Snažilky júl - august 2014
vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
babulky potrebujem poradiť. Dnes som to nevydržala a urobila si test. Úplne negatívny. Je to 7 dní od ovulácie. O týždeň mám dostať menzes. Môže to ešte byť pozitívne, alebo to tentoraz nevyšlo? Minulý mesiac som si robila test, bol tam 2x duch, ale tretí bol čistý. Asi sa to neuhniezdilo. Uvažovala som aj o zakúpení inofolicu. Pomáha? prvé dieťa už bude mať o mesiac 12 rokov. mám 34, som už pristará?
@jankes 7 dni od ovulacie sa testy nerobia..aj keby si tehotna bola neukaze ti ..takze skus v den kedy mas dostat ms alebo az ked budes meskat 😉 Este nieje nic stratene......Ja som robila zas priskoro digi test...najprv negativny o par dni pozitivny 🙂
Dievcata je mozne zeby som nemala vobec ovu? Lebo robim testy uz vyse tyzdna a stale mam len slabucku ciarku a dnes mi koncia podla vypoctu plodne dni
@bandikovajana A ako dlho ti to uz meska? Test moze byt zatial negativny, treba este trosku vyckat....lebo co tu tak citam, vela bab malo negativne testy a az po dlhsom case pozitivny. Ale na meskanie moze mat vplyv viacero faktorov, trebars aj ta horucava vonku 🙄 A pozorujes na sebe nejake "priznaky"? Ja som akurat teraz par dni bola straaaasne unavena a len by som spala....ale tiez si vravim, ze to bude tym teplom 😀
@sumilenka už teraz ju je pekne vidieť. Super gratulka. Len nech silnie a silnie 😀 Kolko DPO si testovala ?
@alisha3 no vzdy mi to chodilo stvrtok nikdy mi to nemeskalo ale male som tab. a teraz som ich vysadila a mala som asi 2 tyzdne taky biely vytok bolelo ma podbrusko a ako keby vajecniky alebo co take citlive strasne potom ma asi 3 dni boleli krize a prsa a teraz som len unavena ze furt niekde iba lezim. podla toho ako mi to chodilo tak mi meska 3 den ale to uz by podla mna bol aspon duch, asi mi to len meska lebo som tie tab. prestala brat
@nynyky ano je možné, že niektorý mesiac ovu nie je.
@bandikovajana po vysadení tab. môže trvať kým sa cyklus upraví.
ahojte baby.. chcem sa vas spytat, ze po kolkych dnoch po vyvolavacke ste dostali mrchu?? my sa snazime cca 2 mesiace o babatko, mrchu som mala naposledy 21. juna, testy boli este pred 2 tyzdnami negativne, len uz sa ich bojim robit, ze budem opat sklamana..aj ked teraz mam znovu nadej, kedze ani po vyvolavacke neprisla, doktorka mi povedala,ze mam zvýsenu sliznicu a mala by mrcha prist do 2-4 dni.. dnes su 4 dni a nic..ani naznak .. dakujem moc za odp.
Ahojte. Ja som dnes 23 DC asi 7 deň po ovulke. Prsia ma naďalej bolia a aj kríže. Niekoľko dní mi je aj nejako čudne. Mám taký pocit na žalúdku, ako po opici, pritom nepijem kedže sa snažilkujeme. 😀 A dnes ráno som premáhala pocit na vracanie. Dúfam, že to konečne vyšlo. Uvidíme. Ešte musím počkať týždeň i mrcha príde alebo nie. 🙂
@radka752 Ahoj, urcite to vyjde 🙂 drzim hodne prsty 🙂 🙂 🙂 a samozrejme sa tesim s tebou 🙂 🙂 🙂 Robila si si uz test?
@vlasko0903 tak to potom je moj pripad :(
@barborazilina Nie nerobila som si test, kedže mám 30 dňový cyklus. Počkám ešte niekoľko dní a uvidíme. Možno to nevydržím a počas týždňa nejaký spravím :D
Obdivujem ta ja by som bez testu nevydrzala ... as by som mala za sebou uz minimalne 100 keby som pocitovala taketo priznaky ... Ale vydrz a najma daj vediet co a ako 🙂 🙂 🙂
@barborazilina No netestovala som lebo sa bojím sklamania. Snažíme sa už 7 mesiacov a stále nič. ☹ Takže chcem počkať kým je vyššia pravdepodobnosť aby mi test ukázal či som alebo nie som tehu. Myslím, že teraz je na test ešte skoro. 🙂 Ale netvrdím, že ma to neláka. 😀
@vlasko0903 Ovuláciu som mala na 14. DC, čiže dnes to je 16 dní. Meškajú mi 3. deň 🙂
@radka752 aj ja som 23DC, a rano sa objimam s weckom, nevraciam, ale daleko k tomu nemam, zaludok pretoceny uplne opacne, a zacala mi smrdiet kava, co je u mna jasny indikator tehu ... ale tiez sa nechcem tesit dopredu,,,bolo by to nase stvrte babo 🙂 kedy chces prvy krat testovat ?
@bandikovajana vyvolavačku by som neriešila, fakt len musíš počkať. ja som mala po vysadení tabletiek aj tak že 3 dni iba špinenie, potom 5-6 dní vôbec nič a potom normálna menštruácia. takže po vysadení tabletiek len čakať, kým si telo zvykne.
@luminuska no super a volaka metoda na privolanie mrchy existuje?
@sophina No tak káva mi nejako extra nesmrdí, len mám pri jej vôni taký čudný pocit .... uvažujem či ju vypiť alebo nie, či sa z nej nepovraciam. A taký pocit mám v podstate celý deň - pri každom jedle. ☹ No ja neviem čo je u mňa indikátorom tehu, lebo sa snažíme o naše prvé. No neviem kedy budem testovať, ale ak to vydržím do stredy alebo do piatka tak by to bolo fajn. Uvidím ako dlho dokážem čakať. 😀 Do mrchy mám dobrý týždeň.

@luminuska asi to bude aj moj pripad mam cakat alebo ma ist nech mi pichnu na vyvolanie nieco