icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

tuli_tuli
11. júl 2013

@kacatto: stavím sa, že nevydržíš do 19.7. ... obzvlášť, keď testíky máš na dosah ruky 😝

monilik
11. júl 2013

@moschino1986 ano to si vravim aj ja, je to nase stasticko a najkrajsie je to ze sa nam fakt podaril velmi rychlo a nemuseli sme sa trapit 🙂 je to krasne - mat dieta. niekedy je to trosku o nervy, prvy rok sme sa vobec nevyspali, ale stoji to za to, preto chceme dalsie 😀

kacatto
11. júl 2013

@monilik no ja ked som sa minule testovala, tak to bolo tak, ze prvy test tusim 9DPO alebo 10DPO poobede, ten bol negativny, potom 12DPO poobede duch, 13DPO rano slaba ciarka a 15DPO slaba, ale normalne viditelna ciarka. Cize aj podla tohoto viem, ze skor ako ten piatok by to nemalo zmysel, len by som zasa "precikala 20 eur" kym by to nieco ukazalo 😉
A ty si ktory DPO? Inac, som tu citala aj o babach, ktorym test este ani v 6tt neukazal, ze su tehotne. 🙂

kacatto
11. júl 2013

@tuli_tuli Nooooo zatial si nahovaram, aka som macherka super disciplinovana, ale uvidim, ako bud. tyzden 😀

monilik
11. júl 2013

@kacatto ja som teraz 12DPO, 24DC... ked som bola tehotna s Danielom tak som mala prvy pozitivny test 14DPO

monilik
11. júl 2013

@kacatto ked som bola tehotna v decembri tak az 15DPO

z coho vyplyva, ze som teraz zbytocne ocikala 2Eura!!!

kacatto
11. júl 2013

@monilik no, a stacilo pockat 3 dni 😉 ale nie, zartujem.
uplne ta chapem, ja by som hned sla testovat, ale nechcem sa tu s tym stresovat. ved este stale sa moze nieco stat, ze sa to neuchyti dobre a pod, a normalne mi pride mrcha vo stvrtok.. a potom by som bola asi echt smutna. aj ked som si povodne myslela, ze tento mesiac nebudeme skusat.. v juni som potratila a lekarka v nemocnici mi povedala, ze 3 mesiace a akosi som sa s tym zmierila a kaslala na to. a ked mi potom moj lekar povedal, ze mozem zacat hned a ze do 48 hodin bude OVU, uz som viac nepotrebovala a bola som tam, kde mesiace predtym :D :D
ked tak pocitam, ja som dnes 7DPO takze uplne zbytocne by bolo testovat. este tyzden treba cakat, juuuuuj

monilik
11. júl 2013

@kacatto tak to mas este veeeelmi skoro. cakame 😀

maaaaria
11. júl 2013

@monilik citam, ze si necakala do vikendu 🙂 ale mozno bolo priskoro na testovanie... ja by som mala cakat az do buduceho vikendu, aby bola aspon trochu realna sanca, ze test nieco ukaze

maaaaria
11. júl 2013

baby, co cakate na testy, aj mate nejake ine priznaky? ja som si minuly mesiac nahovarala kadeco, tento mi je zase luto ze nic... a to vsade pisu, ze zena to proste vie...

kacatto
11. júl 2013

@maaaaria ahoj, no ja az na to spinenie nic. sice vkuse zivam, ale to bude asi pocasim a tlakom, este som nepocula ze by sa zivami prejavovalo ranne stadium tehotenstva 😝 a hlavne si nechcem nic nahovarat a vsugerovavat, aby som nebola potom sklamana, ak to nevyjde. 😎

lienka2407
11. júl 2013

@monilik jaaj tak si si ho uz spravila? Nevadi nic to nemusi znamenat sprav si dalsi o par dni 🙂

maaaaria
11. júl 2013

@kacatto praveze spinenie a unava su myslim prejavy tehotenstva. Horsie je, ze to mozu byt aj prejavy niecoho ineho... ale zvysuje to sance 🙂 ja okrem unavy nic, ale to by som bola tehotna asi dooost casto 🙂

kacatto
11. júl 2013

@maaaaria No ved to, ze mozu a nemusia byt, tak sa snazim na to pozerat triezvo. Dnes som len 7DPO, tak si nemyslim, ze uz by boli dake velke prejavy.. 🙂

inngrid
11. júl 2013

@lienka2407 dakovala 🙂 ešte pár dní

tuli_tuli
12. júl 2013

No baby a som po testovaní .... a ... absolutne nič 😀 tak neviem, čo odporúčate ? ani žiadne príznaky, žeby mrcha mala dôjsť ... dnes som 37DC 🙂

kacatto
12. júl 2013

@tuli_tuli hmm, co to, co to.. mrcha jedna, tak bud nech pride nacas alebo nech uz nepride vobec, vsak 😕 ja by som vyckala, co cez vikend a potom by som asi aspon zavolala lekarovi.. ale je mozne ze ja by som stepovala pri okne a hladala aspon ducha, lebo som uz z toho vsetkeho mesuge. a moj chlap tiez, sa ma vcera pytal, kedy sa uz budem testovat, aby sme vedeli.. 😀 a minuel odniekial dotrepal daku staru whiskey, ze ju otvori v tej den, ako sa narodia nase dvojicky (si veri, LOL ).

tuli_tuli
12. júl 2013

@kacatto: náhodou je zlatý 😝 a nič, ja teda počkám, veď o nič neprídem

kacatto
12. júl 2013

@tuli_tuli Tak, kaslat na mrchu, pekne si uzit vikend a potom uvidis 🙂

tuli_tuli
12. júl 2013

@kacatto: to mám aj v pláne a k tomu ešte pekne túlenie ... a mám chuť opekať, resp. grilovať 😀

tuli_tuli
12. júl 2013

A vidíš, práve mi napadlo, že tento víkend musíme omaľovať prívesný vozík, pretože sa s ním chystáme na STK ... čiže program už máme ... no a popritom sa budem tešiť z nového psíka :D .... snáď nevadí, že sa sem pokúsim vcapiť jeho foto ... ale aspoň si takto vyskúšam, ako sa vkladajú foto 😝

tuli_tuli
12. júl 2013

uff, to aj Vy vidíte takú velikánsku foto ? oj oj :D

kacatto
12. júl 2013

@tuli_tuli kraaaaaaaasny! 🙂 moj manzel velmi tuzi po vlciakovi, ale az ked budeme mat dom, v byte by sa mu asi nepacilo. 🙂 No vidim, ze vikend mas nabity, tak to skor prides na ine myslienky. mnam, grilovanie, az mam slinky 🙂

monilik
12. júl 2013

@maaaaria mna strasne bolia prsia co ma teda naposledy boleli ked som kojila a mala vela mlieka 😅 som hrozne podrazdena a bude to asi zniet divne ale strasne sa mi zlepsil sluch 😀 v poslednych dnoch... normalne telku na 4ke a je mi nahlas a ked niekto pri mne hulaka tak koniec 😝 a dnes sa mi stala najpozoruhodnejsia vec za posledne tri roky... zobudila som sa o pol piatej rano vyspata 😲

monilik
12. júl 2013

@tuli_tuli jejo ten je krasny 😀

monilik
12. júl 2013

@lienka2407 spravila som... trubka 😀 uz som nemohla vydrzat 😅 no sak ale vyckame a uvidime, este nic nie je stratene 🙂

tuli_tuli
12. júl 2013

No, snáď nevadí, že som ho sem dala ... neviem presne aké sú pravidlá tohto fóra a viem, že to nesúvisí s našou témou 🙂 tak ale na odreagovanie prečo nie, že ? Presne dnes má 13 týždňov, ale vyzerá na viac ... je neskutočne vnímavý, bystrý ... a to keby ste videli ako vie trucovať ! 😀

monilik
12. júl 2013

@tuli_tuli pohoda, prinajhorsom ho admini vymazu 😉 ale aspon sme sa potesili 😀 krasny je.

erique12
12. júl 2013

@maaaaria
@monilik
caute, ja som si zaumienila, ze si neurobim, mala by som dostat buduci tyzden piatok, sobota... tak uvidime lebo ideme aj na dovolenku v sobotu v noci rano vyrazame.... no citala som, ze ake mali niektore zeny priznaky alebo pocity pred tym ako vedeli ze su tehu... no asi si to nahovaram vsetky tie priznaky.... hahahaha....
ale trosku mam pocit ze ma niekedy tlaci v oblasti pupka (ale mozu to by vetry, kua..) a ze sa mi nejak este viacej zvacsili prsia.... co nie je az taky priznak lebo este stale kojim, ale uz mam malinko mliecka...ale zda sa mi, ze su este nejake ine....(ale to asi fakt bluznim, chcem to inak vidiet) inak som ani nejak extra unavena neni, ako prvy krat, takze neviem.... to su ale nervy 😀 😀

maaaaria
12. júl 2013

@erique12 @monilik tak mna vcera seklo v krizoch a predvcerom zvysena teplota... to asi nebudu priznaky tehotenstva... 🙂 nevadi, odvcera som zvolila light pristup, bude, kedy ma byt. som zvedava, kolko mi to vydrzi 🙂