Snažilky júl - august 2014
vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@adrika91 ale to nie je ešte dlho. nám sa prvé tiež zadarilo až po 4 mesiacoch.
@ckatka aj ja by som tak rozmýšlala. Budem držat palce.
zienky nie je ja nejaka skupina ze snazilky 2014 hihi
ahojte zienky,mi s manzelom budeme snazilkovat az v septembri ,lebo som po MA a robili mi kyretaz,tak musime pockat aspon 2-3 mesiace,ma s tym niekto skusenosti?Musim ist predtym este k doktorovi na prehliadku?dakujem za kazdu odpoved 🙂
@vlasko0903 kiež by to bol aj náš prípad a tebe ako čiarky tmavnú sú vyýaznejšie ? kedy ideš k doktorovi ?
@julypetkova ahoj ak to tento mesiac nevide tak tiež ideme pokušat štastie v septembri 🙂 ja si myslím že by bolo dobre isť k doktorovi a oznamiť mu že by ste chceli bábo možno by niečo poradil možno nie, ale nie je to nutné , nikto ti to neprikaže že musíš ist k doktorovi . Ja som mala cystu a robili mi laparoskopiu tam som sa pytala kedy možem najskôr otehotniet a doktor že tak za 2 mesiace tak ja neviem no odvtedy u mňa už ubehli prestne dva roky aj ked o babo sa pokušame od mája tohto roku 🙂
@adrika91 ked ti pravdu poviem ani som nestihla znova testovat. ale mam ešte jeden, tak dnes vyskušam ak stihnem. Dokymu chcem íst 08.09. ak mi nič nebude. Ale je to uplne ine ako ked som čakala prve dieťatko. Vtedy som strašne prežívala každy den. Teraz práca, prestahovali sme sa na dom, syn Peťko a nejako to nestíham tak podrobne riešit ako predtým.
@vlasko0903 najlepšie výsledy by sa mali ukázať z ranného muču či to je jedno ? ja ked testujem tak len ranný moč .... my tiež prerábame dom sú to stresy všetky tie prepisovačky a prerábky už sa tešíme keď sa budeme môcť nasťahovať do nášho novučkého, voňavého domova a tak by sme chceli urobiť keď už budeme traja 🙂
@julypetkova ahoj ja som to zažila v apríly. Mne kázal prísť na kontrolu po mrvej mrche. Odporúčal nám začať až po 3 mrche. Začali sme po 2 (jún) no zatiaľ sa nepodarilo. Hádam to tento mesiac vyjde. Držím palce aj tebe. Ty si bola len teraz niekedy na kyret? Skús si kúpiť alchemilku a piť ju 2 denne. Ja som pila v kuse vyše mesiaca a maternica sa krásne zahojila. A potom už len od 1dc do cca ovulky. Držím palce
@julypetkova som po dvoch spontannych potratoch v 5-6 tt nebola potrebná kyretaž,vycistilo sa mi to samo dobre a 1x potrat v 9tt to nebola pritomna akcia srdiečka tak mi museli kyretaž spravit. Ale rýchlo som sa zotavila a po dvoch mesiacoch sme sa uz začali znovu snažiť tak uvidíme ci to teraz vyjde a ci sa miminko udrží, testy vyzerajú pekne🍀
@julypetkova po kyrete mi spravili sono este v nemocke a povedali ze vsetko ok tak som uz nesla ku gynekologovi môjmu lebo som sa cítila super,žiadne komplikácie ani bolesti, pekne nabehla aj menstruacia. Len po polroku som šla na kontrolu ale to len preto aby jazvu po cisarskych skontroloval.
@adrika91 ano nejlepšie je vidno čiarky z ranného moču. Včera som si večer spravila znovu test a bol silnejší a to nebol ranný 😀
@vlasko0903 ak mi nedorazí MS do soboty tak v ten deň urobím ešte test ...
@adrika91 poradím zázrak menom inofolikc za cca 1,5 mesačnom užívaní po potrate dvojičiek a po 6 meiacoch neuspechu zrazu po 1?5 mesiaci bum a je to už 9 mesačná slečna držím palčeky 🙂 isto to vyjde stijí síce cca 14 eur ale stoji za to brala som 2 krát 1 sačok
@adrika91 držím palce 😀 a ako sa cítiš ?
@vlasko0903 zvláštne ráno sa mi vie točiť hlava asi to bude tlakom musím vypiť pohár vody ... a stále chodím cikať už aj týždeň tak častejšie možno som prechladla .... a ty ako ?
@adrika91 unavena a pocity viem prirovnat ako kedy mala príst mrcha. Tak som ca cítila aj pri prvom len mi bolo k tomu strašne zle od žaludka.
@melindacicusik dakujem za radu určite vyskúšam ak sa nezadarí po calibrum babyplan lebo teraz som si ten objednala už len čakám kedy mi príde 🙂
@vlasko0903 aj ja som bola včera strašne unavená....ale to sú aj prvé príznaky tehotenstva únava či nie ? ja sa teraz praveže vôbec necítim ako po iné mesiace ked mi mala prísť mrcha
@adrika91 jasne únava je top.

@ckatka mi skúšame aj s týmto mesiacom už vlastne 4 mesiac ale tiež som si neni celkom ista tymi plodnými dňami tak sexujeme vždy ked sa dá skoro každý druhý den niekedy aj po sebe každy den ako kedy, ale že to nie je dobre že treba dat aj nejaku pauzu spermiám cca 5 dní či čo som kdesi čítala....