Snažilky júl - august 2014
vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@22beba jasne pridaj sa a vidim ze ty mas este 2 rocne male 😉 😉 😉 😉 😉 😉 to uz dlhsie snazite????? wow odvazna si 😵 😵 😵
@1234lubka no a uz som doma...a este som si na nervy kupila COKOLADU.......a zjem ju celu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ahojte ,ostalo mi par sackov Inofolicu -17 ks,skoro cele balenie,tak ak mate niektora zaujem ,dam lacnejsie
@22beba ako dlho snazilkujes???????
@siska765 a ty si tehulka uz 🙂 vidim ze ten infolik jje asi zazrak vsak??
@majuska7979 no ja som ho brala len mesiac preventivne 🙂 som uz v 3.mes
@1234lubka no vidim ze ked pridem na svk budem musiet nakupit infolic... 😎 😎 😎 😎 😎
@majuska7979 no snažíme sa tak že dokopy aj s mojími "super" cyklami asi rok ☹ moja ex doky to neriešila a teraz mam novu a tá mi povedala čo a ako 🙂 hehe 🙂 ja som chcela mať detičky vždy po sebe ale nejako to nevyšlo ... ☹ takže teraz sa musím liečiť na pco .... a upraviť cykly atd... 😀
@22beba a prve vam tiez dlho trvalo??????? baby ja to proste nechapem preco my co tak chceme jedno po druhom nemozme a baby co nechcu to ide sup tup a hned su tehule s druhym a to nevedia kedy sa stalo???? 😕 😕 😕 😕
@22beba ake super cyklu mas?ja toho roku katastrofa....ako ti zistili pco? Mne dr robik hormonalny profil 2x aj ultrazvuk bom ok...stale ked som ku nemu orisla tak za par dni som dostala....aj mi hovoril zesliznica jevysoko ze kazdu chvilu dostanem....hormony ok, cysty nevidno....
Ahojte tak sa aj ja pridavam🙂 🙂 vela uspechov a co najviac nesnaziliek ale tehuliek🙂 🙂 aby sme mohli novu temu zalozit🙂 🙂
@majuska7979 ta...lebo tak chceme...
@majuska7979 prvé som ani neplánovala a ani som vooobec nechcela ... asi osud 🙂 neviem ako to mam nazvať 🙂 ale vdaka bohu za taký krásny darček 🙂 no to veru ani ja nechapem .. mam kamošky čo sa dušovali o sto šesť že dalsie až za 6 rokov a šup už maju aj po dve tri za sebou 😀 a ty sa kolko snažiš a prve kolko si sa snažila? ja mavam po porode hrozne cykly a bez vyvolávačky som ms nedostala vobec ☹ ex doky to zanedbala proste ... možem to mať aj z toho že som v prvom tehu pribrala 30 kg a preto sa nedarí tak teraz aj dietujem koli babu ... 🙂 papam liečiky atd ... teraz v piatok mam isť ešte na vyšetrenia a dostanem liečiky asi dufik to mi už aj spominala 🙂
@22beba aha vidis....to ja mam po porode jediny velky problem a to je strasne silna mrcha..inak cykly boli max do 33dna a este ak cestujem a stres to 35dc ale to sa vzdy stava pocas cestovania 😖 😖 😖 co poviem som stresak.................inak odkedy pijem alchemilku,kapsicku to cyklus 28dnovy ako hodinky...???????????? cize cykly niesu ani take dlhe ale neviem neviem ci mavam ovulku 😔 😔 😔 😔 😔 😔
@1234lubka no také že som mala aj 80 dc ☹ vobec mi nehcodila ms jedine po vyvolavačke .. tak som sa nahnevala odišla som od doky ku novej a ta mi krásne všetko vysvetlila... mne bude profil robit teraz v piatok tak som zvedava , ako som aj písala strasne som pribrala tak to može byt aj koli tomu že nemam ms .. aj doky mi povedala že by som mala zhodiť a že sa to možno upravi 🙂 zistila mi to tak že mi kukala vaječníky a nič tam nebolo potom podla príznakov , a ked som nemala aj 80 dní ms to znamenalo že sa minevytvorili vyjička tým padom nemohla byt ms .... tak mi to vysvetlila aj ked kolkokrát podla starej doky som mala vysoko sliznicu ale ms nie a nie dostať ☹
@majuska7979 asi to tam vidi alebo čo tomu sa ja nerozumiem 🙂 ja som mala všetko v poriadku aj stery
@orieskova moja ak ides na usg vidno cysty ak by boli nejake?????? inak dr mi vzdy hovori ze vse je ok a naposledy som bola pred mrchou to pozrela a ze folikul tam je?????????? cize uz bol pripraveny na dalsi mesiac...proste nechapem...????????????????/ ako mam urobit aby tie spermijky nasli vajiicko v spravnom case na spravnnom mieste???????????
@majuska7979 to by bolo dobre na tu folikometriu chodit .. to budem aj ja chodit a testy alebo tu teplotu nemerieš? ja som si robila testy a boli uplne negatívne tak aj podla toho som vedela že neovulujem ☹ ja papam aj inofolik ale ta alchemilka mne vobec nepomohla po čase ma s nej už natahovalo ☹
@majuska7979 no tak to ti nejak blbo povedal..mal povedat ci je prasknuty,ale asi bol..to vznika na maternici ako jazxvicka..na usg by mal vidiet v akej faze je sliznica,podla hrubky.
@majuska7979 a lekarov zatial neriesim,len by ma este viac znervoznovali.
@22beba kukni moj album tam mam ovu fotky...ale no sama som sa v nich nevyznala...take divne...ale teraz ked som bola doma to pozrela a vravi ze folikul tam je...ale ja krava som sa neopytala nic.....tak neviem ci proste normalne ovulujem ci nie...inak vse je ok...stery..hormonovy profil robila lebo som musela klamat ze mam nepravidelnu a vtedy ak napisala do katry mohla urobit profil :D no i vse vyslo ok len jedno bolo dole ale to pripisovala ze som chudokrvna a krvny obraz vysiel slaby..predpisala 2x zelezo s kyselinou listovou.... 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕
@22beba tu v uk ma na folikomtriu urcite neposlu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 vsak ak by som prisla k GP ze co chcem to by ma poslal 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@majuska7979 kukala som tu foto a ovu určite nebola ☹ musí byť rovnako intenzívne červená ako ta kontrolná ☹ nie si v skupine snažilky? tam sa viac dozvieš 🙂 ja som sa tam vela dozvedela o sovojom tele. neviem ako to je mne povedala doky že foliky možu byť ale jednoducho neprasknu alebo sa nevytvoria dobre .. ak som tomu správne pochopila ... neviem nejdem hrať mudru .. doky mne povedala že može byť všetko ok aj chlap že je zdravý a že niekedy tie hodnoty tie hormony to všetko nefunguje správne že niekedy sa to nepodarí ☹

@leishmania naposledy ked som bola som myslela ze mi da.vyvolavacku...uz som bola asi 46dc....povedal ze sliznica je vysoko ze ms by mala v najblizsich dnoch dorazit...zobral krv ze ked nebudu hormony ok zacneme liecbu...ze na ultrazvuku nic nevidno, nic co tam nema byt tam nebolo....hormony ok....doporucil inofolic...mesiac som ho brala...pijem caj na nepravidelnu ms a min mesiac uz prisla 38dc co je super...som zvedava tento mesiac....28 dnovy by som brala...uz by mu koncili kramy....citala som si vsetko mozne o poruchach ms ale nic na mbe nesedi, krvacania mam ok, prvy den slabsie, druhy silnejsie a potom slabne do 5 dna....bolesti ziadne....ach jaj