icon

Snažilky júl - august 2014

majuska7979
9. júl 2014

vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

majuska7979
autor
15. júl 2014

@28maja28 cakame a // test....kedy ho budes robit?????? rano?????/

majuska7979
autor
15. júl 2014

inak babule grepovy dzus mi zabral na silnu mrchu ...tento mesiac bola uuuuzasna ...normalne som rada ze som sa nevykrvacala cela 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ako vzdy... 😀 😀 😀 😀 😀 takze ide sa na to...este sice mrchujem...este spinim,,,takze este musim pockat kym prejde mrcha uplnne a ide sa do snazilkovania 😀 😀

lina129
15. júl 2014

@majuska7979 a to si vzdy mala taku silnu mrchu? aj pred prvym tehotenstvom? ja mavam tiez silnu, ale len take 2 dni a potom dalsie 3 spinim... 😒

marshmallow
15. júl 2014

Inofolic kupeny...uz len dufat,ze pomoze ♥♥♥

majuska7979
autor
15. júl 2014

@lina129 moja po porode sa to umna riadne povrtalo z mrchou do 6mesiaca ziadna lebo som kojila...a potom sa to zacalo...mrcha taka ze mohlo byt cely den spinenie a potom na druhy den ak som chodila alebo zrazu vstala..to ako by si odkruutila kohutik s vodou...normalne mavam vzdy maxi tampon a nocnu vlozku a ver mi ze to nestacilo....ledva som stihla do zachodu.... 😖 😖 😖 😖 😖 ale odkedy som zacala pit cajiky to sa troska upravilo...cyklus sa upravil na 28,29dc...a tento mesiac som pila troska grepoveho dzusu resp 1l za cely cas...a uuuzasne...nadherna mrcha...nemusela som nosit ani tampony..ale mala som samozrejme preistotu... 😅 😎 😎 😎 😎 😎

majuska7979
autor
15. júl 2014

@marshmallow aj ja chcem inofolic...............

marshmallow
15. júl 2014

@majuska7979 skusam prvy mesiac tak uvidi sa 🙂

lina129
15. júl 2014

@majuska7979 neskusala si najst v lekarni ten Inositol? to je vlastne inofolic (bez kys. listovej) a k tomu len kys. listovu a mas Inofolic 🙂
A aky mate teraz system na snazilkovanie? kazdy druhy den?

majuska7979
autor
15. júl 2014

@marshmallow no ja budem musiet pit iba grepovy dzus...nic inne mi neostava a potom na svk si to kupit...lebo dovoz 1balenia ze 25euro...plus 13 za inofolic...takze to si radsej kupim sama ak pojdem na svk a skusime otehu 😔 😀 😀

majuska7979
autor
15. júl 2014

@lina129 moja pozerala soom ten prasok...ale proste nechce sa mi to mixovat..a mam nasadene zelezo plus kyselina listova lebo som chudokrvna...no a este tabletky na alergiu a teraz som chora to som si nasadila paralen......a proste radsej nejdem teraz kombinovat...

marshmallow
15. júl 2014

@majuska7979 fuha no dost teda...inac u nas v lekarni nie 13 stoji ale vyse 16€

majuska7979
autor
15. júl 2014

@lina129 joj moja u nas je snazilkovanie tak ..hmmm...mm je po operacii chrbitce...takze mali sme tento mesiac mozno 6x....ale to je rozne dni....zalezi...urcite nemame co druhy den...oj kdeze ..:D tie zlate dni skoncili ked sa narodila nasa antikoncepcia :D 😀 😀 😀 😀 😀 vies pracujem na plny uvazok...dom,...varenie....a mm tiez do prace.....aspon od tyzdna uz chodi...takze moja praca a maly je najlepsia antika na svete 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale tak hadam teraz uz sa podari 😀 😀 😀 😀 😀 😀 proste musime vystihnut moment ovulky 😀 😀 😀 😀 a smojim stastim to vzdy nejako presvihneme 😀 😀 😀 😀 😀

majuska7979
autor
15. júl 2014

@marshmallow baby tu dali nejaku stranku slovenksa lekaren..moja lekaren tak nejako tam je za 13 eur

lina129
15. júl 2014

@majuska7979 aha... ja len ze to mas to iste ako inofolic a mozno by ta to vyslo aj lacnejsie 😀 je to len vitamin, takze sa nemusis bat, nie je to ako liek... 🙂 ale samozrejme ako sa citis... ani mne sa nechce tlacit liekmi a doplnkami (len z toho priberam 😀 ) ale inofolic pijem uz 2. mesiac... pre babatko urobim vsetko 😉
s tymi liekmi ta uplne chapem... mna vcera taaak bolela hlava, ale nedala som si ani tabletku, lebo nechcem sa krmit liekmi... tak som trpela 😖

lina129
15. júl 2014

@majuska7979 juuj tak to by som aj ja chcela - vystihnut moment ovulky! no zatial sa nam to nepodarilo ☹ aj ked si myslim, ze sme boli v spravnom case... a nakoniec nic 😢 ale nejak extra sa nepozorujem, len hlien a obcas ovu testy... tak neviem v com je prblem, ked sme vraj obaja s mm v poriadku... 😒

majuska7979
autor
15. júl 2014

@lina129 moja neviem...ale jedno viem ze baby ktore nechcu a nemyslia na to to hned otehu...a baby co na to myslia a velmi chcu to nie a nie otehu... 😕 😕 😕 😕 😕 😕 no porozmyslam s tym inositolom...musim ale vediet kolko ho je v inofoliku pozries?

majuska7979
autor
15. júl 2014

@lina129 neboj zadari sa v tom momente ked to budes najmenej cakat..ako zo vsetkym 😉 😉 😉 😉 😉 viem po sebe otehu som v mesiaci v ktorom som sa na to vyprdla 😉 😉 😉 😉 a sporodom bolo to iste cakala som co denne kedy to pride az to prislo v noci ked som to vobec necakala..som si sla lahnut a o 2300 to zacalo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

majkatri3
15. júl 2014

@lina129 asi dva roky...ano vyslo na prvy 🙂predtym som asi 9 mesiacov brala duphaston a clost. ..ako dlho sa snazite?chodire do centra?

majkatri3
15. júl 2014

@majuska7979 vidiiiis dobry napad 🙂🙂🙂🙂

28maja28
15. júl 2014

@majuska7979 Tak teda tento mesiac spravime to tak, prisne iba kazdy druhy den :D :D Drahy asi zošalie :D :D :D

majuska7979
autor
15. júl 2014

@28maja28 😀 😀 😀 viem ....ja teraz budem robit ovu testy ...kupila som poriadne...lebo podla tych lacnejsich nic nevidno ci bola ci nie???????/ 😕

majuska7979
autor
15. júl 2014

@majkatri3
@28maja28 caves babule letim ja ...idem do prace a odprevadit maleho do skolky...takze zatial do zajtra uz mam 3 dni volne 😉 😉 😉 😉

lina129
15. júl 2014

@majkatri3 ano, chodime do CAR... teda zatial sme boli len na testoch, mne brali krv na HP a mm spermiogram a ja som bola este na vysetreni priechodnosti vajcovodov... Aj tebe to robili pred IUI? Este ake vysetrenia je treba? bola si aj na laparke? my sme vraj obaja ok... tak nechapem... uz iba IUI odporucili...

leishmania
15. júl 2014

@lina129 my sme od maleho narodenia (3,5 r) nemali zoadnu ochranu a od decembra intenzivne, vo februari som potratila no a teraz dufam ze bude vsetko ok

leishmania
15. júl 2014

@lina129 a tento mesiac som zacala ten inofolic a grepovu stavu cerstvu kazde rano tak mozno to pomohlo

lina129
15. júl 2014

@leishmania diky... no my skusame od septembra min. roku... ale nie intenzivne, skor tak ako to vyjde priblizne asi okolo ovulky... a stale nic ☹ bola som aj na testoch v CAR, ale nic nezistili, vsetko ok... ale teraz som zacala brat ten inofolic 2x denne a uz pijem aj ten grepovy dzus... ale nevytlacam cerstvy - kupujem si ten Rajo fresh v krabici 🙂 aj ty si brala ten inofolic 2x denne? aj po ovulke?

A drzim palce, nech je teraz vsetko ok 🙂

leishmania
15. júl 2014

@lina129 1x denne inofolic aj po ovu a laude rano cely grep velky ruzovy s jablkom odsravene a uz asi pol roka aj zeleny jacmen a chlorelu

majkatri3
15. júl 2014

@lina129 mne nerobili laparku ani by som sa nedala do rovolne rezat...v centre nam vysvetlili ze ro je posledny krok robir laparku...robili mi i a HP mm spermiogram nasadili liecbu a chodila som na folikulometriu ... potom IUI 🙂

majkatri3
15. júl 2014

Baby meriate aj bazalnu teplotu?kde ste zohnali teplomer u nas v ziadnej lekarni nemaju 😝

lina129
15. júl 2014

@majkatri3 ak sa mozem spytat, aku liecbu ti nasadili? uzivala si klasicky clostyl a duphaston? pytam sa, kedze nas to asi caka... 🙂 no mozno sa dovtedy aj podari prirodzene... 🙂 vy nerozmyslate opat nad IUI?