si ich všimol manžel. Snaženie pokračuje naneštastie pred dovolenkou skončila mrcha :D
Tak baby dnes mi prišli z ebayu ovu aj tehu testy..vrchny je ovu a spodný je tehu 🙂 čiarka oproti včerajšku pekne viditeľná (11DPO) a menštruácia nikde. Takže asi sa môžem začať tešiť 🙂 Ale na kontrolu pôjdem až tak o týždeň aby tam videl aspoň gestačný vačok 🙂 Ale na pc mam asi inač nastavene farby lebo na mobile krasne vidieť na fotkach čiarky a na pc také divné trochu 😀
@maminka1986 @espoleta veľmi veľmi vam gratulujem verim, ze sa coskoro pridam 😀 aj my vsetky 😉

@motorolka jaaj, tak to ma mrzi ☹ tak uvidite ako to nakoniec dopadne.. ked to nejde takto tak dufajme pomozu odbornici 😉