Snažilky júl - august 2014
vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@sophina u teba to vyzera nadejne.
@vlasko0903 u mna uz nie, ja uz mam ms par hodin 😎
@sophina júúúúúúúúj no, ale nemože sa všetkým zadarit hned. O čom by sme písali 😀
Ahojte takze pripajam sa k Vam dufame, ze by sa nam to mohlo podarit... len som netrpezliva.. 🙂
@zuzanka2211 ja mam tiez podobe priznaky vajecniky ma bolia vyse tyzdna aj okolo pupka sem tam picha , vystreluje to do boku a bolia ma krize a stale krc v nohe, tocieva sa mi hlava a od vcera ma bolia bradavky . Mohlo by to byt? ☹ test zatial negativny
@zuzanka2211 no to vyzera viac ako nadejne;))))nunuuuu
@zuzanka2211 a ako dlho skusate? Ci podarilo sa vam na supu?🙂
@heregova Nie, na prvu urcite nie.. 🙂 Asi tak treti mesiac.. Ale teraz sme naozaj vychytali ovulaciu.. Lenze to som si myslela aj predtym, no vyzera to tak ze konecne to vyslo, drz prosim prsty 😉
A vy ako? Skusate uz dlho?
Baby pripájam sa k vám.o týždeň ideme na dovolenku takže dúfam že sa nám tam pošťastí 🙂
@zuzanka2211 drziiim uplne najviac...🙂 treba verit...my sme v druhom mesiaci skusania, teraz vo stvrtok mam mat MS, tak uvidime...uz asi tyzden ma bolia prsia, niektore dni brutalne, co mna nikdy nebolievaju, ale zase sa mi od vcera robi akne, co je znak MS..no ved uvidime, ved ked nic, ideme dalej:P nechcem si nic nahovarat, nie je to potom dobre, clovek je smutny z toho, ked sa dojde MS
Ahojte. Dnes 30DC a zajtra by teoreticky mala doraziť mrcha. Žiaľ mám pocit, že skutočne dorazí.
Take cele divne so mnou. Od vcera cakam, ze sa mrcha rozbehne. Dnes cely den zase nic . Len po wecku trosku, skor hlien s primesou jasnej cervenej. Zvlastne.
@sophina a test si si znovu nerobila ?
@vlasko0903 nie ... Mam uz len digitalny doma, a je mi ho luto pouzit 😀 no ak sa do rana nic nezmwni, tak ho asi skusim ... Cele nejake divne ...
@sophina treba vyskušat. Ja sa pomaly vytešujem.
@sophina no ja uz cakam od 7.8 a stale nic ale nic neukazuje ani test
@vlasko0903 verim ze budes mt zqjtra dve fialove kolajnice 🙂
@bandikovajana a k dr ides kedy
@sophina no ja som si robila poobede ked prišiel manžel a potešila som sa // 😀 .Teda skor som zaskočená, že to išlo tak rýchlo.
@sophina idem sa zajtra objednat lebo je tam len stvrtky
@vlasko0903 juuuuuuj no teda blahozelam 🙂 parada ... Skvele a uzasne 🙂 a co na to polovicka ?
@sophina teší sa tuším viac ako ja 😀
@sophina ako to dopadlo ?
@vlasko0903
@heregova dievcence nie, netestujem, rano rovnaky stav, mierne cervena, tak dam tomu este den ze co a ci a vobec ... Dnes som 31DC tak mozno sa len mrcha nevie rozhybat ...
@zuzanka2211 zuzanka este raz blahozrlam 🙂 si jasna tehulka ... Predpokladam ze v 5tt 🙂

vratili sme sa z dovolenky. Mrcha stale nikde. Mala prísť vo štvrtok. Test som robila pondelok, útorok. Snehobiely. Zajtra manželík kupi testík - nemám doma. tak som zvedava. Pocity ako keby mala mrcha príst, ale to už mám od stredy. Tak u mna asi takto.