Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@aduliak To hlavné, obe naše knižky tam však doraziť vedia. Aj info ak treba. Napíšte nám adresu.
@inngrid no tak to som rada ze sa ti vsetko podarilo zohnat ;) no stres uz prichadza uz iba 7 tyzdnov do svadby a ja uz zacinam mat pocit ze este toho vela nemame takze zacinam stresovat, snad to bude vsetko ok lebo sa uz velmi tesime obaja 🙂 ale velmi 🙂
@lienka2407 vies čo ja som po svadbe hovorila ze raz a stačilo ze uz v zivote nikdy, teraz s odstupom času hovorím išla by som do tho opať 🙂
@inngrid no ved uz sme zvedavi ake to bude ;) a aj sa trosku bojime ale verim ze to dopadne dobre 🙂
@lienka2407 čo hlavne si to treba uzívat, ja som si na plno zrušila som odobierku rao som mala veget prišiel Boris rano ma doma nalíčil učesal ja s vylozenými nohami potom fotenie a kostol všetko v klude na všetko čas a pohoda🙂
@inngrid licil ta Boris Bordacs?
@lienka2407 ano ano, som sa trošku rozmaznala, mat veget byt doma a nikam nejist rano bol zaklad mat klud potom uz celý den bola pohodička 🙂 pred kostolom bol trošku stress ale inak super
@inngrid no on je super len pre mna velmi daleko 🙂
@lienka2407 tak jasné, vzdy je to podla možností 🙂
@inngrid uz sa ti to krati v pondelok budete vediet vysledky a potom sup na to ;)
@lienka2407 ani nevieš ako sa teším 🙂
@inngrid uz aj vies kedy budes mat plodne dni? Na vsetko pripravena?
@lienka2407 nie nie ale tak viem kedy bude ovulka lebo ja teraz vysádzam antinu takže viem, presne tak snád sa hned zadarí inak si musím kupiť teplomer aby som sa začala merať a mam tie ovu testíky budeme ocikávať he ty sa uz sleduejš? ja sa v tých teplotách moc nevyznám 🙂
@inngrid ani nie jedine co momentalne viem je ze ze budem mat mrchu presne na den svadby teda tak to zatial vyzera 🙂 snad sa to zmeni 🙂
@lienka2407 tak to určite a v sobotu máš svadbu kedy ti má začat?
@inngrid no presne v sobotu 17.8 tak som zvedava este na tu mrchu v juli a potom budem vediet presnejsie 🙂
@lienka2407 tak to je 1 den budeš mat stress možno sa posúnú dufajme 🙂
@inngrid no ved v to dufam ze sa posunu inac to bude katastrofa 🙂
@lienka2407 ja som si práve stiahla ovu kalendárik nech si mám do čoho zapisovať🙂 ja radšej to budem mat v noncom stolíku rano sa pekne odmeriam a tak ako na net do vypisovať pride mi to pohodlnejšie 🙂 bud. tyzden mam menštruáciu a uz aj sa meriam 🙂
@inngrid a aky si si stiahla?
@lienka2407 tento http://www.pohlaviditete.cz/ovulacni-kalendar/ mi pride najlepší 🙂
@lienka2407 máš tam hore den kedy je datum, krvácanie, dolu hlieny šicko je 🙂 aj velký priestor jeden cyklus bude jeden papier 🙂 potom aj správne určite s lekárkou kedy sa zadarilo 🙂
@inngrid ja vacsinou viem presne kedy mam ovulku takze zatial sa na grafy nedam a potom uvidime 🙂
@sofi88 tak to je super budeme si porovnávať teploty 🙂 a chceš meriať v ústach či v pošve? lebo som čítala ze ked v pošve začína sa meriať den po ms a ked v ustach meria sa prvým dnom ms 🙂 hm? ja mam ovu testíky písali ze je vhodne sa testovať 10 dní môze aj kazdy druhy den a ze je dobré zakat sa testova 10 den od prvého dna ms neviem čo je na tom pravdy prvý mesiac to tak vyskúšam budem múdrejšia v piatok mi má príst ms tak idem nato 🙂
@lienka2407 aj ja viem kedy mám presne ovulku, grafy chcem pre lepšie určenie splodenia dietatka, teraz som mala taký problem s kamoškou, nevedeli presne na tyzden určite tehotenstvo, a sú tam nejaké testy ktoré sa robia presne v rozmedzí 2 tyzdnov a jej prvé testy vyšli zle tak boli tie druhé pre nu dost dôlezité preto aby vyšlo ze babo je dost zdravé a mali riadne haluze z toho preto som si povedala ze nie pre ovulku ale pre toto si to budem písať 🙂 aby som vedela presne kedy a je mile vediet kedy ktorý den splodíš dieta nie? 🙂
@inngrid no ja si meriam teplotu uz tento mesiac...v posve... v tom budem pokracovat... tym, ze budem mat ovu mikroskop a nie testiky, si mozem robit test kazdy den... ale tak zacnem az na taky 7DC, nech nahodou nieco neprepasnem...kedy dostanem MS este neviem, kedze sa mi teplota stale drzi hore, ale tak malo by to byt dalsi tyzden... 🙂
@lienka2407 jasné sú ženy ktoré to vedia hned v noci ale sú take ktoré to zsitila o 2-3 tyzdne neviem ktorá z nich som je to len pre môj pokoj v duši 🙂

Holky je tu niekto kto má/mal danu a ide sa snažiť?