Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@ewisam aj my sa budeme snažiť až v auguste 🙂
@biba tak gratulujeeeemmmmm
fuha tehulky v tomto horku nezavidím som dnes na vás myslela
@kotatko1232
@inngrid noo dakujem......ale to nieje este vsetko vo stvrtok to bude este horsie 😖
@kotatko1232 čo hlásia štvrtok?
@inngrid 36C ma byt ☹
dnes rano tehotensky test znova negativny ☹ zase raz nic a ideme dalej...
@sofi88 a od kedy sa uz snazite?
@inngrid ahoj ako pokracuju pripravy? Kedy budes mat vysledky z vysetreni?
@lienka2407 este nie velmi dlho, 3 mesiace, ale potesil by iny vysledok...
@sofi88 no jasne neboj som si ista ze to pride drzim prsty ;)
@lienka2407 dakujem za podporu 🙂 manzel ani nevie, ze som si robila test, nechcem ho zatazovat vysledkami...myslim, ze ked sa nepochvalim, tak mu to dojde aj samemu..
@sofi88 myslim ze tri mesiace je este fajn nemusis sa bat 🙂 asi ak na to budes najmenej mysliet vtedy to pride 🙂 my chceme zacat az v auguste tak sama som zvedava ako to dopadne 🙂
tak ja som sklamana aj preto, lebo mi diagnostikovali syndrom PCO, cize nam to otehotnenie pojde tazsie, preto som z toho taka smutna... clovek by sa chcel nejako pohnut dopredu a nejde to.. vsetko chce cas..ja to viem...
@sofi88 jaaj ale neboj hlavu hore a bude to dobre len na to nemysli ;)
@kotatko1232 neskutočné ze? ja uz mam teraz dost neviem si predstaviť, ze sm tehu 🙂
@lienka2407 dnes som bola rano na odberoch krv moč šicko zobraté 1*7 idem na vysledky takže ešte 13x sa vyhajám a bud vysledky moc drzat palce treba 🙂
@inngrid no momenntalne mam zapnuty ventilator tak je to ok sedim tu v plaukach.a malinka iba sa puci a puci 😀

@boniqa My este nemame ziadne, a nedari sa od augusta minuleho roka. Bola som u lekarky a po testovani mi prisli na to ze mam v tele zapal, a zrejme preto nemozem otehotniet, tak mam lieky na tri mesiace, co by to malo preliecit, tak uvidime..snad to pomoze a je to ´len´ tym zapalom..uvidime 🙂