icon

Snažilky júl - august 2014

majuska7979
9. júl 2014

vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

monicka9
8. okt 2014

@alisha3 ahooj no chodim na MK kazde rano a vecer kuknem ale prispievam do skupiniek kukni moj profil ze v ktorych som;sekcie,prirodna medicina,vianocne dekoracie,secret,.... Jeej tak to si 3 mesiac uz tehotna👍😃parada ako tychlo to ide😊 tesim sa s tebou daj potom info čo mas nove ako soná dopadli budem ti drzat palceky😊ja sa zatial tesim z toho čo mam a to su moje milovane dcerky a urcite k nim coskoro pribudne surodenec ja to viem😃😃😃 len musim pobehat vysetrenia aby som vedela ze som ok a mozme na babatku pracovat uz sa neviem dočkat okolo vianoc uz skusime tak drz palce!!😃 davaj pozor na seba,setri sa pekny deň ti prajem😘

janickacrazy
17. okt 2014

No ako pokračujete baby? Ja som to dnes dostala, takže zase nič, fnuk. 😢

nynyky
18. okt 2014

@kudusko
@sophina baby ako pokracujete , nieco nove? Mne to meska 2 den test som zatial nerobila lebo ked som skusala pred 4 dnami tak nic tam nebolo tak sa bojim neako sklamania a aj ci to nemize byt nieco ine :( stale ma boli v podbrusku ako by som mala ms ale mam len taky biely vytok.

sophina
18. okt 2014

@nynyky ahoj, ja to nechcem ani zariknut a ani neviem co sa deje ...
mne meska treti den ... a dnesny test snehobiely ... okrem grcky v krku ine priznaky nemam ... takze fakt neviem co a ci a ako ... ak nepride zajtra mrska a ja verim, ze nepride, tak v pondelok zase testujem, a snad uz kolajnicky budu vidiet 🙂 VERIM ZE AJ TEBE !!! 🙂 Chceme predsa krasne junovciaatkove babatko 🙂

nynyky
18. okt 2014

@sophina jaaj moja drzim palce. Ja som testovala vo stvrtok a nic nebolo tak uvidime. Bude to co ma byt. A mas aj ty take bolesti v podbrusku a pocit vlhka? Niekedy az si myslim ze uz to zacalo a nic. Zajtra skusim testnut a uvidime

sophina
18. okt 2014

@nynyky vobec nic, ani podbrusko ma neboli, ani krize, nic akoby mala mrska prist ... uplne sucho ... vzdy po wecko "trpnem" ze co sa udeje, ci uz spinim, ale nic ...
vacsinou mi prisla na minutu presne ... ale ked test zatial uplne biely, tak neviem, len verim ze to bude nase vytuzene stvrte ...
ja uz doma test nemam, a do mesta nepojdem, takze pockam na pondelok, to uz bude 5 den co bude meskat a dufam, ze uz tak skoro nepride 🙂 A teda zajtra cakam tvoj test s dvomi krasnymi kolajnicami ...

nynyky
18. okt 2014

@sophina ach moja bodaj by si mala pravdu. Modlim sa za to

sophina
18. okt 2014

@nynyky velmi ti to prajem ... aby si uz zajtra sa mohla tesit a mala preto krasnu nedelu ... a ja verim, ze v pondelok budem mat tiez 🙂

nynyky
18. okt 2014

@sophina dakujem ti. Strasne tuzim byt matkou. V pondelok cakam aj od teba pozitivne spravy

sophina
19. okt 2014

@nynyky ja ta tu uz cakam ... 😎 😎 som taaaaaaaaaaaaaak zvedava ...

nynyky
19. okt 2014

@sophina xixi az vecer ked prideme domov,lebo sme u svokra cely vikend 🙂

kudusko
19. okt 2014

@nynyky
@sophina caute baby u nas 1 tyzden meska ale ja som bola chora brala som antibiotika a v pondelok idem k doktorovi na vyvolavacku inac nic nove choroba stale na nervy prajjem vam aby ste si nasli // ciarky potom dajte vediet 🙂 😉 😉

sophina
19. okt 2014

@kudusko ahoj zlatinko, a si si ista ze nemozes byt tehu ?

nynyky
19. okt 2014

@kudusko
@sophina takze hned ako som prislla domov som robila test a nic :( ja uz neviem priznaky mam a nic :( neviete co to moze byt?

sophina
19. okt 2014

@nynyky mozno este nizke hcg ... vyckaj este... testuj rano,

nynyky
19. okt 2014

@sophina ach ked ja sa uz aj bojim dalsieho sklamania :( skusim este o par dni a pockam. ake testy su najlepsie? ja mam take neake co mi dala svagrina ze s ebaya zadarmo dostala :D

kudusko
19. okt 2014

@sophina nie viem to lebo som bola na sone na 17DC a neprasklo mi vajco takze sa nemalo co oplodnit to bolo pravdepodobne sposobene tou chorobou a liekmi 🙂 ☹ 😝

sophina
19. okt 2014

@nynyky nezufaj ... mohla si mat neskor ovulku ... a cykus mas aky ?
no ja som zvedava na zajtra co ja .. 🙂 ale ja tak verim, ze uz budu kolajnicky ... MUSIA BYT

nynyky
19. okt 2014

@sophina cyklus mam taky ze raz 29 alebo 30 dnovy po potrate sa mi to trosku rozhadzalo.moja drzim palce nech su tam a ja skusim zase tak o 2 dni ked sa nic nezmeni

sophina
19. okt 2014

@nynyky a teraz si cikala vecer ? skus prvy ranny

nynyky
19. okt 2014

@sophina vecer som neskusala len vtedy ako som ti pisala a test bol biely :( asi skusim rano, ale ma vyznam ked dnes nic tam nebolo?

sophina
19. okt 2014

@nynyky neviem kolko mas testov ... ja by som aj dva krat denne ked ti doteraz ms nemeskala a chodila presne ... tak vyckaj ... vyckavame spolu ...

nynyky
19. okt 2014

@sophina mam este doma 2 testy a zsjtra mozno este kupim,lebo neviem aku maju citlivost tieto.

sophina
19. okt 2014

@nynyky drzim palce ... 🙂 nam obom ... 🙂

nynyky
20. okt 2014

@sophina takze som skussla teraz rano a nic :( a ty ako?

sophina
20. okt 2014

@nynyky ja som 1DC 😖 😖

nynyky
20. okt 2014

@sophina to ma mrzi :( a ja nic neviem co mam robit.ak nic do konca tyzdna pojdem k doktorovi

sophina
20. okt 2014

@nynyky no ved jasne, treba ist ... ale ja verim, ze sa ti kolajnicky ukazu 🙂

nynyky
20. okt 2014

@sophina ja sa uz aj zacinam bat ci nemam neaku cystu :( po tom kyrete je to vsetko take zvlastne.

nynyky
21. okt 2014

@nynyky takze ja dnes tiez 1DC :( ideme odznova