Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@matazo dakujeeeem 🙂 cca 13 DPO. ciarocka na teste este slaba, ale dobre viditelna. a prsia ma bolia tak "tehotensky" uz 3-4 den.
@beruska2327 tak to je super, hlavne nech ste v poriadku a fazulka nech rastie 😀 😀 😀 😀
@matazo aj ja ti drzim palce, nech si o par dni najdes na testiku dobre spravy ;)
@beruska2327 dakujem, ale u mna to nakoniec vyzerá, že anovulačný cyklus práve končí. FF mi zrušil ovulku, teploty nízke, ach jooo.
ale ty sa vytešuj a dávaj na seba pozor 😀 😀
babeny, mozem sa spytat? ako vas boleli prsia na zaciatku tehu? a unava? ja zas zacinam stresovat (po tych mojich nestastnych skusenostiach). V nedelu ma cca na pol dna prestali boliet uplne, vcera ma zas boleli, dnes zas nic... a mam pocit, ze aj ta unava nie je taka zla ako minuly tyzden. uz sa obcas citim ako psychpoat, z tolkeho pozorovania :(
dnes som cca 4+3, takze este velmi skory zaciatok.
ahoj ...je tu este vobec niekto ? 😉
@beruska2327 ako sa dalej mame ? nestresuj ved ta nemusi vsetko nonstop boliet ,kolky den cyklu si aj s meskanim myslim .....
@zaira1407 mnoo... prsia opat bolia, tak sa vytesujem :D cudne, ako sa clovek nauci tesit z takychto veci :D :D 😎 o dva tyzdne idem na sono, som zvedava. zatial sa ucim nestresovat a radsej nemysliet ako mysliet na zle :D Som 33 DC -> 5 dni meska. Ale testy vysli pekne, robila som si este aj v pondelok a vcera a zda sa, ze ciarky su silnejsie.
ahojteee, akosi sa to tu vyprázdnilo 😒
@beruska2327 @zaira1407 ved to, aj ja som si zvykla sem vždy kuknúť u koho čo nové 😀 na mna sa t ehu stále nelepí, dokonca posledný cyklus bol anovulák ☹ tak už len dúfam, že do Vianoc by sa mohlo podariť ako darček 😀 😀 😀 😀 baby nech sa aj na vás nalepí, aby sme boli všetky spolu tehulky 😀 😀 😀 😀
baby to ako rychlo leti ten cas jedna 9tt a druha 11tt -TFUJ TFUJ TFUJ - BUM ODPADNEM AKO HOVORI MOJA LUCKA 😉 ....setrite sa a spinkajte 🙂
aby som nezabudla
@luckalucka83 🙂 plati to aj pre teba ...kolko je to tt ?
@zaira1407 veru moja ako to leti a v bruskach rastu cloviecikovia🙂.
Aaa som 10 tt od dnes🙂))
Mame to cca o tyzden posunute s tinkou @skorvankova ona mala Posl MS 15.09 ja 19.09.
@beruska2327 gratulkoooooo🙂
@zaira1407 mojka, ano letí to... už máme skoro prvý trimester za sebou 😉 A ty ako?
@cathuska ty si inak dobre pamatáš 🙂 sekla si sa iba o den.
@beruska2327 jeeejkooo gratulujeme, nech sa darí 😉
@zaira1407
no veru, leti to, ay sa mi verit nechce, ja zajtra koncim 8 tt, bola som konecne u dr., vseko ok, len keby mi tak zle nebyvalo, ale to zvladnem 😅
Drziiiiiiim silno palce, nech ku vam co najskor trafi bocian
@skorvankova @luckalucka83 dakujeme, snad to budeme mať ako vianočný darček 😀 😀 😀 😀 😀
@luckalucka83 moja je ti zle? ufff 😒 nezavidim ti, ale vzdy si spomen na drobceka, že ked je tebe zle vsetko je o.k. 😉 Mne nebolo ani 1x zle, pár krát som mala akoby otočený žaludok. Držkajte sa
@matazo to by ste mali ten najkrajší darček 😉 Silno držím palce
no 3.12 mam mat mrchu..... uz neviem ani ako sa citim ked ju dostanem ...momentalne uz asi tak 10ty den ma bolieva podbrusko a mam aj take citlivejsie prsia sem tam ma stipe v bradavke ...ale to som mala aj tie vsetky 4 mesiace dozadu 😝 ...29.11 mam mat preventivku ale idem to zrusit lebo sa bojim co ked nahodoou a preobjednam sa ked mi skonci mrcha a ked nepride 😕 tak koncom decembra by som isla do poradne ...juj... najkrajsi jezisko by to bol 🙂
@zaira1407 drzim palce, aby boli pod stromcek palicky ;) ja som sa posledne mesiace tiez tak pozorovala, ze uz som nevedela, ci je to ms alebo tehu priznak. a este den pred testovanim som hovorila priatelovi, ze neviem, ci je to take silne pms (na co on, ze: no zbohom, to sa da aj silnejsie ako normalne?) alebo je to tehu.
@skorvankova
@luckalucka83
@cathuska
ktory DC ste si robili test ?
@luckalucka83 moja to prejde. Ja som mala zaludok na vode akoby netravenie ale to patri k prvemu trimestru🙂
@zaira1407 26 DC dva dni pred MS 😉
Ahojte.aj ja som na zaciatku tehu5 tt.myslite ze je v poriadku chodit na nocne????tyzden noc,rano,poobed

@beruska2327 gratulujeeeeem veeeeelmiiiii 😀 😀 😀 😀 , a kolký DPO si ??