Snažilky júl - august 2014
vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@monicka9 ja ju tam vidím . Šanca tam určite je 😀
@vlasko0903 ano presne. Idem do lekarne jej testiky rovnakej značky kúpiť nech si robí vždy ráno a nech porovnáva ci silnie😊ja dnes okolo obeda idem na sonom inej doktorke velmi som zvedava ako mi to dopadne.
@monicka9 určite nam napíš 😵
@vlasko0903 dam vediet urcite este cakam stale uz vyse hodiny a pol boze tak veriiiim ze mi da pozitivne spravy.. Ozvem sa.
@monicka9 tak to je super, ze nakoniec nemusis cestovat hore-dole 🙂 Urcite napis, vidis ako sme s @vlasko0903 v napati 😀
Ahojte kocky mozno bude moja otazka odveci ale som v tomto neskusena: bola som dnes u gynko na preventivke a robil mi ster z krcka maternice. S mojim drahym sa pokusame o babatko dnes som 19 dc. Po tom vysetreni u gynko mierne krvacam. Kebyze som tehu uz v tomto case je mi jasne ze to doky este nevie zistit no ten ster a naaledne krvacanie moze mat negativny vplyv na uhniezdenie pripadneho oplodneho vajicka? Dakujem za reakcie, prosim nevysmejte ma.
@alisha3
@vlasko0903 no prisla som od doktorky... K jazve sme sa ani nedostali lebo riesila to že nevidí plodik ziadny😣 proste nič!!!! Pred tyzdnom som bola v 4-5 tt to doktor nevidel vobec nic a dnes to mam koniec 6tt bolo vidiet len prazdnu dutinku😣 ziadny plodik... Aj uvazovala ze ak som mala ovulku neskor..hmm ale mne tehu testy boli pozitivne uz pred menzesom tak ze nic.. No zaver je taky ze koncom 6tt uz musi byt vidno v dutinke plod a ja ho nemam... Ci ze sa asi zopakuje scenar z minuleho roka😣 ked dutinka bola a plodik nikde,prestal sa vyvijat a v 9tt som bola na kyretazi (potrate). Zobrala mi aj krvicku, v utorok nudu vysledky ale nevidi to ruzovo lebo plodik chyba... Tak ze tak.. Cize potom v utorok si uz dohodnem podla vysledkou krvicky aj kyretaz.. No čo uz... Pytala sa ma ci mi testy tmavnu lebo by mali pri odumretom plode uz blednut... Ja som si tyzden nerobila uz test ale ked som sla od doktorky hned som si kupila tri krabicky... No ǎ do 5 sekund sa nadherne sfarbili dokonca testovacia je tmavsia ako kontrolna.. No ale čo z toho ked plodik nie je.. A na konci 6tt uz by mal byt.. Prikladǎ vam foto testov co som urobila poobede no ale teda nič neznamenaju a take su kraaaaasne😣
@monicka9 to ma velmi mrzi :( ale mozno to nic neznamena a lekary sa mylia. Mojej svagrine povedali pred 3 tyz. CAKA DVOJICKY a na druhy den jej povedali ze potratila lebo krvacala a o tyzden na to ze je tam len jedno lebo tk druhe bola cysta. Proste cele zle a to na zaciatku sa jej este pytali ci he vobec tehotna a to bola v 5tt. Takze drzim palce a nestracaj nadej. Vela sil ti prajem. Ja mam tiez za sebou kyret v 13tt koli tomu ze babatko bolo chore :(
@monicka9 Dúfam, že sa stane nejaký malý zázrak a bude to dobré, ved tie testy sú úplne tmavé, no je to zvláštne. Držím velmi palčeky, myslím na teba. Moju sestru tiež doktor presviečal, že tam nič nevidí a pritom ona už vedela, že je tehu, ani test si nerobila, proste intuícia. O 2 týždne sa jej pomaly ospravedlnoval, že mala pravdu. Treba dúfat.
@monicka9 a neda sa ešte chvilku počkat ? ked si neni ista asi by som si to overila aj inde. Teda neviem čo by som robila, ale toto by ma asi napadlo.
@monicka9 Aj ty si zlata ja som natom bola rovnako najprv nevidel potom som velmi ochorela od maleho mal anginu mesiac som kaslala teploty 38,2 a 5-6tyzdni a nakoniec akcia srdca nepritomna bola som smutna kyret mi robili potom v juni a teraz sme sa zacala snazit takze uvidime myslim na teba iste to dobre dopadne 🙂 😉
@monicka9 ja som bola na sone 26.08. bola som v 5tt2dni. Vak mal 7,1 mm a doky mi povedala na to ked som chcela fotku, že je to gestačný vak v ktorom sa bude vyvíjať bábatko, že ešte nie je nič vidno, a som objednana 01.09. a teda nejako to neriešila.
@monicka9 No to snad nie ☹ Ides s jednym problemom a nakoniec sa ukaze dalsi...to uz je fakt prilis: ☹ A este aj testy su tmave krasne...no nic, pockaj na vysledky krvi, aj ked nejak dlho, nie? Az v utorok, ja som mala stale na druhy den alebo este hned popoludni, ked mi brali rano... Uz uvidis, ako to dopadne, snad dobre, a keby nie, tak potom nech ti daju do poriadku maternicu, aby si sa nemusela znovu takto stresovat.
Ja idem na 13:40 na kontrolu, tak tiez trpnem, ci nieco uvidi.
@monicka9 Ahoj, tak citala som tvoje prispevky, teda.. Mrzi ma to, ale ja stale verim ze to bude dobre, ver aj ty, velmi silno ti drzim palce.. Vam obom..
Ja idem na kontrolu, teda vlastne prvykrat k novej doktorke buduci tyzden v stredu.. Bojim sa, strasne, aby bolo vsetko dobre. Inak mam strasne nevolnosti a nechutenstvo, uz neviem co robit a vobec co jest lebo na nic nemam chut, len vymyslam a kalkulujem ze co by sa dalo udrzat najviac v zaludku a kedy to zjest.. Ach jaj ale toto rada podstupim len aby bolo vsetko dobre…
Tak myslim na Vas, ozvi sa v utorok ako dopadli testy z krvi..
@vlasko0903
@zuzanka2211
@alisha3
@kudusko no uvidi sa ako to dopadne ale nevypada to ruzovo, vysledky krvicky budu v utorok aj sono este jedno v utorok a to uz budem podla poslednej menstruacie 6tt+4d.ci ze to by tam uz musel byt plod ale mne v tej dutinke chyba aj vyzivov.žtkovy vačok.. Dutinku mam dlhu 13mm ale nic v nej..Skusala ho doktorka najst no márne😣 ak bude treba pojdem cim skor na kyret nech to je za mnou😁 dievcatka drzte sa, drzim vam palceky😊🍀🍀🍀
@monicka9 budeme na teba myslieť .

ssj04@ dakujem.a vies mi o tom nieco viac povedat?