Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@inngrid ja tym vyrazom tiez nerozumiem 🙂
@inngrid ingi kolko mas rokov? Teraz ma napadlo ze ani neviem ci si taka stara ako ja 🙂
@lienka2407 MS - menštruácia , MM - manžel 🙂 DC neviem čo je 🙂 vek napíšem 🙂 privátne
@inngrid @lienka2407 DC je den cyklu (pocitany od prveho dna menstruacie) a DPO je den po ovulacii 🙂
@55alexandra55 dobre, pekne sa pozbierame a vzajomna povzbudzovacia terapia sa zacina 😀 tak drzim palce baby 😉
@55alexandra55 aj si počítaš či iba vies kedy bude či máš ovu testíky? si nás predbehla 🙂
@inngrid kúpila som si ovulačné testy pekne si to sledujem
@55alexandra55 a kolký den po MS sa začínaš testovat? testuješ potom kazdý den? či kazdý druhý den? a tak je ze po pozitívnom teste je ovulka 2 den? teda do 48 hodin 🙂
@inngrid to závisi od dĺžky cyklu ja mám 28 dňový a podľa toho by som mala začať testovať na 11 DC. Test si máš robiť medzi 10.00-20.00 a 2 hodiny pred testovaním nemôžeš piť žiadne tekutiny, aby si mala optimálny moč na testovanie.
@55alexandra55 ano ano toto som čítala tie hodiny aj pitie takže ak dostanem 6.7 - MS tak 17.7 si mam zakat testovat ovu, a ešte mi povedz testuješ si to kazdý den? potom niekde som čítala je sa to má testovať ešte 10 dní 🙂 a je to tak 48 hod po positivnom teste mame ovulku?
@inngrid no po pozitívnom teste by si mala v ten deň a dalšie dva snažilkovať naplno
ahojte dievčatá 😉 my sa snažíme od decembra, čiže už pol roka a zatiaľ sa nám nedarí....6rokov som brala HAK a zatiaľ sa mi cyklus neupravil, menzes mi chodí ako sa mu zachce..niekedy mám 28, 31, 34 a tento mesiac som mala až 41 dňový cyklus, takže ani poriadne neviem, kedy býva ovulka....
tento mesiac som začala piť alchemilkový čajík, tak uvidím, či to niečo s tým cyklusom pomôže....
všetkým nám držím palčeky, aby sme sa čo najskôr stali maminkami 😉
@55alexandra55 🙂 ja som počula či niekde čítala ze po pozitívnom teste az po 2 dnoch je real ovulka ale jasne pred nou aj po nej máš plodné dni 🙂
@1aduliatko1 dakujeme neboj toto bude plodná skupinka 🙂 o chvílu budeme písať o ranych envolnostiach 🙂 a meriaš sa alebo tak aby si vedela kedy je ovu?
@ingrid zatiaľ nemeriam....keď som mala 28 DC tak som si myslela,že ovulka je dakedy v strede (ale neviem keď sa nepodarilo, podľa hlieniku to neviem rozoznať) teraz sa mi začal predlžovať cyklus, tak neviem koľko dní budem mať cyklus, tak neviem ani kedy by mala byť ovulka 😖 ...tento mesiac skúsim ten čajík a keď už ani teraz nič, nabudúci už kúpim testy a keď zase nič, už skočím za doktorom 😒 ☹
@1aduliatko1 no ne ne začni sa merat uvidíš, lebo takto ked nevieš ani kedy máš ovu tak to sa tažko snazilkuje 🙂 ked ti začne ms začni sa pekne s name merať dala som hore ovu kalendárik pekne si ho vytlač kúp teplomer a meraj si bud v ustach alebo v pošve teplotku 🙂
tak baby pridavam sa.my sa snazime len je to tazke ked manzel chodi do zahranicia na dva tyzdne takze uz druhy mesiac nic.pri prvom sa to podarilo na prvy sup,neviem preco teraz nie.
@zuzanka2221 ahoj Zuzanka vitaj btw aj moja sestra to má takto ze mm chodí do zahraničia ked sa o prvé snazili dlho to trvalo ale teda tam je to horšie lebo sex je kedy pride partner nie kedy by sme potrebovali ze ano ale na tom nič nevadí hlavne ze je a jeden mesiac ten pravý to vyjde zatial tu môžeš medzi nás chodiť ps som sa rozhodla ze toto bude plodná skupinka 🙂 neboj ništ
aj ja sa k vám pridávam.. V máji sme mali svadbu a odvtedy tomu nechávame voľný priebeh. Pritom užívam každý deň Calibrum Babyplan, zdravšie sa stravujem a športujem (stále rovnako). Chystáme sa na svadobnú cestu do Ameriky - okrem iného aj plavba loďou na Bahamy - snáď sa nám tam zadarí! 🙂 Veľmi by sme chceli do septembra.. aby som nemusela nastúpiť do stresového zamestnania, kde sa choroby len tak hemžia - učím na prvom stupni! 😒
@cemalis no super moja tak z ms rovno sup na konika my zaciname po svadbe v auguste 🙂 drzim vam prsty nech vam to vyjde cim skor 🙂

http://www.otehotnenie.sk/product/ovupred-ovula... tu o nom najdes info, a 7 dni od zaciatku menstruacie zacnem...