icon

Snažilky júl - august 2014

majuska7979
9. júl 2014

vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bandikovajana
9. aug 2014

@luminuska asi to bude aj moj pripad mam cakat alebo ma ist nech mi pichnu na vyvolanie nieco

jankes
9. aug 2014

babulky potrebujem poradiť. Dnes som to nevydržala a urobila si test. Úplne negatívny. Je to 7 dní od ovulácie. O týždeň mám dostať menzes. Môže to ešte byť pozitívne, alebo to tentoraz nevyšlo? Minulý mesiac som si robila test, bol tam 2x duch, ale tretí bol čistý. Asi sa to neuhniezdilo. Uvažovala som aj o zakúpení inofolicu. Pomáha? prvé dieťa už bude mať o mesiac 12 rokov. mám 34, som už pristará?

dolce_principessa
9. aug 2014

@jankes 7 dni od ovulacie sa testy nerobia..aj keby si tehotna bola neukaze ti ..takze skus v den kedy mas dostat ms alebo az ked budes meskat 😉 Este nieje nic stratene......Ja som robila zas priskoro digi test...najprv negativny o par dni pozitivny 🙂

taaancaaa
9. aug 2014

@sumilenka Je tam!gratulujem!tak sme spolu na rovnakej "lodi" 🙂 ja som tiez na zaciatku tehotenstva 😉

ritak
10. aug 2014

@emili31 dnes som 30.DC a ráno som videla trochu špinenie tak neviem :( uvidíme ako sa to vyvinie počas dňa...

sumilenka
10. aug 2014

@taaancaaa jeeeej, tak to sa veľmi teším, že nás pribúda. Už len dúfam, že to nie je žiadny falošný poplach a všetko pôjde hladko a dopadne to dobre. Už máš aj potvrdené lekárom alebo sa chystáš? 🙂

sumilenka
10. aug 2014

Dievčatá, dnes ráno som si našla už aj pekné koľajničky. A ja sa pomaličky s malou dušičkou začínam tešiť babulky 🙂 A ak som naozaj v tom, tak tento rýchly tehotenský vírus rozposielam na vás, nech dostanete poriadnu tehotenskú epidémiu 😀

nynyky
10. aug 2014

Dievcata je mozne zeby som nemala vobec ovu? Lebo robim testy uz vyse tyzdna a stale mam len slabucku ciarku a dnes mi koncia podla vypoctu plodne dni

alisha3
10. aug 2014

@bandikovajana A ako dlho ti to uz meska? Test moze byt zatial negativny, treba este trosku vyckat....lebo co tu tak citam, vela bab malo negativne testy a az po dlhsom case pozitivny. Ale na meskanie moze mat vplyv viacero faktorov, trebars aj ta horucava vonku 🙄 A pozorujes na sebe nejake "priznaky"? Ja som akurat teraz par dni bola straaaasne unavena a len by som spala....ale tiez si vravim, ze to bude tym teplom 😀

vlasko0903
10. aug 2014

@sumilenka už teraz ju je pekne vidieť. Super gratulka. Len nech silnie a silnie 😀 Kolko DPO si testovala ?

bandikovajana
10. aug 2014

@alisha3 no vzdy mi to chodilo stvrtok nikdy mi to nemeskalo ale male som tab. a teraz som ich vysadila a mala som asi 2 tyzdne taky biely vytok bolelo ma podbrusko a ako keby vajecniky alebo co take citlive strasne potom ma asi 3 dni boleli krize a prsa a teraz som len unavena ze furt niekde iba lezim. podla toho ako mi to chodilo tak mi meska 3 den ale to uz by podla mna bol aspon duch, asi mi to len meska lebo som tie tab. prestala brat

vlasko0903
10. aug 2014

@nynyky ano je možné, že niektorý mesiac ovu nie je.

vlasko0903
10. aug 2014

@bandikovajana po vysadení tab. môže trvať kým sa cyklus upraví.

domitko
10. aug 2014

ahojte baby.. chcem sa vas spytat, ze po kolkych dnoch po vyvolavacke ste dostali mrchu?? my sa snazime cca 2 mesiace o babatko, mrchu som mala naposledy 21. juna, testy boli este pred 2 tyzdnami negativne, len uz sa ich bojim robit, ze budem opat sklamana..aj ked teraz mam znovu nadej, kedze ani po vyvolavacke neprisla, doktorka mi povedala,ze mam zvýsenu sliznicu a mala by mrcha prist do 2-4 dni.. dnes su 4 dni a nic..ani naznak .. dakujem moc za odp.

taaancaaa
10. aug 2014

@sumilenka ma dovolenku uz druhy tyzden a nastupuje az 18.8.tak pojdem hned 18steho.Ty si uz bola?kolko ti meskaju?

emili31
10. aug 2014

@ritak no snad sa ti to nerozbehlo...ja koncim 34dc...ale.... 😒 neviem...no..pokial nepride do stvrtka testujem...tento rok som mala max dlzku cyklu 35 dni takze pokial to neprekonam aspon o 3 dni netestujem a neriesim.. 😖

radka752
10. aug 2014

Ahojte. Ja som dnes 23 DC asi 7 deň po ovulke. Prsia ma naďalej bolia a aj kríže. Niekoľko dní mi je aj nejako čudne. Mám taký pocit na žalúdku, ako po opici, pritom nepijem kedže sa snažilkujeme. 😀 A dnes ráno som premáhala pocit na vracanie. Dúfam, že to konečne vyšlo. Uvidíme. Ešte musím počkať týždeň i mrcha príde alebo nie. 🙂

barborazilina
10. aug 2014

@radka752 Ahoj, urcite to vyjde 🙂 drzim hodne prsty 🙂 🙂 🙂 a samozrejme sa tesim s tebou 🙂 🙂 🙂 Robila si si uz test?

nynyky
10. aug 2014

@vlasko0903 tak to potom je moj pripad :(

radka752
10. aug 2014

@barborazilina Nie nerobila som si test, kedže mám 30 dňový cyklus. Počkám ešte niekoľko dní a uvidíme. Možno to nevydržím a počas týždňa nejaký spravím :D

barborazilina
10. aug 2014

Obdivujem ta ja by som bez testu nevydrzala ... as by som mala za sebou uz minimalne 100 keby som pocitovala taketo priznaky ... Ale vydrz a najma daj vediet co a ako 🙂 🙂 🙂

radka752
10. aug 2014

@barborazilina No netestovala som lebo sa bojím sklamania. Snažíme sa už 7 mesiacov a stále nič. ☹ Takže chcem počkať kým je vyššia pravdepodobnosť aby mi test ukázal či som alebo nie som tehu. Myslím, že teraz je na test ešte skoro. 🙂 Ale netvrdím, že ma to neláka. 😀

sumilenka
10. aug 2014

@vlasko0903 Ovuláciu som mala na 14. DC, čiže dnes to je 16 dní. Meškajú mi 3. deň 🙂

sumilenka
10. aug 2014

@taaancaaa mne to mešká 3. deň, chystám sa zavolať asi koncom budúceho týždňa, nech ma objedná (dúfam, že nebude mať dovolenku 🙂 tak uvidím podľa toho 🙂

sumilenka
10. aug 2014

@radka752 tú opicu som mala aj ja, presne týmto pojmom som to nazvala aj ja 🙂

sophina
10. aug 2014

@radka752 aj ja som 23DC, a rano sa objimam s weckom, nevraciam, ale daleko k tomu nemam, zaludok pretoceny uplne opacne, a zacala mi smrdiet kava, co je u mna jasny indikator tehu ... ale tiez sa nechcem tesit dopredu,,,bolo by to nase stvrte babo 🙂 kedy chces prvy krat testovat ?

luminuska
10. aug 2014

@bandikovajana vyvolavačku by som neriešila, fakt len musíš počkať. ja som mala po vysadení tabletiek aj tak že 3 dni iba špinenie, potom 5-6 dní vôbec nič a potom normálna menštruácia. takže po vysadení tabletiek len čakať, kým si telo zvykne.

bandikovajana
10. aug 2014

@luminuska no super a volaka metoda na privolanie mrchy existuje?

radka752
10. aug 2014

@sophina No tak káva mi nejako extra nesmrdí, len mám pri jej vôni taký čudný pocit .... uvažujem či ju vypiť alebo nie, či sa z nej nepovraciam. A taký pocit mám v podstate celý deň - pri každom jedle. ☹ No ja neviem čo je u mňa indikátorom tehu, lebo sa snažíme o naše prvé. No neviem kedy budem testovať, ale ak to vydržím do stredy alebo do piatka tak by to bolo fajn. Uvidím ako dlho dokážem čakať. 😀 Do mrchy mám dobrý týždeň.

sophina
10. aug 2014

@radka752 tak nam drzim palce 🙂 urcite teraz testovat je este priskoro ... ale v piatok by sa uz isto dalo 🙂 Musime vydrzat ...