Snažilky júl - august 2014
vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@bandikovajana neboj moja coskoro sa zadari 😉 😉 😉
@bandikovajana http://svjet.sweb.cz/plzak.html
A takto ste uz skusali vypocet pohlavia ? 🙂
My sme minuly mesiac o babo prisli .. tak snad sa aj nam v lete este podari
@sophina juj to mi je luto :( je to zaujimave podla toho by mala byt u nas baba tak som zvedava ci sa u mas zadarilo
@bandikovajana je to i tak jedno ... predsa hlavne nech sme zdravi ...
mne to ani podla cisnkeho ani podla krvi ani podla Plzaka ani raz nevyslo :D :D :D
ale teraz tuzime po dievcatku .. tak snad nebude treti chlapec :D :D :D
@sophina no ja mam dvoch adoptovanych chlapcov od muza a svoje mame dievcatko, ja by som chcela este dievcatko ale ak bude chlapec budem sa rovnako tesit 🙂
@bandikovajana no parada tak je vas tiez neurekom 🙂 No my by sme radi teraz pocali, nech na Velku Noc uz sme siesti 🙂
Takl drzim palce a snad si o par tyzdnov ukazeme " II" 🙂
@bandikovajana drzim palce moja nech sa podari. Mne vcera oznamil brat he cakaju babo tsk som plakala, lebo ja by som bola teraz v 7 mesiaci keby nam nemuseli prerusit tehotenstvo :(
Mam otazocku baby. Kedy ribite ovu testy? Ja to chcem teraz vyskusat po prvy krat a neviem kedy je navhodnejsie to robit. A ked budu // znamena to ze uz mam ovu a hned na to alebo ze sa to blizi?
@misiaciks citlivost 25...ale nevolaju sa nejakp specialnre..pravdu meviem vo to je za xnacka pozrem sa zajtra lebo uz som na ceste do práce ;)
Ahojte kočky, tak aj ja sa tu chcem pripojiť a pevne verím, že sa to už tentokrát podarí... 😀
Ako ste na tom vy?
Ahojte snažilky, nejaká kočka písala že mesiac júl bude plodný, takže sa mi to aj splnilo 🙂 , a možno budú dvojičky len musím počkať na usg do 5.8, som ešte len na začiatku, ale pevne verím že to bude vporiadku. Želám to každej z vás ktorá sa snažite, je to velká záťaž na psychiku od začiatku až do konca, takže treba len veriť a nevzdávať to 🙂 pekný večer vám všetkým prajem.
Ahojte ženičky rovnako aj ja sa pripájam... doteraz sa nepodarilo ale tak teraz v júli sme sa celkom snažili tak uvidíme 🙂 momentálne mám 20DC a mršku čakám cca 10. - 12. 08., tak uvidíme. Zatiaľ žiadne čudné pocity, nič... 🙂
@sumilenka Ja som mala doteraz vzdy tak 31-32 DC ale v októbri min. roku som potratila a lekár nám odporučil pol roka cca počkať, tak som v máji šla k lekárovi a potvrdil že som ok a môžeme sa začať snažiť. Júnový cyklus som mala strašne rozhodený keďže som hneď v máji začala brať Femibion (kys. listovú) a MS som dostala až na 36. deň. Tak uvidíme čo teraz vzhľadom na to, že sme sa naozaj viac snažili 🙂 tak som zvedavá ako to bude... Ty budeš vedieť skôr ako jaaaaa 🙂 držím ti prstyyy.
Tak ja som si dnes robila ten ovu test a vyšla slabšia čiarka, takže sa ovu blíži 🙂 Skúšala som urobiť foto, ale asi som mala zlé svetlo, lebo na fotke bolo čiarky zle vidieť. Skúsim urobiť foto aj zajtra pri slnečnom svetle. Tak snáď to vyjde. Podľa Jonáša by to mal byť chlapec, ak by to vyšlo a rovnako aj u Plzaka. 😎 Od zajtra sa snažíme! 🙂
@nynyky moj brasko uz ma 3mesacnu a teda tazkych 9mes. Pre mna lebo Ja by som tiez chcela este jedno. Tak pre zabavu sa venujem foteniu pocas celeho tehu som Ich fotila aj ked sa narodila malinka tak dufam ze tento rok sa budem uz davat fotit aj ja 🙂
baby ja som 23dc...mrcha by mala dojst za 5 dni.....
@misiaciks pozerala som znacku ovu testou ale nieje ziadna ...proste pise ovulation tests... 🙂 🙂 🙂
@majuska7979 já som 26DC už som bola nedočkava a spravila si test lebo už týzden mám citlivé podbrusko aj vajecniky a vobec celá som divná nervozna je mi furt do placu vcera má celý den aj krize boleli ale na teste nic ☹ tak Neviem či je skoro alebo fakt nic a citlivá som len preto že zajtra je rok čo sme tragicky stratili otca 😢 a prizky si len nahovaram 😔
@ritak
@sumilenka ahojte baby ja som presne ako vy 🙂 mozeme cakat spolu? ja mam samozrejme priznaky alebo tuziace podvedomie asi robi svoje...chodim casto cikat, v noci aj 5 x uz asi 3 dni, busi mi srdce, som unavena a picha ma sem tam v krizoch.. viem som prebornik v namyslani, ale toto je uz moc aj na mna 🙂 tak vam aj sebe drzim prsty a budem rada ak mi napisete Vas priebeh, mne sa drzi BT uz 5 den 37-37,1 🙂
@ebi52 Ahoj, akurát sa smejem, lebo ja už druhú noc poriadne nespím 😀 mám strašnú nervozitu v bruchu a z toho chodím čúrať každých päť minút 😀 skôr sa však obávam, že to nie sú príznaky tehotenstva, ale asi to moje podvedomie 😀 vždy som takto chodila čúrať, keď som mala pred skúškou. to pichanie mám tiež, ale zatiaľ sa nejako tomu nesnažím pripisovať tehotenstvo, lebo sa bojím, že by som mohla tomu všetkému prepadnúť. Inak príznaky už žiadne. Jedine, čo sa mi teda vôbec nedá ovplyvniť sú tie motýle v bruchu, až mám občas strach, že by z tej nervozity ani to "dieťa" nemohlo prežiť.Držím v každom prípade palčeky 🙂 Ja si teplotu nemeriam, proste už nerobím nič, len v piatok čakám na "pani krvavú". Kedy si mala ovu? a v ktorých dňoch ste sa posnažili?

@nynyky neviem mne to tiez vychadza ked som mala mrchu a navyse ukazuje chlapca a v cinskom dievca tak neviem som zmatena. ale dnes som si citala tuto nejake fora a bolo mi pri tom normalne do placu som si citala ako mamicky oznamili tehotenstvo tak neviem snad budu u nas buduci tyzdnen // aj bez jonasa 😀 😀