Snažilky júl - august 2014
vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@kudusko ja zatial ms nic, ale brucho ma boli, krize tiez ,,, a netestujem ,,, to nemy zmysel testovat ... ked mi bude tyzden meskat tak potom 😀 😀 😀 lebo inak tie testy vyrabaju podla mna tak, aby akoze nahodou mierne bolo nieco vidno, zeny nakupia kopec testov lebo uz su v nadeji, a potom zase nic ...
takze ja cakam mrsku a hotovo ... (dnes som 31 DC)
Čaute snažilky, ako pokračujete? U mna akurát dnes prišla mrška, takže nič. Asi sme sa slabo snažili, čo už, uvidíme o mesiac.
@nynyky Ja rovnako ako ty 😀 sme sa tu inak zladili, dúfam, že aj otehotnieme tak zborovo 😀
@janickacrazy dufam ze ano 🙂
Ahojte som ako snazilka dlho nepisala sice uz od 24.jula nepatrim medzi snazilkami ale v piatok idem na gyndu od kedy sa nesnazime o babo mi ako si blbne ms najprv v juli prisla taka ze som o nej ani nevedela co kazdu vzdy citim v auguste dosla 4 dnova a v sobotu mam dostat ms len zas som po takom divnom spineni ze to aj bolo spinenie teda hlavne to mal manzel a ja na vlozke nic tak som myslela ze teda nemam ale potom zas taky tmavo krvavy vytok som mala no nechapem mojmu telu co zas sa s nim deje.takze v piatok budem mudrejsia.
@emilia25 A robila si si test? Nie si tehu? Niektorým ženám to vie takto zblbnút, aj ked sú už tehu, že MS je kratšia alebo len špinenie. Moja sestra to tak mala a potom jej nevedeli vypočítat termín poriadne.
@janickacrazy no robila negativne ale jeden tam mal ze ten kanalik vyryta druha ciarka a na druhom uz nebolo nic v piatok som objednana na gyndu sestricka mi hovorila ze moze byt aj nejaky polip ci co tak uvidim.
@nynyky ja na ovulacne testy neverim, rovnako ako som rezignovala na tehulkovske testy ... mne uz ovulka presla ... a ci sa nieco udialo alebo udeje netusim ,,, neriesim ,,, lebo to sa ani uz neda, a hlavne neni na to cas ,
Deti ma zamestnavaju habadej, sadime jahody, zberame orechy, snazime sa vyuzit slniecka kopec kym sa da, a tym, ze uz zacala skola, tak je toho az az az ...
@nynyky
@sophina Ahojte baby ja momentalne riesimto ze uz tyzdne kaslem zase a chodim plucnej vcera som bola na rtg piskaju mi priedusky v pondelok na krv ani umna nebola ovu ale bola som v stredu u dokiho a povedal mi ze tento mesiac to vajko nebude oplodnene lebo neprebehne ovulacia koli si chorobe a liekom brala som ATB takze asi tolko ktomu neratam tento mesiac ked to doktor potvrdil v stredu malo vajko mm a uz malo putovat dole a vzdy bolo este vo vajickovode teraz musim pockat na ms a potom kontrola 😒
@ssj04 ahoj😊 no v 7tt bilo na sone srdiecko a v 8tt uz nebilo tak ze tak😣bola som na kyretazi zaciatkom 9tt. Zakrok prebehol ok vsetko v poriadku ziadne komplikacie uz som 3 tyzdne po potrate a citim sa super😊 jazvu som si dala skontrolovat aj inym doktorom a nevideli nic vynimocne na nej iba to ze je oslabena ako hociktora ina po jednom alebo dvoch cisarskych tak ze pobeham vysetrenia rozne nakolko to bol dalsí potrat a potom sa mozme znazilkovat o miminko😊verim tomu ze tentokrat to vyjde,nevzdavam sa😊 stale snivam o velkej rodinke😊
@monicka9 jooooj, tak to ma mrzi :( spomenula som si na teba, lebo mne tiež nic nevidel minulý tyzden na sone a to som bola v 6+1. Ale povedal ze je to normálne, ze je to malé.. Idem o tyzden vo stvrtok znovu.. Tak som zvedava. Tak sa teda drz, hlavne sa daj dokopy cim skôr... Zo srdca ti to prajem!
@ssj04 ano je to v pohode ked v 6tt je len dutinka prazdna na sone a v 7tt uz aj zltkovy vak a plodik sa zjavi a srdiecko medzi 7-8tt😊 drziiim ti palceky😊 ja som v pohode... Ja som velmi pozitivny clovek a mna to poháňa vpred... Proste to tak asi malo byt,ja sa netrapim ja proste veriiim ze mi to niekedy uz vyjde😊 drzim ti palce a ozvi sa čo nove po sone😊ja tiez dam potom vediet okolo zimy uz budeme snazilkovat,tesiiim sa😊 dobruuu nocku😊
@monicka9 Juuuj, moja, to ma mrzi, ze to takto dopadlo :( Dlho som ta tu nevidela, takze neboli ziadne nove spravy....sice ani ja v poslednej dobe nestiham...lietam po doktoroch, praca a kazdy den mi je zle jak psovi 😀 Ja som aktualne 10tt a zatial vyzera byt vsetko v poriadku, vcera som bola na krv kvoli screeningu a mimco malo 32mm, takze akurat 🙂 O 3 tyzdne mi uz urobia aj ten screening na vrodene vyvojove vady, tak dufam, ze to dobre dopadne...
@ssj04 Neboj nic, u mna v 5+5 videl tiez len gestacny vacok so zltkovym a 8+5 uz krasne 16mm mimino s blikajucim srdieckom 😉 Drzim palce!

@kudusko so mnou nic nove. Testy nerobim a ms by mala dojst v stredu alebo sobotu tak uvidim. Uz neriesim lebo sa osalim