Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
dievčata, tak konečné som na tehu testíku objavila II čiaročky úžasny pocit 🙂 takže som tiež júlovka 🙂
@55alexandra55
BLAHOZELAAAAAAAAM !!!!! 🙂
@55alexandra55 jej, gratulujem! len som sem nakukla, kedze sme spolu zacinali a ake prekvapenie! 🙂
@luckalucka83 moja, len si dávaj pozor 😉 My fajn, trošku mi je zle,ale nezvraciam, iba mam otočený žaludok 😉 ale pohoda...Akurát som nepokojna, lebo ma vcera kopla elektrina a zacitila som to az pri srdci ☹ Vo štvrtok idem na sono tak som strašne zvedavá, či uvidíme srdiečko 😵 😵
@55alexandra55 blahoželám, sa nám to tu krásne rozbehlo 😉
@skorvankova
urcite bude vsetko ok 🙂
ja poctivo lezim, vcera sme sa pobalili a prisli na vychod k nasim, aby mi postrazili maleho a aby som mohla oddychovat.
Mati v ktorom tt si ssla k dr.?
rozmyslam, kedy ist
drzte sa 🙂
@luckalucka83 dakujem za povzbudenie 😉
Len veľa odpočívaj, až je všetko v poriadku moja. Ty si 5tt?
Ja som bola u dr. 4tt+4, ale to som bola na preventivke po roku, bola som objednaná 2 mesiace vopred, ale inak by som išla asi aj tak hned po zisteni, nech viem aspon že je mimi v maternici 😉
@skorvankova
no vychadza mi to asi na koniec 4 teho tyzdna teraz
ja som teraz ale na SK, asi aj cely buduci tyzden, tak aj tak musim pockat, kedze dr mam v AT,
no nic, zajtra mu zavolam a objednam sa na ten tyzden po 10 novembri, to uz budem v AT 🙂
ahojky ...ako sa vam vsetkym dari? Ja som teraz v obdobi "ne"čakania ale tento mesiac nemam absolutne žiadne tehu príznaky 😀 , takže to berem športovo ...inak sme zrejme ovulku nestihli asi 😲 ......
7.11. mam mat ms 😝 .......
@zaira1407 bodaj by si to mala tak ako ja 🙂 že som to tiež práve vtedy ked sa zadarilo vobec necakala :D
ahojte kočky, tak my máme zrovná plodne obdobie, tak sa silno snažíme, tak dúfam, že najbližšia MS už nedorazí 😀 😀 a ako vy ostatné kočeny??? či už som tu posledná??? ☹ ☹ ☹
@zaira1407 tak snad sa to už podarí každej z nás, uprimne, už ma to nebaví stále niečo sledovať a dúfať, že už to vyjde...niektorým to ide tak lahko, že ani nevedia ako 😒
my sme do júla fungovali viacmenej a náhode, podarí/nepodarí a od augusta som prečítala neskutočne vela vecí, čo a ako, kedy je najlepšie, ako si to sledovať a furt nič a navyše tie moje dlhé cykly(34-39)
som sa rozhodla že ak sa to tento rok nepodarí, tak po novom roku idem k dr. nech s tým niečo spraví
Jaj baby uz aby sme mali terminy.... kolko nas je este stale len cakateliek???
toto čakanie ma ničí 😝 ....
tak pravdepodobne mrcha prisla skor o 4 dni ....som velmi velmi smutna ☹
ahhoojte snazilky. 😵 😵 😵
drzim Vam prsty nech ste cim skor tehu 😵
@zaira1407 viem ako ti je presne mesiac pred otehu som bola smutna ked som dostala MS a pritom som mala priznaky,
ale som si povedala, ze prestanem sa stresovat a necham volny priebeh a hned dalsi cyklus som otehotnela. 😵 😵
takze ten dalsi vam to uz moze vyjst
@luckalucka83 Lucka takze julovky ano? ja aj moja dcera sme v juli narodene..
a mas krasnu fotku.
ako sa citis? zelam vsetko naj.
no aaa ja sa citim fajn, som v 7 tt.. termin cca 29.jun... a trosku zaludok na vode, ale nevraciam, takze klasika, tak este tri tyzdne a potom uz len brusinko bude rast a zaludok bude v klidku 😵 😵
drzim prsty vsetkym snazilkam, dockate sa!!!
no tak babeny asi si dam miernu pauzu od konika ...po mrche idem na preventivku a potom takym volnym tempom budeme nadalej snazilkovat ... pa pa 🙂
vela stastia prajem vam
ahojte kočky, tak ja sa už nevyznám vo vlastnom tele, dnes je 24DC a ovulka stále nikde, čo z tohto bude?? dochádza mi energia 😒 😒
@matazo robíš ovu testy?
@luckalucka83 ako moja? držíte sa?
@skorvankova ano teraz som robila, dnes je 5 den ovu testovania a čiarka skoro žiadna, už tomu nerozumiem. Meriam aj BT a teplota ešte nestúpla, tak čakám........ možno to bude anovulák ☹
@skorvankova
Ano ano, drzime sa, konecne som zdrava, uz som naspat v AT, u Dr. som este stale nebola, ale asi o tyzden dva pojdem, uvidim, kedy mi da termin, teraz som v 6 tt, tak pojdem v 7 alebo 8, aspon bude uz aj nieco vidiet 🙂
Inak sa chystame na stahovanie, zhaname skatule a dumeme, ako to logisticky zorganizovat 😝
Tebe sa ako dari? Vsetko ok?
@cathuska
Kati a obe ste racice?
Ja sa tesim, po novembrovom syncekovi budeme mat letne babatko, bude to zmena 🙂
@matazo
Nevzdavaj to, ovu mozno bude tento mesiac neskor, alebo nemohla byt uz tesne po ms?
@luckalucka83 ja si myslím, že ešte nebola, aj ked bolesti pri vaječníkoch som už mala a začali ma bolieť prsia predvčerom, tak neviem. Ak ovulka ešte len bude, bude to moj najdlhší cyklus... a ty ako, cítiš sa dobre, žiadne nevolnosti?
@luckalucka83 lucka
Ja som rak a nellka je uz lev.
No a teraz bude druhe koniec jula co je tiez racik🙂))
tak baby, až dnes ked som zapísala teplotu mi ukázalo ovu, a vraj som už 5DPO, len ked pozerám na ten kalendár, myslím, že z toho nič nebude. POzitívna správa, že ovu aspoň bola, už som sa bála, že nebude 😀 😀 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/4922c9
babyyyy, su tam!!! 🙂 // 😵 😵 😵

@skorvankova
dakujem Mati 🙂 ano, vyzera to na jul, ja som tiez julova a super, to uz budeme byvat v byte so zahradou tak to bude parada 🙂
AKurat ma skolila nejaka viroza, leda zijem, dr mi nariadil aspon tyzden lezat, tak plnim jeho prikazy a mm ostal doma s malym 🙂
Ku gynekologovi sa chystam az za nejake 2 tyzdne, ked uz budem v nejakom 6 - 7 tyzdni.
Vy sa ako mate? Byva Ti zle Mati? Drzte sa