Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
Ahojte dievčence ... snáď prijmete moju maličkosť medzi seba 🙂 po príprave (prehliadke u gynekológa, papaní kyseliny listovej) od minulého týždňa snažilkujeme, tak uvidíme ... teším sa tejto stránke a ešte viac na nové známosti a kamarátstva s Vami ;o)
Ahojte, mám otázočku, v nedeľu som mala ovulku dnes som unavená, napätá a mám bledo hnedý výtok a zahliadla som aj máličko krvi, čo to môže byť?
@jasminga jaj aj my sme prave zacali druhe kolo tiez mame trojrocneho doma ale do skolky ide az v septembri
@55alexandra55 no teoreticky ak by sa vam fakt zadarilo tak to moze byt uhniezdovanie alebo posunuta ovulka tazko povedat
netestovala som este, asi zajtra, ak vobec budem, to bude 27DC. Mna od ovulacie pobolieva podbrusko ako pred MS
@ingmiriama no prve babo 🙂
@55alexandra55
@pralinka25 ja myslim, ze uhniezdovanie je este skoro, ked by v nedelu bola ovulka, skor posunuta ovulka...odkial vies, ze si ju mala v nedelu?
@pralinka25 ahoj.. tak nas uz chodi od marca do skolky.. mali sme stastie a vybavili sme vedla v dedine ze nam drzali miesto pol roka.. velmi sa mu paci, aj teraz chodi este cez prazdniny.. ale uz je veliky 🙂 a samemu mu je smutno.. uz by som bola najradsej aby mal kamosa na hranie, no este nas caka dlhaaaa cesta 🙂 dufajme ze s uspesnym koncom 🙂
@jasminga nas je majovy a nechcela som ho davat na konci roka pretoze maju 2 mesiace skolku zavretu cize by chodil len necele 2 mesiace a to by si on so svojou povahou ani nestihol zvyknut tak som to nechala az na september.
tiez vidim ze by sa mu zisiel kamos na hranie ale teda ako pises to bude este dlha cesta a obavam sa ze uz aj dost velky vekovy rozdiel ale u nas sa ani inak nedalo a ani neviem ci by som mensi vekovy rozdiel v tom case zvladla ak by sa aj dalo. kazdopadne si moc zelam aby sa nam zadarilo skor ako to bolo pri malom
@pralinka25 ano, aj ja si uvedomujem ten velky vekovy rozdiel, ale tak nedalo sa ovplyvnit ani u nas.. nakoniec budu radi ze maju aspon nejakeho surodenca 🙂
a kolko ste sa snazili pri prvom?? nam vysiel na prvy sup, ja som dokonca o tom ani netusila 😀 a pred rokom sme uz snazilkovali, dufala som ze tiez to vyjde na prvykrat, ale houby... 10 mesiacov a nasledne missed.. teraz polrocna pauza a ideme na to znovu 🙂
baby, idem sa postazovat...vobec neviem, kedy budeme snazilkovat, mm ma teraz moc roboty, chodi po tyzdnovkach po celom Slovensku :(
@aduliak nič sa neboj len si rob ovulačné testy, aby si vedela, kedy je ten správny čas a keď bude manželík v tom čase doma, tak ho prepadneš 🙂 a bude 🙂
@55alexandra55 no, my sme aj pri prvej mali problem, ze mm bol zrovna vzdy v case ovulky prec...zadarila sa az skoro po roku! a ja uz chcem byt tehu od leta ... :(
@ingmiriama no na svadbu uz vacsinou vsetko pripravene ale zacina sa uz stress tak som zvedava kedze uz iba mesiac a pol tak to leti teraz 🙂
@jasminga pri malom nieco cez dva roky. uz ani neviem presne ale po roku som isla za lekarmi nech nieco robia a viem ze som ich trosku zaviedla ze uz sa snazime dva lebo som vedela ze oni nechavaju cakat dva roky. a dobre som urobila lebo este dalsi vyse rok to trvalo tie vsetky vysetrenia a tak.
@lienka2407 no teraz hej leto pekné počasie...ide to rýchlo 🙂
@pralinka25 no dost teda.. nech sa nam tieto druhe fazule vydaria omnoho skor 😀
baby, kolko je tu uz tehuliek? 🙂
po akom case ste robili prvy test? to je na nervy, ked sa to robi planovane, clovek sa potom nemoze dockat, ci ano, alebo nie....
@erique12 asi tak...ja stale na teste len take dusiky ze neviem ani ci to je pravda, ci nie, teda tri testy som uz urobila jeden 26DC potom 28DC a dnes 31DC....no ostava len dufat ze nieco z toho bude...
Ahojte baby, pridavam sa ku vam aj ja. 🙂 V podstate sa snazime od oktobra/novembra, v aprili sa aj zadarilo, ale v 6-7tt sme o to prisli.. V utorok som bola u lekara, vsetko je vraj ok a mozeme opat zacat snazilkovat. Tak ideme do toho 🙂
@kacatto tak drzim palce 🙂 🙂 🙂 nech co najskor su // 🙂
@zuzuliatko89 dakujeeeem 🙂
@kacatto Prve, ci viac? 🙂 no my sme sa teraz prvy mesiac len snazili 🙂 tak uvidim, za aku dobu sa podari 🙂
@zuzuliatko89 ak sa nerata nasa macka, tak prve 😀 muz sa mi sice stale 'vyhraza' dvojickami, ale mne bude zatial stacit jedno 😎
drzim palceky, nech si najdes kolajnicky co najskor 🙂 uz viem, ake je to super si ich najst na teste - po niekolkych mesiacoch snazenia.. este sa 'dopracovat' k tomu, aby som si uzila aj tehotenstvo a budem stastna ako blcha. 🙂 🙂
@kacatto ja viem tiez, ako je to super 🙂 ale uz par rockov som ten pocit nemala, tak uz by som si // rada nasla 😀 😀 😀 😀 nech si ten pocit pripomeniem 🙂
Holky mal tu niekto vnútromaternicové teliesko??? a dalo si ho vybrať koli snaženiu??
@inngrid ahojky ako vsetko v pohode? Uz vies viac info ako dlho musis este cakat?
ahojte! tak u nas tento mesiac nic... Skusali sme mimo ovulky, chceme dievcatko, ale nevyslo. Nevadi, bude dalsi pokus.
@zuzuliatko89
no a zobrazili sa 2 ciarky?
aj sa nejak inak citis? nejaka zvacsena unava? pri prvom som to mala, ale vtedy som necakala ze budem tehu 🙂

@lienka2407 nie nemám mám ho septembrové nemohla som ho mať na máj 🙂 a ty asi ideš na prvé bábo či?? no to som aj ja zvedavá ako to pôjde ....hádam podľa predstáv 🙂 a na svadbu máš už všetko pripravené ??