Snažilky júl - august 2014
vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@bibi21 ja mám teraz dve čiaročky a chystám sa dnes ísť na to... ale mali sme sex už v nedeľu, lekár poveal, že každé dva dni je to ok... meriam si teplotu tak už viem kedy sa mi blíži Ovu, tak nenápadne skúšame predtým a potom 🙂 držím palce
Ahojte baby! Máte niekto skúsenosti s duphastonom? Začala som brat feminu a lekár mi povedal že by bolo dobré ešte toto ktomu brať. Dakujem za rady!
Kocky som 20DC...dnesaj vcera som robila OVU test a nic sa neukazalo...az po cca 10min celmi slabucka ciarka...mohla byt ovu skor ked som mala bolesti?
@bibi21 poistite kedy mate na to chut 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@majkatri3 a co tak neskoro si robila ovu test???????? ovu mozno uz aj bola ??
ahojte, pripájam sa k snažilkám🙂 v júli sa nám nepodarilo, pokúšali sme sa 1x..nevadí, ešteže sú aj ďalšie mesiace🙂 držme si palce
Ahojte rada by som sa k vám pridala zacali sme v juni a nevyslo tak teraz cakame na utorok na dalsiu mrchu dufam ale že si zobrala 9 mesacnu dovolenku a už ani nedorazi 🙂 ... držím palce baby nech nam to co najskor vyjde a nech nam hlavne ubieha to cakanie na výsledok snaženia 🙂
Baby ja som si včera robila test A snehobiely. Mám ich doma ešte 7 tak že vyskúšam aj dnes ráno. A prvý krát za 10 mesiacov sa mi objavil akokeby duch na teste.. nechcem sa ešte radovať ani si nič namyslat ale je tam niečo 🙂 tak len dúfam že aj zajtra tam bude ráno 🙂 ale nemám žiadne.príznaky okrem pichanie V podbrusku ale to mám tento mesiac už aj dva A pol týždňa.. Žeby sa to konečne podarilo??
Ahojte babule chcem sa k vám pridat aj ja, rozhodli sme sa po 3,5 roku pre ďalšie mimco. Snažit sme sa začali estelen tento mesiac budúci týzden má prist mrcha ale už dobrý týzden mám akesi citlive podbrusko a akoby má vajecniky boleli myslíte že sa mohlo už zadarit tak rýchlo ? Držím vám všetkým palceky nech sa zadari a speciálne tím ktoré ešte tehu nezazili-baby máte sa na čo tesit zmeni vám to zivot já som mala už raz to stastie zazit to celé a dúfam že nás pan Boh obdari ešte raz 😉
@bandikovajana ahoj, budúci týždeň nás to čaká asi viaceré ako tak pozerám 😉 tiež ma pobolieva, ale ja si to vyhováram, lebo my sme sa snažili len prvý mesiac o prvé bábo, takže nemám predstavu, čo tehotná cíti v skutočnosti 🙂 držím palčeky, aby to vyšlo 😉
@sumilenka no ja budem mat druhe ked sa to podari a pravdu povediac neviem ci je to priznak alebo si namyslam 😀 pri malej to bolo tak ze som sa rano zobudila a ako keby som mala cedulu pred ocami som tehotna 😀 spravila som si Test a bolo to tam ziadne priznaky bolesti tlaky nic az po 5tyzdini ked mi lekar ukazal srdiecko na ultrazvuku tak mi zacalo byvat zle a to bol jediny priznak ziadne pachy chute prsia sa mi naliali az po porode takze uvidime mozno je to tam 😀 len sa bojim si robit este Test nech som neni sklamana potom radsej este pockam co bude buduci tyzden ci mrcha alebo //
Ahojte. Hlásim, že podľa mojich prepočtov by ovulka mala byť tento víkend. Pre istotu som to poistila a mám aj ovu testy. V piatok skúsim testnúť. Troška som sa pozerala po nete a zisťovala rôzne pomôcky a metódy na otehotnenie a našla som aplikáciu na prepočet Jonášovej metódy a podľa nej som bola najviac plodná 28.7. aj keď ovulku mám mať teraz začiatkom augusta. Deň predtým sme si s partnerom užívali jeden druhého a cez víkend, ak budú testy ukazovať ovu, tak sa budeme poctivo usilovať a uvidíme či sa zadarí. 🙂
@sumilenka baby kde vam to vypocita ta jonasova metoda?????? chcem vediet kedy mi dalo tento mesiac
Ahojte baby, snad poradite aj mne. poslednu MS som mala 26.6, dnes som 36DC a mrcha stale nikde mavam 28-29 dnove cykly, testovala som rano, test zatial asi negativny resp. s mikro duchom, ale brala som 3 mesiace indonal kvoli zhorsenej cytologii a 18.7 som ho dobrala - moze mat tento fakt vplyv na meskanie? mrcha mi chodi nacas nemeskava, takisto sme 26.7 doleteli z dovolenky, myslela som si ze mrcha meska kvoli tomu, boli ma v podbrusku akoby uz mala prist a mam strasne navaly tepla. posledne snazenie sa o babo bolo 21 a 22.7 takze teoreticky este test nemusi ukazat tehu ze? moze to byt tehu alebo nejaky problem? v kazdom pripade ak do nedele mrcha nepojde budem muset na gyndu co sa to deje ☹
ahojte, mohla by som sa ku vám pridať??? v pondelok som zistial že asi január alebo marec nemám prácu tak sme sa s manželom dohodli že si spravíme bábo druhé...takže teraz mi začala mrcha, skončí a ideme na vec 😀
@bandikovajana troska mi to nesedi 🙂 🙂 🙂 🙂 ale neva 🙂 🙂 🙂
v tom prípade by si musela mať ovuláciu tesne pred mrchou... to máš len pár dní, ešte je skoro na testovanie 🙂
@majuska7979 Ja som to tiež našla cez tú stránku ako bandikovajana a tiež mi to trocha nesedí.
Dnes večer skúšam ovu test. Potom napíšem, čo so zistila :D
@bandikovajana mne to vychadza presne na den ked mi zacne mrcha. neake divne nie.niekomu to uz vyslo?

@majuska7979 kedy treba a ako často treba sexovať ked sa objavia dve čiarky na ovu teste?