Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@moschino1986 ano to si vravim aj ja, je to nase stasticko a najkrajsie je to ze sa nam fakt podaril velmi rychlo a nemuseli sme sa trapit 🙂 je to krasne - mat dieta. niekedy je to trosku o nervy, prvy rok sme sa vobec nevyspali, ale stoji to za to, preto chceme dalsie 😀
@monilik no ja ked som sa minule testovala, tak to bolo tak, ze prvy test tusim 9DPO alebo 10DPO poobede, ten bol negativny, potom 12DPO poobede duch, 13DPO rano slaba ciarka a 15DPO slaba, ale normalne viditelna ciarka. Cize aj podla tohoto viem, ze skor ako ten piatok by to nemalo zmysel, len by som zasa "precikala 20 eur" kym by to nieco ukazalo 😉
A ty si ktory DPO? Inac, som tu citala aj o babach, ktorym test este ani v 6tt neukazal, ze su tehotne. 🙂
@monilik no, a stacilo pockat 3 dni 😉 ale nie, zartujem.
uplne ta chapem, ja by som hned sla testovat, ale nechcem sa tu s tym stresovat. ved este stale sa moze nieco stat, ze sa to neuchyti dobre a pod, a normalne mi pride mrcha vo stvrtok.. a potom by som bola asi echt smutna. aj ked som si povodne myslela, ze tento mesiac nebudeme skusat.. v juni som potratila a lekarka v nemocnici mi povedala, ze 3 mesiace a akosi som sa s tym zmierila a kaslala na to. a ked mi potom moj lekar povedal, ze mozem zacat hned a ze do 48 hodin bude OVU, uz som viac nepotrebovala a bola som tam, kde mesiace predtym :D :D
ked tak pocitam, ja som dnes 7DPO takze uplne zbytocne by bolo testovat. este tyzden treba cakat, juuuuuj
baby, co cakate na testy, aj mate nejake ine priznaky? ja som si minuly mesiac nahovarala kadeco, tento mi je zase luto ze nic... a to vsade pisu, ze zena to proste vie...
@monilik jaaj tak si si ho uz spravila? Nevadi nic to nemusi znamenat sprav si dalsi o par dni 🙂
@lienka2407 dakovala 🙂 ešte pár dní
No baby a som po testovaní .... a ... absolutne nič 😀 tak neviem, čo odporúčate ? ani žiadne príznaky, žeby mrcha mala dôjsť ... dnes som 37DC 🙂
@tuli_tuli hmm, co to, co to.. mrcha jedna, tak bud nech pride nacas alebo nech uz nepride vobec, vsak 😕 ja by som vyckala, co cez vikend a potom by som asi aspon zavolala lekarovi.. ale je mozne ze ja by som stepovala pri okne a hladala aspon ducha, lebo som uz z toho vsetkeho mesuge. a moj chlap tiez, sa ma vcera pytal, kedy sa uz budem testovat, aby sme vedeli.. 😀 a minuel odniekial dotrepal daku staru whiskey, ze ju otvori v tej den, ako sa narodia nase dvojicky (si veri, LOL ).
uff, to aj Vy vidíte takú velikánsku foto ? oj oj :D
@maaaaria mna strasne bolia prsia co ma teda naposledy boleli ked som kojila a mala vela mlieka 😅 som hrozne podrazdena a bude to asi zniet divne ale strasne sa mi zlepsil sluch 😀 v poslednych dnoch... normalne telku na 4ke a je mi nahlas a ked niekto pri mne hulaka tak koniec 😝 a dnes sa mi stala najpozoruhodnejsia vec za posledne tri roky... zobudila som sa o pol piatej rano vyspata 😲
@lienka2407 spravila som... trubka 😀 uz som nemohla vydrzat 😅 no sak ale vyckame a uvidime, este nic nie je stratene 🙂
No, snáď nevadí, že som ho sem dala ... neviem presne aké sú pravidlá tohto fóra a viem, že to nesúvisí s našou témou 🙂 tak ale na odreagovanie prečo nie, že ? Presne dnes má 13 týždňov, ale vyzerá na viac ... je neskutočne vnímavý, bystrý ... a to keby ste videli ako vie trucovať ! 😀
@maaaaria
@monilik
caute, ja som si zaumienila, ze si neurobim, mala by som dostat buduci tyzden piatok, sobota... tak uvidime lebo ideme aj na dovolenku v sobotu v noci rano vyrazame.... no citala som, ze ake mali niektore zeny priznaky alebo pocity pred tym ako vedeli ze su tehu... no asi si to nahovaram vsetky tie priznaky.... hahahaha....
ale trosku mam pocit ze ma niekedy tlaci v oblasti pupka (ale mozu to by vetry, kua..) a ze sa mi nejak este viacej zvacsili prsia.... co nie je az taky priznak lebo este stale kojim, ale uz mam malinko mliecka...ale zda sa mi, ze su este nejake ine....(ale to asi fakt bluznim, chcem to inak vidiet) inak som ani nejak extra unavena neni, ako prvy krat, takze neviem.... to su ale nervy 😀 😀

@kacatto: stavím sa, že nevydržíš do 19.7. ... obzvlášť, keď testíky máš na dosah ruky 😝