Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
@espoleta tak to by bol najkrajší darček aký by si mohol priať 🙂 ale vieš čo? Dávam ti čas do dnešného večera a bude to vedieť 😀 už len to šťastné poletovanie okolo neho a výraz v očiach ... živo si to viem predstaviť 😀 teda ja by som určite dlhšie nevydržala... krásne to bude čo kedy mu to povieš, budete sa tešiť spolu 😉
@lavender84
@ninna86
@meggie07
No baby nehnevajte sa ale si myslite že to nevydržim? 😀 😀 😀 Takže ja by som vydržala lebo ked to poviem jemu, bude ho to žrať a povie mame a potom už môžem povedať aj ja svojej a oni to roztrubia ako obecné rozhlasy ako naposledy a potom ked to skončilo nevedeli čo povedať tym ľuďom a ja som musela vysvetľovať, takže motivaciu aby som bola ticho mám 😀 Lenže na druhej strane, tak by sme sa mohli s manželom tešiť spolu z každého dňa, dokým mame našu bublinku v brušku a je s nami 🙂
@espoleta podľa mňa je to úplne super nápad. Švagrina si to takto nechala na Vianoce a švagrik dostal darček v podobe pohľadnice s fotkou z USG. Takže až vydržíš máš nádherný darček a tá reakcia stojí za to 🙂
@majka_ka89 Ďakujem tiež si myslím že je to super nápad ale musim si premyslieť čo mu budem stale hovoriť ked pôjdem na kontroly 😀 A vydržať do 10tt to bude makačka 😀
Vidím, že tu ste aktívnejšie ako v skupine od Jula do VIanoc 🙂 tak to hodím sem, aj keď som celkom nerada že tu musím dávať dve rovnaké otázky: Tak mi to pls odpustite že trocha spamujem
Ahojte žeňušky, potrebujem radu resp. sa uistiť. Mrchu som mala 20.7. trvala 3 dni " skoro normálny" priebeh, trocha bolesti a všetko s tým spojené ale na moje pomery slabšia takmer som si vystačila s intímkami. Čiže od 3DC sme normálne mali styk, keď som už bola takmer čistá. Na 10DC ma začalo pomaly pobolievať brucho ako keď sa mi blíži ovu na 11-12DC som mala ružový výtok. Samozrejme, že sa snažíme s drahým, tak sme mali tutu mutu jedna radosť, ale nemám pocit aby mi ovu prebehla, lebo hlien som nemala taký aký býval (priehľadný ako bielok), bol príliš hustý a biely (nesvrbí, bez zápachu) je stále takýto. 2deň ma však popichavá v podbrušku, tak v strede, niekedy viac v pravo. Tak rozmýšľam, či mi prichádza oneskorená ovu, aj keď mám ukážkový 28dňový cyklus alebo to bude nejaký zápal.
@majka_ka89 skús si urobi ovu test,,,asi bemeriaš BT?
@espoleta mne sa posledny mesiac snivalo uz 2krat ze som si nasla pozitivny test, dokonca aj muzovi uz cosi ohladom toho sa snivalo... 😀 ale ja na sny neverim , pokial to nie su sny s mojimi zosnulymi pribuznymi atd...teraz tym vsetkym zijeme tak preto to mam v podvedomi aj ked spim asi a uz to chyta aj muz 😀
@milluska ssuper, gratulujem potichučky, dúfam že to je tehu, lebo ja som mala ešte aj po MA dosť dlho pozitivne testy, až po druhej menštruacii to vymizlo 🙂 Ale ty musíš byť ten lepší prípad, pridaj dalšie foto ked to bude silnieť 🙂
@puffu tak ty si ho už riadne naočkovala 😀 Ak budeš tehotná tak to bude prežívať horšie ako ty 😀
@zabudnuta no dnes som naočkovala všetkych naokolo že mam cystu, že na dalši tyždeň skočím do gynekologa 😀 zhltli to aj s navijakom, už mi davaju rady čo je na to dobré 😀 Uvidim dokedy vydržim to nepovedať manželovi ale dokym nebude biť srdiečko tak to isto nikomu nepoviem 🙂
@espoletajeeeej supeer..no ešte počkaj na sono a krv 🙂) ja osm neverila pokial som nemala potvrdnu krv
@lavender84 dakujeeem!!! no nám to trvalo dlho ja som IVF ....takže tak neverila som že s niekedy dočkám
@puffu tak on najprv musi si u nich vybudovať rešpekt a potom ho budú počúvať 😀
@zabudnuta no ked mu to nepovieš ty tak nikto iný by nemal 😀
@maminka1986 no jasne že počkam, preto chcem ísť na sono o tyždeň ked už bude aspoň vačok vidno a nebude treba brať ani krv. 🙂
@espoleta ano mne videli aj vačok aj krv mam už potvrdene lebo ja sonu nevverím 🙂)) ale mojmu teu
@maminka1986 tak ja verim sonu ak tam vidi vačok tak prečo by to malo byť napr. mimomaternicové. A to či už bude o týždeň babätku biť srdiečko to ani krv neodhali, takže to už len musím počkať.
@tomasko27 tak MS som mala dostať včera najneskôr, ale ešte to niesú ani 4 týždne kedže mam dosť rozhadzany cyklus, preto chcem počkať ešte aspoň týždeň po očakavanej MS a tak sa tam ukážem 🙂
@espoleta NO ja neverim sonu mam zlu skusenost proste neverim bodka
@zabudnuta máš pravdu, nemeriam. Buď si ho spravím, alebo ešte počkám týždeň, čo sa bude diať.
@maminka1986 ved to je každého vec..ja som chvalabohu nemala ešte zlú skúsenosť tak mu verím 🙂
@espoleta ako ked budem počut srdiečko to j eine...ale proste tým machuliam neorzumeju mnoho krát ani doktori
@maminka1986 To máš teda pravdu, ale nechcem chvaliť svojho gynekologa ale fakt je dobrý ked mi pri prvom dieťati už v 12. tyždni povedal pohlavie 😀
@espoleta noo tak tomu klobuk dole..moj ex gynekolog sesstre "nevidel"pohlavie do 8 mesiaca....čakal na peniaze špinavec...mne "nevidel" dlhe roky ani z krvi PCO ani na sone no no coment ..užmam noveho a ten je zlatý uvidime ako sa pochlapi pri mne 🙂))
@espoleta hmmm..takze zaklad je, vediet kedy mam ovulku 😀 tak uvidime,ked sa dostavi ms, tak budem silnokontrolovat vytok a vsetko co by malo nasvedcovat ovulke, tak este trosku chemie, folikulmetria,nech viem kedy snazilkovat a snad sa to opat podari 😉 dakujem ti za vysvetlenie, konecne mi to je jasne
@maminka1986 Srdecne ti gratulujem a dakujem za novu nadej, kedze mam presne tie iste skusenostia problemy ako ty, drzim ti silno prsty,aby tie problemy boli uz len zla spomienka a uzod teraz pojde vsetko hladko

@ninna86
@puffu iba v sne? Ale možno to je predzvesť, že sa to blíži 🙂 Ja som nikdy taký sen nemala, skôr horory o tehotenstve :D
@lavender84 určite sa pridate všetky čoskoro 🙂
Ďakujem vám krásne kočky, ani neviete ako sa začinam tešiť. Len mam menšiu dilemu 😀 Manžel o ničom nevie, ani nevie že som mala ovulaciu tento mesiac, hovorim mu že asi mam cystu že ma picha vo vaječníku 😀 A 19.septembra ma narodeniny tak rozmyšľam či dovtedy nepoviem nič a dostane to ako darček alebo mu to povedať? Čo by ste robili vy? To by som v takom čase už aj prelomila hranicu kedy som potratila, len by som musela byť veľmi dobra herečka aby som to vydržala dovtedy 😀