Snažilky júl - august 2014
vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@majuska7979 to ten alchemilkový ? 🙂
@22beba 10 dni pred mrchou kapsicku pastiersku...a fakt zabera 🙂🙂🙂🙂🙂🙂
ja som zas citala ze alchemilku treba pitt prvu polk cyklu do ovulacie
@majuska7979 ahaaaa...tak preto mali tak vela deti...ok...vypinam telku a idem vecer na toooo.....aj ja sa k vam pridavam...my sa sice znazilkujeme len 3 mesiace....
inak kolkaty ste teraz den cyklu? bude neiktora testovat so mnou tak cca za tyzden?
@majuska7979 ano Majus...ja som si ju dokonca objednala cez internet na stranke mojalekaren.sk....tak ju maju za 11,80 a ked si objednas 3 balenia tak mas dovoz zdarma...inac u nas v lekarni ju maju za cca 16 euri.....
@nynyky ahoj...je to smutne co sa ti stalo...ale neboj...tento rok uz kazda budeme mat tehotensku knizku v ruke...tak sa hlavne drz a sup sup snazilkovat....
@katkatonkova tak vela stastia ;) a čo si to kupila infolic?? Baby ja padam musim ist do prace ;)do zajtra ;)
Ahojte baby tak ja sa tiez pridam so snazilkovanim - kazdej drzim palce aby to tentoraz vyslo!
@lina129 Ahoj.nemeriam,lebo o 4-tej uz skacem von z postele a bezim do prace.asi tak 5mesiacov.no,ked nahle vstanem,ma pichne pri vajecniku,pobolieva pri pupku aj stvrdnute mam podbrusko,no a test negativny.som 30dc,no tak na 33-35 mi zvykne prist menzes.som neskutocne sklamana ☹ ☹
@majuska7979 ano kupila som infolic..a fakt bol za dobru cenu....tak pekny den...
Pridávam sa k vám snažilky. My sa snažíme 4 roky a nič. Žiadne problémy som nikdy nemala. Az som išla na imunolog., reumat., endokrinolog. a nakoniec mi kamoška povedala o Splne v Košiciach....
@luciferik9 ahojky mame concieve plus a vysledok ti dufam oznamim coskoro este sme sa len zacali snazit. pri prvom sme mali pre seed, a mozno pomohol, stihli sme ho pouzivat len jeden mesiac 🙂
@katkatonkova kazdy den sa za to modlim a verim v to. nevzdam sa a verim ze budem mat zdrave krasne babanko 🙂 dievcata hor sa na to ,len ja musim pockat kym pride muz s roboty :D
@darinka.b mam objednany pree seed.. Keby to bol aj moj pripad 😀 len som zarazena tou nehoraznou cenou. Ale dufam ze viac ho nebudem musiet kupovat 😀
@katkatonkova moja ale ja som v uk....takze do by ma stalo troska viac za postovne :( to si uz kupim na svk ak budem
dnes som 3dc a dnes sa mrcha rozbehla teraz je ukazkovy den cyklu 2...ale neviem ci mam ratat mrchu od 1dc co som iba spinila?????????????co myslite baby????????
@darinka.b ja ten gelik mam tiez doma ale pravdu priznam sa ze som ho pouzila asi iba 2x...akosi tomu neverim.. 😒 😒 no a ani nepomohol zatial :D
@luciferik9 concieve plus je tusim este drahsi, ale co clovek nespravi pre maly uzlicek stastia 🙂 🙂 🙂 dufam ze ti gelik zabere 🙂
@majuska7979 my gelik pouzivame pri kazdom snazilkovani, tak uvidime, a cyklus si rataj dni aj den co si spinila, teda ja by som tak ratala 🙂
@darinka.b diky...no diky...ja ho asi vyhodim...neviem ale uz je dlshie otvoreny asi aj rok a skoro vobec pouzivany a neviem krabicku som zahodila ze ako dlho moze byt otvoreny
Ked potrebujem mrchu tak si milostiva meska. Uz druhy den a po duphastone dostanem vzdy na 5 den. Dnes som skusila test ale negativne, musim povedat ze tento mesiac ale ani nic necakam len menstruaciu aby som si mohla uzit dovolenku.
@majuska7979 pokial viem tak ten gel po otvoreni treba do 4 mesiacov spotrebovat. Mam ten pre seed a tam je to na tube.
@majuska7979 aky gel?

@22beba dakujem pekne a drzim nam vsetkym palce nech to dotiahneme do uspesneho konca 🙂