Snažilky júl - august 2014
vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@vlasko0903 uz som rozmyslala ze si spravim ten digitalny ale sak ked mi nic neukazuje taky obyc tak asi ani ten nic neukaze, jaj zrovna teraz si musel zobrat 2 tyzdne dovolenku ako naschval
@bandikovajana ja by som na konci týždna alebo cez víkend ešte vyskušala test ak mrcha nedorazí.
@heregova Aj ja si to hovorím, ale človek už ani nevie ako sa utešiť lebo sa snažíme už nejakú dobu a malo by to byť u nás v poriadku. Tento mesiac to naozaj vyzeralo nádejne. Aj prsia ma boleli aj vône vadili, aj od žalúdka zle mi bolo. Tak ja neviem už kde je chyba. :/ Aj mne je do plaču. Partner hovorí že to nevadí, že najbližšie to vyjde ale ja jednoducho cítim, že je sklamaný rovnako ako aj ja.
@radka752 strašne ma to mrzí...ja som sa po prvom snažení tiež zle cítila, plakala som..proste nádych výdych, bohužiaľ treba ísť ďalej, za necelé dva týždne skúšate znovu a uvidíš, proste silno veriť, tešiť sa, milovať sa s láskou, odsledovať ovulku...neboj, nebuď smutná, všetko má správny čas, uvidíš..:-*
baby, mne už normálne šibe z toho.. sa mi dnes snívalo, že som tehotná. Ale zistila mi to "doktorka"- naša svadobná kvetinárka pozor - z manželovho moču :D :D :D
Cafte dievcata, my sme 4dpo a mam z toho zmiesane pocity, kedze moje vajecniky na vysadenie hak reagovali po svojom a dozreli 4 vajicka 😖 Uvidime, kolko preziju spermosky manzelove a kolko z nich sa oplodni/neoplodni, dve vieme, ze praskli urcite, dve boli pred prasknutim. Ach jaj bojim sa ziadne dvojcata nechceme, nieto viacercata 😖 Takze ja sa tento cyklus budem asi modlit, aby nam to nevyslo 😖 Beriem aj antibiotika na zapal, vajecniky mam opuchnute, bolest v celom podbrusku uz tyzden, takto som si to snazilkovanie nepredstavovala :(
Tak mne napriek HAK ciarka tmavne a uz robí kolajnicky...zajtra mam dostať menzes.som z toho zmätená 😕
Dievčatá poznáte nejakú dobrú aplikáciu na mob. ? Používate nejakú ? Ja keď som mala android tak som mala OVU WIEV ale teraz mam iPhone a neviem si nájsť takú, ktorá by mi vyhovovala... Mám momentálne M. Calendar, Pregnancy (tá je veľmi pekná ale zatiaľ pre mňa nepoužiteľná). Tá prvá bola jednoduchá na používanie, zrozumiteľná - zapisovala som si tam všetko čo som potrebovala...
@bandikovajana No do 4. 9. by som si asi vsetky nechty obhryzla od nervov... 😒 Ja som tiez prestala s cvicenim, lebo tam boli vseliake poskoky a po katdom cviceni som bola uplne k.o. 😀 Ale tak, co ked....radsej neriskovat.
@luminuska kolko ti meskala prva mrcha po vysadeni HAK lebo ja uz som aj alchemilku pila horucu sprchu davala divoky sex skusala a nic mrcha nechodi vo stvrtok to budu uz 3tyzdne. a test negativny a mrcha nikde tak neviem co si mam mysliet neviem co mozem robit co mozem pit jaaaaj hrozna tato neistota 🙄 😠
@alisha3 no ja som tiez ako na ihlach najradsej by som bola keby mi bud test ukazal // alebo nech mrcha pride ale ked ani mrcha neni ani test neni tak som mimo z toho 😠 😠
tak som to dnes nevydržala a ocikala paličku :-/ ale po druhej čiarke ani chýru ani slychu. Keby som sa netestovala, tak si dnes fakt myslím, že som tehotná - naplo ma z jednej vone čo som dávnejšie použivala a teraz mi je tak zle od žalúdka. ale tak podla testu nič, ani nijaké iné príznaky nemám. Takže čakám na "návštevu", zatial mešká len dva dni...
@bandikovajana vtedy som si zápisky ešte neviedla, lebo som bola zvyknutá roky z antiky že to príde vo štvrtok a v nedelu už ani neviem... ale mám taký pocit že okolo 10 dní až. A aj predminulý cyklus som mala až 39 dní, minulý už len 28. Tak som myslela že sa už dávam do normálu.
ťažko s tebou, neviem čo by ti pomohlo. A nemožeš ísť k nejakému inému doktorovi, nezastuje toho tvojho niekto? či to len urgentné prípady asi... no veru neviem čo s tebou. nezostáva nič iné len čakať
Ahojte snažilky 🙂 pridávam sa k vám tiež snažilkujeme od mája tohto roku a ešte nič vždy prišla mrcha ....ale tento mesiac to je trošku iné cítim sa tak inač je mi každú chvíľku na vracanie ale zatiaľ nič, neviem možno si to už namýšlam .... tento víkend má doraziť mrcha myslíte že ak si urobím v stredu testík že už by mohol niečo ukázať 3 dni pred mrchou ??
@luminuska xi ja som to mala presne tak isto stvrtok prisla a v nedelu uz nic :D no budem cakat a a ked mi to neda stvrtok budem testovat zas a snad bude uz ciarka alebo mrcha nech som uz na istom
@monicka9 vyskúšam a uvidím zajtra si nakúpim testy aj do zásoby na další mesiac a vyskúšam aj v deň menzes a ak nepríde tak aj po nejakom 2-3 dni aj keby mi ukázalo // asi by som tomu neuverila musela by som urobiť další test 🙂 taaaak tebe gratulujem že sa vám to podarilo , keby sa chcelo aj nám už zadariť bola by som najšťastnejšia 🙂
@adrika91 no uvidíme dúfam sa udrží tentokrát lebo uz dva krat mi odišiel plod medzi 5-6tt... No nevadi ono to vyjde určite dakedy, ked nie teraz tak nabudúce ... Nesilim to😊 mam domka dve dievky uz no a chceme ďalšie niminko tak sa snažíme asi rok a pol... Veď ono príde v správny cas👍 no zatiaľ to vypada pekne podla testov mojich... Zajtra ma prísť menzes tak dúfam ze nepride😄. Kúp si testiky a skusaj testovat držím ti palce😊
baby mozem taku hlupu otazku? kedze sa da otehotniet aj pocas dojcenia ked mrcha neni je teoreticky mozne ze mam teraz ovulku aj ked nemam mrchu? a da sa vklude odtehotniet aj ked mrcha vynecha? ci to funguje len pocas dojcenia ze to telo je nejako inak hormonalne nastavene alebo co?
@monicka9 musíš veriť ani mi neprestávame veriť veď len začíname niekto skúša roky a nič tak netreba byt hneď nešťastný a strácať nádej .... a to čo píšeš som netušila je mi to naozaj lúto ja by som také niečo určite veľmi zle zvládala obdivujem takých ludí ktorí niečím takým musia prejsť a nestrácajú nádej REŠPEKT všetkým a neprajem to nikomu ...tak ty už si dvojnásobná mamina jeeej to muselo byť zážitkov ....mi sa snažíme o prvé bábo v októbri minulého roku sme mali svadbu tak sme si povedali že teraz je ten správny čas a obaja by sme veľmi chceli mimčo 🙂
@bandikovajana tak to veru netuším.
baby a cítite sa tehu tie čo ste ? alebo nie ?
@vlasko0903 ahoj 🙂 ešte som tehotná nebola tak netuším aké to je ale chcela by som to zažiť ..... ty už si bola ? mala si nejaké príznaky ?
@adrika91 ano bola som. Mám skoro 3 ročneho chlapca. Mne bývalo velmi zle cca do 13tt. a teraz sa cítim dobre, tak hadam je všetko tak ako ma byt.
@adrika91 a ty kedy testuješ ?
@vlasko0903 moja mama ked bola tehotna tak tiež jej nič nebolo že sa cítila skvele tak kludne može byť všetko v poriadku take tehotenstvo by chcela každá 🙂 ja som testovala dnes ráno ...ale zase len jedna čiarka piatok alebo sobotu mam dostat menzes tak uvidím ...keď nič tak nič :( september je náš musíme skúšať 🙂
Ja ani testovat nemusim :( dnes dorazila mrcha o 4 dni skor :( a to sa mi nikdy nestalo abyblrisla skor alebo meskala

@heregova to je pekne 🙂