Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
ahojte. mozem sa k vam pridat? tiez planujeme zacat toto leto s druhym babom. doteraz sme mali povinny zakaz 2 roky ale akurat ta lehota konci tak mozeme ist konecne na to.
@pralinka25 vitame ta medzi nami 🙂
@fidela86 dakujeeem 🙂 som zvedava ako to pojde. idem pocitat par stranok dozadu ako to tu ide
@kotatko1232 if je mi horko len si to predstavím 😉
@inngrid ale mne je uz lepsie teraz si mocim nozky vo vodicke v Lavoriku😀
Ahojte dievcata,
Rada by som sa k Vam pridala... rozhodli sme sa aj my, ze sa zacneme pokusat o babatko toto leto 🙂 Tak dufam, ze to vyjde co najskor ... prve pokusy su za nami, tak uz sa neviem dockat, kedy si budem moct urobit test... lenze to sa clovek dozvie tak najskor po 2 tyzdnoch...
@lienka2407 ja maximalne kazdych 28 dní ja mam ukazkovú menštruáciu, ovulácia kazdych 14 dni ja normal citim kedy mi vajičko putuje v tomto som uplne ukázková ty ako?
@kotatko1232 tak to je super 🙂
@bambulik24 bambulik vitaj medzi name my o mesiac začíname verím tomu 🙂
@inngrid presne tak isto 28 dni presne ale aj kamoska mala a trvalo im to vyse roka takze nikdy nevies 🙂
ja mám tiež 28 dňový cyklus, ale aj napriek tomu neviem presne zistiť, kedy mám ovuláciu, lebo to ovplyvňuje množstvo faktorov ( stres, prechladnutie.........) a týmto sa ovulácia posúva, počula som aj o takých ženách, ktoré majú ovuláciu počas menštruácie, ale objednala som si ovulačné testy, tak na 11DC začínam testovať, dúfam, že to klapne. Inak ostať tehotná hneď na prvý šup je skôr ojedinele.
@55alexandra55 no to je pravda ze to ovplynuje vela faktorov ja viem stale kedy mam ovulaciu bolest je podobna tej menstruacnej takze sa to neda prehliadnut 🙂 vy este len zacinate snazilkovat alebo uz ste zacali ?
@lienka2407 čo vyše roka nechcem ani počut zadarí sa hned 🙂 na vianoce budeme po 12tt a kazdému zvestovať uzasnú novinu čo si ze rok 🙂
@55alexandra55
@lienka2407 ja tiez mávam bolesti v podbrušku neviem či je to presný deň ovulácie ale roky si hovorím, že je!! čo je to skratka DC saši? a aké sú to tie ovulačné testíky? to cikáš kazdý den či?
Občas aj ja pociťujem bolesti v podbrušku, ale nie vždy, 11 DC- je 11 deň od začiatku menštruácie a testovať sa začína podľa dĺžky cyklu ja mám 28 dňový, preto začínam testovať od 11DC tu máš bližšie info http://www.ovulacne-testy.sk/ovulacny-test/
@55alexandra55 a aku značku si kupuješ?
no tu na modrom koniku je jedna baba lauritka a ona objednáva ovulačné testy a tehotenské testy zo zahraničia, tak som si u nej objednala 30 ks ovulačných a 6 tehotenských, lebo pri cenách týchto testov lekárni by som asi skrachovala.
@inngrid značka je one step
@55alexandra55 ja som pozerala a dosť draho to vychádza tie ovu testy za kolko si to od nej kupila ty? a nevieš ona to objedáva raz za čas alebo to aj pre ostatných naj cenu čo som nasal je toto pozri
http://samotesty.sk/10x-ovulacne-testy-wondfo-p...
pozriem tu kočku 🙂
@55alexandra55 dakujem za radu, už som si aj ja objednala pár ks 🙂 vdaka
ako baby, v tejto horucave?ako sa mate a ako ide snazilkovanie?
vam zavidim tie pravidelne cykly (v dobrom) ja mam cyklus ako bulharske hodiny. od 24 dni az po 40. nikdy neviem kedy je ovulka. pri prvom som si merala teplotu a nakoniec sa nam podaril po roku snazenia ale az ked mi doktor predpisal clostilbegyt. aj to som mala ovulku az na 36 den on to uz vzdal a povedal ze tento mesiac to nebude ale ja som to nevzdala poctivo merala a vyslo to. vtedy som mala polycysticke vajecniky ale to sa mi vraj uz po porode upravilo. tak neviem. to tvrdil ked som bola pred rokom na preventivke.
teraz ale ma problemy moj muz tak uvidime ako to zladime s mojim "uzasne pravidelnym" cyklom a jeho prekonanou chorobou. tento mesiac ideme na to. ale v takomto teple sa mi ani snazilkovat nechce 😀
Čaute, rada by som prispela do tejto témy pozvánkou na TURNÉ PLODNOSTI, ktoré organizuje občianske združenie BOCIAN.
Myslím, že ako snažilky by ste na tomto podujatí mohli získali veľa užitočných informácii. Teším sa, že sa uvidíme.
V júni sa už po štvrtýkrát opäť stretneme na Turné plodnosti. Tu je malá ukážka o čo vlastne ide:
Predovšetkým vám predstavíme nové možnosti vyšetrení. Novinkou na Slovensku je, že sa pomerne jednoducho dozviete, ako je na tom zásoba vašich vajíčok a podrobne je možné pozrieť sa i na kvalitu spermií. Súčasťou Turné plodnosti bude skúsená reprodukčná genetička, ktorú môžete osloviť aj mailom. Všetky otázky, ktoré máte ohľadom problémov otehotnieť, vyšetrení, liečby či dôležitej prevencie môžete gynekológom, urológom, andrológom či endokrinológom posielať na adresu bocian@bocianoviny.sk
Pre všetkých, ktorí sa chystajú byť raz rodičmi, pretože plodnosť nie je samozrejmosť, pre tehuľky a partnerov či maminy s kočiarikmi a pre tých, ku ktorým bocian mešká.
Termíny stretnutí:
Bratislava, utorok 25. 6.
Od 14.30 do 16.00 na Primaciálnom námestí
od 17.00 do 19.00 v Primaciálnom paláci (prízemie vľavo)
Banská Bystrica, streda 26. 6.
od 14.00 do 15.30 na Námestí SNP (pri Lazovnej)
od 16.30 do 18.30 v Knižnici na Lazovnej 9
Košice, piatok 28. 6.
od 14.00 do 15.30 na Hlavnej (blízko stĺpu Immaculaty)
od 16.30 do 18.30 v zasadačke na Hlavnej 68 (I. posch.)
Vstup zdarma
@pralinka25 akurát som to písala ze to teplo trochen odrádza 🙂 btw určite sa podarí ja mam tiez tazkú liebu za sebou a idem do toho, teda ked 1.7 dajú súhlas čakám na vysledky ale citim sa v rámci možností ok a som tak naladená ze musí byt 🙂
S kým sa vidíme na Turne plodnosti v utorok v Bratislave ?
@inngrid u nas mal tazku liecbu mm a nejako ho neviem donutit ist na spermiogram nech vieme ako na tom sme.
ja som zatial tiez optimista 😀 som zvedava ako dlho mi optimizmus vydrzi.
no ja mam momentalne kramy takze pohoda lebo ked si teraz predstavim sexgymnastiku uz mi je horko len z predstavy 😀
ale ja sa z teplucka a leta vytesujem. teplo ako take mi nevadi. len teda s vylozenymi nohami a nejakou studenou maskrtou
ahojte, mam otazocku tosku mimo tejto temy ale pred mesiacom resp. dvomi som vysadila antikoncepciu. prvu menstruaciu po vysadeni som mala velmi slabu a kratku a teraz mam len taky slaby zafarbeny vytok ale menzes to nie je aspon sa mi to nezda ako ono. Je to v pohode alebo by som mala navstivit doktorku? ci mam este pockat?

@inngrid tak dufam ze vsetko dopadne dobre a vysledky budu ok 🙂 inac cyklus mas pravidelny?