Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@maaaaria: My tam chodíme každý víkend ... zatiaľ tam býva len babka, ale svokrovci sa tam chystajú usadiť natrvalo, aby nebola sama ... ono je to vlastne v podstate chata = rodinný dom 🙂 takže mu smutno určite nie je ... navyše tam má aj kamaráta kocúra a kopec sliepok, ktoré ho fascinujú 😀
Tak, ako baby, ako ste na tom?????? snažilkujete, papate kyselinu listovu, zeleninku ovocia a pijete alchemilkový čajík 🙂
@monilik ktory den cyklu si dnes? A skusate uz od aprila si pisala?
@erique12 Nie je, len tento mesiac som si vobec neni ista plodnymi dnami, doteraz som mavala vzdy pravidelne okolo 18-20 DC, tento podla vsetkych priznakov mali byt uz cca 12-14 DC. Ak by som sa predsa len sekla, tak su plodne dni teraz a s tym seknutym chrbtom vela vody nenamutim...
@lienka2407 ahoj, dnes som 13DPO, 25DC, zajtra - pozajtra cakam mrchu, mavam take 26dnove cykly priemerne.
ano snazime sa od aprila a predtym sme mali pokus v novembri, ktory nedopadol dobre,tak sme mali 3-mesacnu prestavku do aprila 🙂 chodili sme lyzovat, sankovat, saunovat a tak 😀
@55alexandra55 ahoj, ako ty a ms? kedy cakas? mali sme ovu rovnako, takze cca tych 14 dni po ovu by mala prist ms... a budeme vediet 😀
tu alchemilku - pijem iba prvy mesiac, resp. pila som od zaciatku cyklu do ovu, potom uz nie, vraj to nie je dobre pre zahniezdovanie... a vitaminy papam jamieson - prenatal, ale iba kazdy druhy den. inak zeleninu, ovocie a tak. v prvom teho som jedla prvy trimester femibion 800 ale to slo do penazi 😝 pak uz len kys. listovu na predpis a v 3. trimestri zelezo na predpis. inak mi doky povedal ze umele vitaminy netreba ak sa zena stravuje zdravo, takze asi tak.
@55alexandra55 jaj a muzovi som kupila selen-zinok forte - je tam aj vit. C a E tak on papa to 🙂
@monilik kedy chces testovat az na den mrchy?mas momentalne aj priznaky?
baby do utorku som bez netu, tak pak sa ozvem. papa zatial a verim ze tu najdem nejake pozitivne spravy nabuduce 🙂
@lienka2407 nevydrzala som a testla vcera, ale nic 😝 takze teraz pockam ci pride ms a ak nie tak testnem asi niekedy buduci tyzden... aby som to neprehanala 😝
priznaky asi nemam, asi si len nahovaram 😀 mam klasicky predmenstruacny syndrom
...lenze pri Danielovi som tiez mala pocity ako pri PMS a zrazu ms nic 😀
@monilik no ms by som mala dostať v nedeľu, tak som zvedavá, celý týždeň ma bolelo v podbrušku a v ľavom vaječníku, ale inak nemam žiadne príznaky a bolia ma prsia, ale to môže byť aj kvôli ms. No ja som alchemilku pila na začiatku tohto cyklu a prvykrát v živote sa mi stalo, že som mala ms len 3 dni a potom už len špinenie, aj sa mi asi posunula ovulka, lebo pozitívny ovulačný test som mala v piatok 28.6, takže ovulka mala prísť v priebehu 12-24 hodín, čiže v nedeľu no v stredu na ďalší týždeň som mala silné bolesti podruška a vaječníkov a ružový výtok s krvou, takže neviem či až v stredu neprebehla ovulka :(
@55alexandra55 ja si myslim, ze si tehu 🙂 ten ruzovy vytok v tu dalsiu stredu bolo uhniezdovanie, ja som to tak mala pri Terezke 🙂 🙂 🙂
preventivne som si dnes kupila dva testy v DMke (urcite neodolam a dam ich skor 🙂 ) Ale ma dost prekvapili, lebo pisu, ze ukazu vysledok 2 DPO, to co je za blbost?
@55alexandra55 jeeej ja si tiez myslim ze to mohlo byt v tu stredu zahniezdovanie.
😀 skusala si testnut? Inak aj mna bolia prsia a podbrusko ale to tak posledne dva dni... Cize to pripisujem PMS
No my uz sme u babky chytila som tu slaby signal na net tak vas budem sledovat 😉
My sa snažíme 8 mesiacov a zatial nič ..o 3 dni mám dostať mrchu tak uvidíme .. 🙂 bodaj by sa zadarilo 🙂
@kacatto no už som si zo začiatku aj prerevala lebo to príde luto... ☹ ale teraz sme si povedali že už tomu necháme volný priebeh.manžel bol na spermiogram pred 2 mesiacmi nebol najlepší a o 2 týždne ideme na kontrolu tak uvidíme...za celé tie 2 mesiace som mu naordinovala vitamínky do cicinky 🙂 tak uvidíme 🙂 ale velmi túžime po bábatko a často mi príde lúto že ešte stále nemáme a ešte ked môj manžel to tiež nezvláda lebo velmi chce.
@nikol1014 si este mlada tak nezufaj som si ista ze sa vam raz podari len sa na to asi nesmiete tak zameriavat 🙂
@55alexandra55 tak to drzim prsty dufam ze mrcha v nedelu nedorazi 🙂

@jankaferancova aj my sme zacali snazilkovat, al drahy v nedele odchadza do nemecka pracovat, takze tiez sa nam to snazenie z komplikuje. Ale tak hadam sa nejak zadariii 🙂 tak teda drzim palce.