icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

lienka2407
2. júl 2013

@monilik no vychadzaju na svadobnu cestu a potom ovulka dva dni po navrate tak som zvedava ale velku sancu tomu nedavam na prvykrat ako vidim baby sa tu trapia dlhe mesiace a nic 🙂

biba
2. júl 2013

@petuska123 Dakujem operacia snad dopadla dobre, este si tieoci musia sadnut a ano otecko uz o tom vie, pockala som, nez ho presiel prvy prival bolesti a dala som mu darcek, chudak tak sa trochu cudoval, ze preco mu davam plysoveho psika s dvoma teplomermi 🙂 bolo na nom vidiet uplne ako najprv nechapal a potom sa mu zacalo pomali rozjasnovat az sa ku mne otocil s otazkou v ociach a ja, ze no ano, je to tak 😀

monilik
2. júl 2013

@lienka2407 treba asi mysliet pozitivne. co ty vies, mozno sa podari 😀
nam sa Daniel podaril hned druhy mesiac ako sme sa zacali snazit aj to ten prvy mesiac sa nedal nazvat snazenim, to sme tomu len nechali volny priebeh... a to som si tiez myslela ze baby sa snazia aj pol roka tak sme zacali skor ze kym sa podari... a sup sup bol tu 🙂 no a teraz som si zas hovorila ze ked Daniel isiel tak lahko tak preco nie aj druhe... a uz sa snazime od aprila a nic :-P

monilik
2. júl 2013

@biba to je krasne 🙂 slzy mi vyhrkli 🙂 blahozelam k tehulkovaniu a len vela zdravicka!!!!

lienka2407
2. júl 2013

@monilik no vidis o tom hovorim ze sa mi zda ze poslednu dobu maju vsetky baby okolo mna problemy s otehotnenim tak neviem ale nam to aj tak nevadi akomale nebude pojdeme do karibiku takze v pohode 🙂

monilik
2. júl 2013

@lienka2407 ano mas pravdu, hrozne vela zien ma problem s otehotnenim a poznam len par vynimiek ktore maju vsetky deti na prvy sup, len mi nevedia povedat recept 😀 a ked si to tak vezmem tak ani ja sama neviem ako sa nam Daniel podaril 🙂

lienka2407
2. júl 2013

@lienka2407 a zabudla som dopisat ze tebe drzim palce nech vam to vyjde cim skor 🙂

lienka2407
2. júl 2013

@monilik no ja mam dve kamosky ktore sa snazia uz vyse troch rokov a vobec nic :( tak ja neviem preco to tak je :(

monilik
2. júl 2013

@lienka2407 dakujem 🙂

monilik
2. júl 2013

@lienka2407 a lekari co na to?

lienka2407
2. júl 2013

@monilik jedna ma nepravidelny cyklus niekedy ma inokedy nema menstruaciu a druha ma menstruaciu kazdy mesiac len cykly ma rozhodene raz dlhe raz kratke 🙂

monilik
2. júl 2013

@lienka2407 a vobec to neriesia s lekarmi? vsak cykly sa daju pekne upravit pokial je to taketo dlhodobe urcite by som sla k dokymu... 😕

55alexandra55
autor
2. júl 2013

@monilik dúfam, že sa zadarilo 😉

monilik
2. júl 2013

@55alexandra55 mas nejake divne pocity?

55alexandra55
autor
2. júl 2013

@monilik 🙂 zatiaľ nie 🙂

monilik
2. júl 2013

@55alexandra55 toto bude tvoje prve babo?

lienka2407
2. júl 2013

@monilik no jedna riesi a stale nic a druha neriesi 🙂 kolko ma rockov tvoj chlapcek?

monilik
2. júl 2013

@lienka2407 15.7. bude mat dva 🙂

55alexandra55
autor
2. júl 2013

@monilik jej super to znie 🙂 áno, ak sa zadarilo, tak áno

dupinka
2. júl 2013

ahojte!

tak ja uz mam od ovulky bolesti v podbrusku ako pri MS, tak neviem, neviem. Dnes som 26DC, tak neviem, ci netestnem zajtra. Myslite, ze bude vysledok spravny?

zuzuliatko89
2. júl 2013

@dupinka pozri si v teme vidite ducha na tomto teste alebo tak nejak, dnes som tam davala test, tiez robeny 26DC 🙂 nejak tak mi vysiel....tak asi lepsie pockat do terminu ms...ja som dneska 28 DC ms nastastie neprisla, aspon zatial, zajtra ak nepride testnem opat 🙂

dupinka
2. júl 2013

@zuzuliatko89 diky. Ale na 28DC sme u nasich, budeme tam cely tyzden bez manzela, a to nechcem u nich.

lienka2407
2. júl 2013

@ingmiriama aj vy zacinate v auguste? Super tesim sa 🙂

zuzuliatko89
2. júl 2013

@dupinka no neviem,ale vidis, ako vyzeral ten moj...ze musis skumat ci tam nieco je, alebo nie a aj tak vela z toho nevies 😀 tak asi by som kustok pockala 🙂

zuzuliatko89
2. júl 2013

@dupinka ale no mozno ti vyjdu krajsie ciarky ako mne 🙂 budem drzat palce 🙂

lienka2407
2. júl 2013

@zuzuliatko89 a prisla ti ms?

zuzuliatko89
2. júl 2013

@lienka2407 zatial nie, ale stale sa citim tak ako keby som mala dostat, zajtra testnem znova 🙂 ci bude nieco krajsie na tom testiku 🙂 no bola by som rada keby sa zadarilo, nech nemame doma jedinacika 🙂

ingmiriama
2. júl 2013

@lienka2407 hej hej v auguste no neviem či na prvý krát sa to podarí lebo ešte kojím ale budeme sa snažiť chcem aby sa to narodilo v máj 🙂

monilik
2. júl 2013

@55alexandra55 😉 no drzim prsty nech to vyjde 🙂

lienka2407
2. júl 2013

@ingmiriama haha super no tak som zvedava ako nam to pojde 🙂 aj prve babo mas majove?

jasminga
2. júl 2013

ahojte zienky, skupina ma vystihuje 🙂 uz mame doma trojrocneho skolkara a chceli by sme surodenca.. v juli ideme este na dovolenku, tak tomu nechame taky volnejsi priebeh ale august je dufam nas 😀