icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

monilik
11. júl 2013

@maaaaria aj ja cakam, ale uz len do vikendu 🙂

lienka2407
11. júl 2013

@monilik no tak snad nebudes mat pravdu a najdes dve ciarocky a nie mrchu 🙂

tuli_tuli
11. júl 2013

@lienka2407: :D už predtým som písala, že až v piatok ... mám ich doma ešte 5 🙂 🙂 🙂 takže ak sa v priebehu dnešného dňa nič neudeje, zajtra testujem ... a čo Ty ?

moschino1986
11. júl 2013

ahojte baby, chcela by som sa pripojiť k debate...no my sa už v auguste budeme snažiť už 2r.. a stále nič. Každý mesiac si človek myslí, že už to príde a nič...stále nádej a sklamanie za tým. Teraz konečne som sa cítila inak ako pominulé krámy. Som celá zmätená, pretože som nedostala krámy a posledné cykly čo som mala boli 28-29dňové a teraz nič krámy neprišli. Mávala som dlhé cykly, ale nejako sa mi to upravilo. Posledná MS bola 07.06. Včera som si spravila test, pretože som to už nemohla vydržať. Ale spravila som si ho večer - smola 1/. Najskôr pred 2-3 týžd. ma začala neskutočne páliť záha, potom bolesti na pravej strane pri vaječníkoch. Teraz to nie je už také bolestivé, ale v podbrušku ma bolieva. Aj som taká, že chránim si bruško - nedovolím sa priblížiť nikomu - myslím deti, pretože robím v MŠ a oni ma stále objímajú. Mávala som aj taký pocit, že ma ide napnúť, ale prešlo to. Včera ma zase boleli kríže, ale nemala som žiadne príznaky ako keď mám dostať krámy. Neviem čo si mám o tom myslieť. Dnes som poslala priateľa, aby mi kúpil ďalší test. Zajtra ráno sa budem znovu testovať, aj keď viem, že by som mala zabehnúť za doktorom. Už som bola šťastná, že niečo možno z toho bude, keď neprišli. Má niekto podobný problém??

lienka2407
11. júl 2013

@tuli_tuli no my zaciname z po svadbe v auguste zatial som zacala brat vitaminy 🙂

tuli_tuli
11. júl 2013

@moschino1986: No keď Ťa tak čítam, vidím podobnosť so mnou ... ono si to človek asi ani neuvedomuje, ale v podstate bolesti krížov mám aj ja, pocit pálenia záhy občas dôjde ... dokonca napr. aj teraz a to som raňajkovala len jogurt 🙂 rovnako občasné bolesti v podbrušku (ale také ... hm ... iné ako pred MS ... skôr sa to ťahá na bolesť bruška, ťažko vysvetliť) ... najviac to však pociťujem večer, pred spaním ... pravdepodobne preto, že som v pokoji a pripravujem sa na spánok ... a ako si napísala, aj také "nutkanie" na zvracanie, resp. pocit ťažoby na žalúdku ... ale ináč nič iné ... bolesti pŕs nemám ... ja som mala mrchu naposledy 6.6. ... deň pred Tebou :D tiež mám v pláne zajtra testnúť ... tak ideme do toho spolu, čo Ty na to ? a hlavu hore !

tuli_tuli
11. júl 2013

@lienka2407: aké staromódne, po svadbe :D xixi ... ale ok, rešpekt 😉 my ešte nie sme svoji, ale zobrali sme to z iného konca :D bývame spolu, kúpili sme si nové auto, od júna snažilkujeme a pomaly sa chystáme zariaďovať už vlastný byt 🙂 a svadba ? aj tá raz bude .... v sobotu 😝

moschino1986
11. júl 2013

:D jeeeeeeeej zlatá. Jaska. Budem rada. Ani ja nemám bolesti pŕs. Pálenie záhy som mala dosť bolestivé, ale aj predtým, len keď som vypila biele víno, čo sa vyhýbam. Inak som nemala. Zajtra ráno sa testnem aj ja, lebo som dnes poslala priateľa do lekárne a ja mám dnes voľno. Tak som zvedavá na výsledok. Urobila som možno chybu, že som sa včera večer testovala a k tomu som ešte predtým vypila šumák...:(

tuli_tuli
11. júl 2013

@moschino1986: Prečo chybu ? ... nehľadaj chybu v niečom čo si uvážila spraviť v daný moment za správne 🙂 Ja som sa tiež testovala v pondelok, pretože som bola rovnako ako Ty ... zvedavá a nedočkavá ... a pritom viem, že mám mrchu nie celkom pravidelnú a v rozpätí 32 až 35 dní ... a už tobôž túto situáciu nenazývaj "problémom" ... ja viem, dosť dlho sa snažíte ako tak čítam, ale ... všetko je tak ako má byť ... ale 2 roky, neriešíte to už nejako ?

lailal
11. júl 2013

Ahojte 🙂 tak... ja som sa stazovala ze sa nic nedeje, ani pozitivny test, ani mrcha. A dnes rano duch na teste a o pol hodinu na to sa zacala asi rozbiehat mrcha 😖 hmmmm

tuli_tuli
11. júl 2013

@lailal: a čo keď sa fazuľka uhniezďuje ? vraj aj vtedy to môže vyzerať ako slabšia

lienka2407
11. júl 2013

@tuli_tuli no ja viem mas pravdu staromodne to teda je 🙂 ale caka ma este toho dost vela pred svadbou tak nechcem riskovat 🙂 a chcem sa aj zabavit na svadbe a vypit si 🙂 tak uvidime ci to vyjde po svadbe alebo budeme cakat dlhsie 🙂

lailal
11. júl 2013

@tuli_tuli všetko je mozne 🙂 A ked nie, tak som aj rada ze mrcha dorazila, aspon skoncilo cakanie a sup do dalsieho kola 😀 to čakanie bolo hroznéééé 🙄

monilik
11. júl 2013

@moschino1986 ahoj, ako dlho ti meska ms? ja by som nespekulovala a sla k dr. akonahle ms meska viac ako 10 dni. to mi aj on sam povedal naposledy...
ale nestracaj nadej, negativny test este neznamena ze nie si teho 😉

monilik
11. júl 2013

@lailal ☹ tak to ma mrzi s tou ms... a je klasicka alebo slabsia?
vidis a to je presne to... clovek najde slabu ciarocku, tesi sa a potom to sklamanie... ☹

moschino1986
11. júl 2013

Ako čítam aj my spolu bývame s priateľom (svadba možno budúci rok) a auto kúpili a prerábame:D hmm podobné:D

lienka2407
11. júl 2013

@moschino1986 baby vy ste sa nasli 🙂no my prerabame dom na sk a zijeme v irsku uz 7 rokov 🙂 domov sa zatial nechystame aspon pokial dom nebude obyvatelny 🙂

tuli_tuli
11. júl 2013

😀

moschino1986
11. júl 2013

@ Monilik: Hm.. keď ja už ani neviem čo mám očakávať od MS. Pretože minulý rok som mala aj také, že neprišla vôbec. Potom mala som aj 50dňový 1 cyklus. Potom 36,35,34,33,dňový teraz som mala takto aspoň posledné 6mes MS :9.1, 7.2, 4.3, 10.4, 10.5., 7.6- tak ja už ani neviem ako to mám rátať. Teraz ma kríže bolia, čo ma dlho nebolelo.....

lailal
11. júl 2013

@monilik zatial sa len rozbieha, takze zatial je slabučka.

moschino1986
11. júl 2013

My sme si povedali, že si nebudeme dávať pozor, že uvidíme čo bude....neháme to na náhodu...kúpila som si pred 2týžd. ovulačné testy a keď MS neprišla tak som sa začala smiať, že snáď teraz to príde, keď si kúpim testy??!!!:D a teraz ani tak ani tak, lebo tie testy sa robia až po MS....

monilik
11. júl 2013

@moschino1986 hm, najlepsie by asi bolo - aj vzhladom k tomu ze sa snazite, zistit kazdy mesiac kedy mas ovulaciu a potom podla toho by si vedela kedy pride ms... po cca 14 dnoch. a co ti doky povedal? predpokladam ze uz ked sa 2 roky snazite tak to riesite, ci nie?

monilik
11. júl 2013

@lailal co ty vies, mozno sa este zastavi 😀

monilik
11. júl 2013

@moschino1986 hihi tak mozno teraz to vyslo 😀 a ovul. testy uz nebudu treba 😀

monilik
11. júl 2013

@lienka2407 aj my sme zacali s mimi po svadbe 😉 dokonca az 4 mesiace po, lebo sme kupovali a prisposobovali byt 🙂

moschino1986
11. júl 2013

@monilik nie nebola som za tým za dokym...nie neriešili sme to...proste skúšame..je to buď alebo...

monilik
11. júl 2013

@moschino1986 tak by to asi malo byt... si mi pripomenula ked sme sa snazili o prve babo tak sme to tiez takto brali - bud alebo a hned to vyslo. a teraz sa snazime fakt zo vsetkych sil a hrozne ma to ubija ked to nevychadza ☹ musim zmenit svoj postoj a mozno to aj moj muz oceni...

moschino1986
11. júl 2013

áno aj mna to ubíja..ale teraz bolo niečo čo som na svojom tele ešte nezažila..proste tie bolesti v pravom boku, riadne pálenie záhy a tak...može to byť hocičo ja viem, ale aj tie MS meškajú. S priateľom sme dohodnutí, že pôjdeme za doktorom, že to budeme takto riešiť už, ale stále mám tú nádej, že sa to zaobíde aj bez neho. Ty máš aspoň to jedno šťastie-syna:D musí to byť nádhera starať sa o neho.

kacatto
11. júl 2013

@monilik Nooo, to mas riadne pokusenie. Moje testy uz su na poste, asi ich nachval az v pondelok vyzdvihnem. Urcite lepsie vydzrim cakat 3 dni ako vyse tyzdna 😀
Inac baby, ja uz mam treti den take obcasne spinenie, tak si tu nahovaram, ze mozno sa nam uhniezduje male kacattko. Bolesti neviem, vcera ma trochu bolelo v podbrusku, ale to ma bolelo vsetko lebo som mala migrenu 'jak hovado'.. ☹ Pri minulom tehotenstve som to mala tiez, ale viac cersvej krvi bolo az som si myslela, ze som skor dostala (to bolo 28DC, som myslela ze mi to upravil Gynex). No a tak cakam, ako sa to vyvinie, ale veeeelmi dufam, ze sa zadarilo.. Testovat budem najskor 19.7. ak nedorazi hnusova cervena. 🙂

monilik
11. júl 2013

@kacatto tak ja som to nevydrzala... 😠
negativny 😝