Snažilky júl - august 2014
vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aj ja tebe a prajem ti to velmi vela bab si mysli ze ked uz mame deti tak uz to tak neprezivame ale to nie je pravda vzdy to prezivas tak ako keby to bolo po prvy krat 🙂
@monicka9 Máš niečo nové? Ako si dopadla na odberoch?
@miculiatko nemyslim, ze mykoza ma vplyv na otehotnenie. pri mykoze sa ma preliecit aj partner aby to bolo efektivne. mozno si to prenasate. liecba musi byt zaroven aj s partnerom. darmo si to ty preliecis ak ti to on potom vrati. a po plodnych dnoch mozno preto lebo je casty pohl.styk. pred a po nom tiez treba dbat o zvysenu hygienu.
@sophina Ahoj vsak ano ja som dnes 27DC mam dostat 12.9. dufam ze nedostanem vcera som robila test bol tam duch na 9DPO tak to sa mi este nestalo lebo ja mavam neskoro ovulku a mne sa vacsinou dalo vidiet az ked mi aspon 4 dni meskalo tebe prajem aby si mala to vytuzene stvrte 😉 😉 🙂 🙂
@nynyky nechcem ta sklamat, ale ja som si minuly tyzden robila testy ako diva lebo som si myslela, ze som tehotna...dva testy mi ukazali pred menzesom take ciarky ako mas ty..na tretom teste bola slabsia, potom zmizla a samozrejme prisla mrcha. nema vyznam robit testy ked ti nemeska
@vanillaskyy ja viem a som s tym zmierana :( dokonca uz aj citim ze mrcha sa dostavi coskoro. Ale nevzdavame sa ideme dalej
Ahojte baby! Tak pridavam z dnesneho rana test konecne sa potvrdili moje predtuchy tak dufam ze do tretice vsetko dobre dnes som 12DPO vcera mala prist mrcha a ani nepride verim vtom prajem vam aby ste si aj vy takto nasli // ciarocky sice je slaba ale nato ze mi 1 dne meska som spokojna minule este neukazovalo nic az ked mi meskalo 4 dni 🙂 😉
@nynyky ty robila si si odvtedy?
@monicka9 ako sa mas? Co noveho aj stebou a segrou?
@sophina
@sophina super tesim sa stebou jupííííííííííí kedy si mala PM? ja 15.8 uz len nech aj
@nynyky @miculiatko @nicolettka2126 @zebricka da takyto test a budem spokojna 🙂
@kudusko ja 17.8. 🙂 zajtra ciknem znovu a mozno aj digitalny, je citivejsi .. tak snad to je ono ... a isto tam vidis to co ja ? .. nenamyslam si to ze nie 😎 😎 😎
inak mam cely den grcku v krku, a je mi furt zima ... ale pri mojich troch smudliakoch nemam cas mysiet na ine ..
ty testujes este zajtra ?
@kudusko juuuuj jasne, ze vidim 🙂 no paradicka ... krasne nam to vyslo ... teda dufam, ze sa to len bude silniet ... a vsetko bude OK ...
Ja budem rodit isto skor... kazde dietatko som rodila o 2-3 tt skor, mam slaby krcok a bleskovo rodim, posledny porod pred rokom bol 45 min 😎 😎 😎
Ak je dátum poslednej menštruácie 15.8.2014
Najvyššia pravdepodobnosť otehotnenia bola okolo 28.8.2014
Ak si tehotná, si približne v 4 týždni a 1 dni
To znamená, že si v prvom trimestri
Ideálny dátum pôrodu je 22.5.2015 (fórum Májovky 2015)
Normálny dátum pôrodu bude medzi 8.5.15 až 5.6.15
Do pôrodu zostáva približne 35 týždňov
@sophina

@kudusko no na prvom bol duch a teraz uz vobec nieje :( no ja neviem teraz ci 17 alebo 20 dostanem lebo po potrate mam raz 28dnovy alebo 30 tak salena s toho.drzim ti palce