Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
@vlasze ja mam vystudovanu socialnu pracu 😀 😉 na pedagogickej komenskeho... a co si mala prve, nieco podobne? Po vyske som 5 rokov pracovala v zahranici na Human Resources projektoch...Tak aspon sa nenudis ;), ja som tiez taka akcna, stale mam nieco, mam teda aktualne ten obchod s obleckom sportovym a detskym aj online shop a fan page na fb, v obchode som len ja, aj si vsetko sama spravujem a este teda zumby predcvicujem aktualne 4 krat do tyzdna, ale mna to bavi, musim byt "v jednom kole" 🙂
No vikend bol vesely, ale aspon je to hotove, tento tyzdne maly nechodi do skolky, mal len soplik a trochu kasel, ale vcera 38,5 teplotu, tak bude doma do konca tyzdna, tak mam organizacne veselo, ale dnes nastastie teplota podvecer bola ale co byva na noc najvassia, uz nemal az tak, snad len taka rychla viroza. Dnes sa mi zdal na ovu teste trosku duch, bude teraz robit kazdy den, kupila som ich dost naraz :D, tak som zvedava...
@lucka22 dakujem 🙂 a to nejako divne doktor riesil, inak jj rok sa berie taky ze v pohode, uvidis tu cytologiu ale podla mna tu ovulu by ti mohol zistit, to je dost podstatne ved bez nej nemozes predsa otehotniet 😕 ...
Ahojte, tak vcera som mala uplne slabeho ducha len na ovu testoch a dnes dost vyraznu ciarku 😕 🙂 , som myslela, ze ovulu budem mat tak cca az za 4 dni, ale v podstate som 13 DC, tak moze byt teraz uz hociktory den. @vlasze ty si mala najprv tie cierky slabsie potom vyraznu a potom zase slabli alebo ako, ze ci aj viac dni ukazuju tie testy moznost ovule, dik za info 🙂 .
@miskahryzka8 joj tak super ked nebudem niečo vediet mám sa komu ozvat,prvu vysku mam ekonomicku.tak si šikovna a ako ta najdem na fb?zvyknem si objednávat vecičky.no tak sme podobne teda, a malemu nech to čím skor prejde teda a ty maminka sa sústred na snažilkovanie.
@miskahryzka8 tak ja som mala upne biele testiky ale postupne tmavli, a po ovu zase uplne slabulinke tak skúšaj veru ovu už može byt nablízku
@vlasze juj tak statnice som robila 11 rokov dozadu fiiha to leti 😕 😀 , tak snad si budem pamatat este 😉, tak sranda ja vcera fakt ze slabo viditelny duch dnes rano uplne vyrazna ta ciarka a este aj vecer som skusila a farebne rovnaka ako kontrolna, len rano sme teda dali tutu mutu :D, chcela som aj vecer ale poloviciak dosiek zniceny z hokeja a zaspal, tak som ho nechala 😝, predpokladam ze aj zajtra este bude ta ciarka mozno silnejsia, tak nech setri sily :D, lebo teda neviem kedy bude presne ta ovula 🙂
Dakujem, maly uz nastastie ok, asi to mal len taku kratku virozu 🙂, v sobotu idem zase na akciu s obleckom, ale tak zajtra a cez vikend snad bude prilezitost co navjviac 😅...
Ty uz pomaly zacinas aj necakat, ze 🙂?
dospele oblecko najdes na www.happytobe.sk , ak ti nieco padne do oka, napis sem da sa potom aj doporucene objednat cez shop len na dobierku 😉
A fan page su tri vseobecna:
https://www.facebook.com/HAPPY-to-Be-orginálne-...
Pre leginy Nessi:
https://www.facebook.com/Nessi-Sport-Slovensko-...
A teraz co budem mat novu znacku AA:
https://www.facebook.com/anarchyapparelslovakia...
No a detske si najlepsie pozries na konikovi v pro shopoch ako happytobe alebo miskahryzka2013, neviem ako sa lepsie hlada a fan page mam, ale musim sa jej viac povenovat tu 🙂:
https://www.facebook.com/happytobeobleceniepred...
Nešlo mi dobre od fotiť tak je na foto čiarka slabšia ako v skutočnosti a ani duchou nieje vidno.
Ahojte 🙂 , @lucka222 ako dopadlo testovanie 😉 ?
@lucka222, @vlasze kocky tak si predstavte, ze tie ovu testy mi 11DC uplne slaby duch, pred tym bielo, 12DC kolajnice druha skoro uplne taka vyrazna ako kontrolna a 13DC rovnako ako kontrolna rano aj vecer a 14DC uplne slaba potom uz len bielo, uze nebudem testovat no a graf na FF mi ukazal ovulu podla teploty presne na tn 13DC, standa lebo doteraz vzdy okolo 17DC...
Ale stihli sme len 5 dni, 2 dni pred ovu v den ovu rano a dva dni po ovu, ale ze bojovnici vydrzia v tele 3-5 dni, tak snad nieco z toho sa zadarilo, 2 dni po ovu je asi neskoro..., ale to pred je skor na to dievcatko, ak by sa podarilo 🙂, tak teraz uz len necakat, @vlasze u teba to vyzera s teplotami ako 🙂?
@miskahryzka8 ahoj no super tak snad sa to podarilo a ja teploty hore ale nejako neverim tento mesiac lebo len raz sme skusali no ved buduci mesiac snad bude viac casu tak držim palce
@miskahryzka8 27 DC už druha bola slabunká skoro nevidno. Snažili sme sa tak uvidíme časom. Včera sa strašne svrbeli bradavky obe. Možno bude čoskoro mrcha.
@miskahryzka8 ahoj prajem ti aby vam to vyslo 🙂. My sme skusali tak isto ako vy a vyslo to 🙂 musis dufat ze sa podarilo. 🙂
@vlasze ahoj no ved prave sa akurat mohlo zadarit, ak ste trafili 😉 , ja to tento mesiac az tak neprezivam uz ako ten uplne prvy zase snazenie sa po 5tich rokoch 😀 , dakujem, teraz mam podla teploty cyklus z toho vajecnika ako pri markovi, zatial sa graf podoba teplotami ale dolezite su samozrejme pred mrchou 🙂 , dakujem a tiez drzim palce 🙂
@lucka222 a teraz si ktory DC 🙂 ?
@renata1981 dakujem, taks and aj nam 😉 a ako sa mate aj s drobcekom v brusku, mas ranne nevolnosti alebo pohodicka 😉 ?
@miskahryzka8 29 DC som dnes 🙂
miskahryzka8 mam sa celkom fajn.Nevolnosti?Da sa to vydrzat len nemozom prist do stavu prazdny zaludok lebo potom mi je zle 🙂 .Mavam tocenie hlavy tak sa snazim vela pit.Drobcek?Dufam ze sa ma dobre a rastie este som ho nevidela lebo mi nemohla spravit sono tak az 28-ho.Neviem sa uz dockat 😉 .Daj vediet potom,kedy neocakavas mrchu?
@lucka222 a ako mrcha, necakas 😉 ?
@renata1981 tak super, no to ja nemozem prist do stavu prazdny zaludok ani netehotna, som zrut a ked nejem poriadne je mi zle :P to verim, tak nas pootom informuj 😉 , ja necakam cc 22.10., teraz som iba 6 DPO 🙂 .
@miskahryzka8 Nečakám dúfam že nepríde :D
Ahojte chcela by som sa opytat ake mate skusenosti s farbenim vlasov pocas tehotenstva?Neskodi to babätku?Som v 9tt dakujem 😉
@lucka222 drzim palce 🙂
@renata1981 vraj v tychto modernych farbach je minimum skodlivin ale ja osobne som neriskovala, davala som si vtedy henu a boli z toho aj super vlasy, len v kupelni vzdy bahenne kupele :D, tera pouzivam len sampony farbiace a to podla mna uplne pre istotu po tretom mesiaci, ale v pohode a napr pri prvom som nechodila na gelove nechty, teraz mam ale radsej uz na dalsie nepojdem zatial kvoly tym uv lampam na susenie...
A inak ja mam tento mesiac graf schodiky po ovu - 3 dni 36,4, 2 dni 36,5 a teraz dva dni 36,6 ale ja uz teploty beriem s rezervou vyslovene az tie ked nebudem cakat budem brat do uvahy a myslim ze tento mesiac vydrzim aj dovtedy netestovat, aby som nesla teplotami po schodoch hore a vytahom potom dole :D 😉
@vlasze ahoj ako, uz kazdu chvilu necakas, ze 🙂?
@lucka222, @vlasze kocky tak mne asi dosla mrcha, taky pekny graf som mala a to som ale len 22 DC a 9DPO, mala som na wecku krv na papiery, celkom dost, ale taku ruzovu, jedine ze by to bolo nejake velmi silne uhniezdovanie, ale asi skor nie 😒, dala som si pol citronu s vodou hned, ale tak neviem, no, uvidime co teplota v noci...
Vy ako 🙂?
@miskahryzka8 Ja stále mrchu nečakám :D som 34 DC.
@vlasze ahoj, kde si 😅 ?, @lucka222 a uz si testovala 🙂 :
Tak baby nakoniec to asi predsa len bolo to uhniezdovanie 😕 , lebo som mala 36,7, kleslo v ten den na 36,6 a potom zase vystupilo na 36,7 a tam je uz druhy den, som 24 DC a 11DPO, krv odvtedy nic, klop,klop,klop, tfuj, tfuj, tfuj 😀 , inak ma napada, ze vlastne aj pri Markovi som mala takto akoby cerstvu krv chvilu pri tom uhniezodavani aj som si citala na nete baby to mavaju, tak uz len cakat, este neviem kedy prvy krat testnem skusim vydrzat co najdlhsie, nec nie som sklamana vo svrtok mam nedostat 🙂
@renata1981 ty simala t uhniezdovanie a ako si sa nakoniec rozhodla s tym farbenim vlasov 😉 ?
miskahryzka8 ahoj ja ked som mala uhniezdovanie tak ma cely cas bolelo brusko prsia ale vobec som nekrvacala ani nespynila.Bola som unavena.Prvy krat ked som testla som bola 9 DPO a ukazalo slabulinku ciarocku ale na 11 DPO uz bola pekne vidiet.Zafarbila som ja si farbim na cierno takze som ju nemusela mat dlho na hlave.Prajem ti aby to tam bolo 😉 daj vediet 😉
@miskahryzka8 Som zvedavá testovať budem keď mi prídu testy :D Mala som špinenie aj OVU aj bolavé bradavky a svrbivé prsia tak uvidím.
@renata1981, @lucka222 ahojte dnes som skusila testnut, ale este nic, teplota sa mi drzi rovnako v jednej ciare 36,7 ako pri Markovi klop,klop,klop pri nom som 28 DC nemala este nic az 30 DC duch a teraz som len 25 DC, takze este asi musi vydrzat 🙂
@renata1981 dakujem, no uvidime teda, musim byt trplezliva :D
@lucka222 a o dkoho si objednavala, od korytnacky 🙂?
@renata1981 ahoj, ja som v 8tt a tiez sa farbim na cierno...uz sa nemozem na seba kukat....tiez sa chcem zafarbit, mas overene info,ze sa to moze? Aku farbu si pouzila? Dakujem 🙂)
cejarka skoro vsade na nete som citala ze sa moze.Ja pouzivam garnier.Nechala som si farbu asi 15 minut.Ale riadne som vetrala aby som to nedychala 🙂
@miskahryzka8 ano. už sa neviem dočkať kedy prídu. 😝

@miskahryzka8 Tak urobil citošku čakám 2 týždne a vraj sa blíži mrcha a o ovu mi nepovedal nič a ak sa nám do roka nepodarí otehotnieť pošle ma do dákeho centra.