Snažilky júl - august 2014
vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@leishmania je to gel, ktory by mal spermijkam umoznit lepsiu plavbu k vajicku....ja mam s nim taku skusenost ze to zo mna aspon nevytece....pouzivame ho sice len cca mesiac...tak uvidime....
@katkatonkova
@majuska7979 dakujem 🙂 noidem kuknut co to ma zlozenie alebo ci je to hlavne stupel :D
no zlozenie nic moc asi ostaneme bez gelu :D aj ked dufam ze uz ho ani otrebovat nebudeme... a tento cyklus to konecne vyjde :/
baby a uzivate niektora aj Nosifol? ja som ho predtym brala a po mesiaci som bola tehotna. teraz som uz jedno balenie dobrala a zacala druhe tak uvidime ci nam to vyjde opat.
Ja mám cyklus ako hodinky. Presne viem,kedy je ovu a menzes tiež a aj tak nič tri mesiace 😢 Tento mesiac som začala piť alchemilku a čajík proti stresu,možno aj stres je npríčine. Tak uvidím,či to pomôže 🙂
@nynyky ja inofolic som teraz skusila prvycyklus berem, aj nosifol som pozerala ale neviem ci ho maju aj v lekarni alebo len na nete. Kde ho kupujes?
@leishmania kupujem ho cez net s ciech gigalekaren maju ho tam ovela lacnejsi ako na svk
@28maja28 kolkateho cakas/necakas mrchu? kedy planujes testovat?
@leishmania no u mna najneskor 17.teho by mala dorazit...testovat by som chcela az potom. Ty si na tom ako? aj dnes som uz takmer vosla do obchodu kupit si test, ale povedala som si radsej pockam. 😖
@28maja28 ja som mala poslednu ms 21.6 a cyklus mi skace od potratu takze 25-35 dnovy cyklus takze priemerne okolo toho 19-21.7 cakam. ja niekedy buduci tyzden zac nem testovat asi pondelok :D viem ze skoro ale asi viac nevydrzim uz po delok je pre mna ciel :D
@leishmania tak to potom mame rovnake, odvtedy to nemam pravidelne ani ja, len doki mi predpisal daco aby mi to neskakalo tak...preto si myslim ze buduci tyzden to pride....ale bola by som radsej keby to nedoslo 🙂 mozno to risknem aj ja s tym testom 🙂 nejak si ma namotala s tym ... 😎
@28maja28 teoreticky by to uz v pondelok mohlo byt pozitivne slabo ak by doslo 4. k ovulacii. ako mi to podla testov vysiel 3.7 pozit ovu test. aak morulka rychlo putovala a uhniezdila sa :D no vacsia sanca ze to este nebude pozit ale sanca je... ja som nedockava 🙂
@leishmania ja ani neviem kedy bola ta ovulacia ale tak snazili sme sa statocne 🙂 🙂 🙂 kebyze mam test tak uz aj testujem, ach jaj to cakanie ma znici 😠 ale urcite daj vediet potom, ze ako si dopadla ...velmi ti srzim palce, nech ti to vide, u teba to uz bude ako vidim druhe babo 🙂 my sa snazime o prve 😎
@28maja28 hej druhe prve sa podarilo na prvy sup a druhe nevi preco vymysla 🙂 nepouzivali sme o hranu odnarodenia ale ani sme neplanovali dlho potom vo februari. som potratilato bolo tiez rychlo hned ako sme sa zacalisnazit koncom minulho. roka a no a od toho potratu sa nedari..som sa aj vycistila sama ani sme cakat nemuseli tak neveim aky je problem...
@28maja28 ja mam doma 10 testov :D tak pokusenie je
@leishmania no to ti verim, pri mne by tie testy urcite nevydrzali, preto radsej nekupujem :D nechapem preco je v dnes dobe tak tazke otehotniet, ked si tu tak citam, strasne vela zien s tym ma problem... 😖
@28maja28 chemia, ziarenie vsade... hadam sa nam postasti tento mesiac
@leishmania asi tak! bohuzial! Inac vsimla si si aj dake priznaky tehotenstva u seba, ci ani nie?
@28maja28 ani nie...keby aj tak sa nespolieham lebo by som sa bala ze som si to len vsugerovala co sa uz tak zvyknem pozorovat 🙂 ty?
@leishmania ja tiez nic extra, akurat mi bolo nevolno posledne dni, ale tak to moze byt aj z pocasia, co sa tak casto meni u nas...na vsetko si radsej najdem nejaku vyhovorku nech si to priliz nesugerujem ako pises i ty 🙂
...3dni meškala MS tááák som sa tešila aj príznaky som mala okrem bolesti prs a ta s...a prišla ☹ su to ešte len 3mesiace snaženia, ale niekedy mám pocit že synovi nedám súrodenca a ja tak strašne chcem.
dievcata co mate za sebou kyret stalo sa aj vam ze ste po neakom case pocas plodnych dni mali bolesti v podbrusku? ja som 4 mesiac po kyrete a po 2 ms a tento tyzden ako mam plodne dni tak je to take citlive bolestive. este som take nikdy nemala.
Ahojte Babenky, tak sa pridavam k snazilkam 🙂 S MM sme sa zacili snazit min. mesiac, teda presnejsie v plodne dni junove 😉 Hned ako sme sa zacali snazit tak som zacala brazdit netove stranky aby som vedela co a ako 🙂 Aj som sa pozorovala, aj sa mi zdalo ze.... ale kedy mala vtedy prisla mrcha, aj ked bola taka ina, ale prisla. Ja mam taky pocit ze to moje telo akosi vie ked nieco spekulujem, lebo sa spravalo uplne inak ako normalne, alebo to bola len moja sugescia, ale bolo to realne 😀 Tento mesiac sme ale nezahalali a pracovali od zaciatku. A mam pocit, ze sa nieco deje, aspon ja to tak citim 😉 Plodne mi zacali prveho, dnes je 12 a od vcera ma bolia vajecniky, raz to picha, inokedy tlaci, mam mokry pocit ze uz dostanem ale mam len biely vytok. Bolesti ako pred mrchou, ale intenzivnejsie ale mrcha ma prist az 19. A mne bolesti zacnu hodinu pred. Citala som o kovovej chuti v ustach, moja je nejaka ina sem tam, ale neviem ci kovova 😉 a je pravda ze som prestala pit kavu ( a to od 14 kava rano musela byt, inak to v hlave trieskalo), pali ma zaha, hocikedy a z nicoho nic, nemozem zut zuvacku lebo ma z nej napina a niekdy rano pri cistenu zubov a bradavky tie sa mi vidia nejake vacsie, ale to ich pozorujem asi mesiac, takze sa objektivne neviem 🙂 Ak ste sa niekto docitali az sem, tak je to super, ale je to skvele, aspon napisat niekomu kto sa sleduje mozno ako ja 🙂 Inak test som si robila dnes rano, aj ked viem ze je skoro 😉 ale nedalo mi, mala som este jeden doma 😉 Ak tam nieco bolo tak ja som to videla ale inak skor negat. Slubila som si, ze testy az ked mrcha zameska, ak vydrzim 😉 , a ak pride mrcha prestavam sa pozorovat, lebo mam silnu sugesciu 🙂 Zo srdca zelam vsetkym zienkam co sa snazia "Poklad pod srdieckom"

@leishmania conceive plus....ale pouzila som ho asi 2x....a teraz ho vyhadzujem už je stary