icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

luca1986
12. júl 2013

@jankaferancova aj my sme zacali snazilkovat, al drahy v nedele odchadza do nemecka pracovat, takze tiez sa nam to snazenie z komplikuje. Ale tak hadam sa nejak zadariii 🙂 tak teda drzim palce.

maaaaria
12. júl 2013

@tuli_tuli to som citala take rady, snazilky, kupte si psika. zevraj na dalsi mesiac po jeho kupe by mali byt 2 // 🙂

tuli_tuli
12. júl 2013

@maaaaria: Hej, tiež som to tu našla ... ale my sme nie kvôli tomu kúpili nového 😀 proste máme chalupu v lese, kde psík jednoducho patrí ... no a predošlý odišiel do nebíčka 😢 tak preto sa teraz vytešujeme z nového ... navyše, ja som názoru, že psík v bytovke nemá čo hľadať.

maaaaria
12. júl 2013

@tuli_tuli Aj my si chceme kupit, ked sa prestahujeme do domu, prave sa dokoncuje, toto leto by sme mohli byvat... tiez by som nechcela psa v byte. a vy v tej chalupe aj byvate? ak nie, nie je mu tam smutno?

tuli_tuli
12. júl 2013

@maaaaria: My tam chodíme každý víkend ... zatiaľ tam býva len babka, ale svokrovci sa tam chystajú usadiť natrvalo, aby nebola sama ... ono je to vlastne v podstate chata = rodinný dom 🙂 takže mu smutno určite nie je ... navyše tam má aj kamaráta kocúra a kopec sliepok, ktoré ho fascinujú 😀

maaaaria
12. júl 2013

@tuli_tuli Tak potom tam ma ludi. My sme zvazovali kupit psika uz pred prestahovanim, sme tam skoro kazdy den, kedze to mame kusok. ale vsetci nas odhovaraju, ze mu tam bude smutno, ze uz mame pockat. Inak to je ake super, kazdy vikend ist na chalupu v lese 🙂

55alexandra55
autor
12. júl 2013

Tak, ako baby, ako ste na tom?????? snažilkujete, papate kyselinu listovu, zeleninku ovocia a pijete alchemilkový čajík 🙂

lienka2407
12. júl 2013

@monilik ktory den cyklu si dnes? A skusate uz od aprila si pisala?

erique12
12. júl 2013

@maaaaria uuuf to je neprijemne :( no ale tehu este nie je vylucene, nie? 🙂

maaaaria
12. júl 2013

@erique12 Nie je, len tento mesiac som si vobec neni ista plodnymi dnami, doteraz som mavala vzdy pravidelne okolo 18-20 DC, tento podla vsetkych priznakov mali byt uz cca 12-14 DC. Ak by som sa predsa len sekla, tak su plodne dni teraz a s tym seknutym chrbtom vela vody nenamutim...

erique12
12. júl 2013

@maaaaria
jaaaj tak to je mi uz jasne :(
podla coho si sledujes ovo?

monilik
12. júl 2013

@maaaaria ale ta zvysena teplota... to kludne moze byt priznak 😉

monilik
12. júl 2013

@lienka2407 ahoj, dnes som 13DPO, 25DC, zajtra - pozajtra cakam mrchu, mavam take 26dnove cykly priemerne.
ano snazime sa od aprila a predtym sme mali pokus v novembri, ktory nedopadol dobre,tak sme mali 3-mesacnu prestavku do aprila 🙂 chodili sme lyzovat, sankovat, saunovat a tak 😀

monilik
12. júl 2013

@55alexandra55 ahoj, ako ty a ms? kedy cakas? mali sme ovu rovnako, takze cca tych 14 dni po ovu by mala prist ms... a budeme vediet 😀
tu alchemilku - pijem iba prvy mesiac, resp. pila som od zaciatku cyklu do ovu, potom uz nie, vraj to nie je dobre pre zahniezdovanie... a vitaminy papam jamieson - prenatal, ale iba kazdy druhy den. inak zeleninu, ovocie a tak. v prvom teho som jedla prvy trimester femibion 800 ale to slo do penazi 😝 pak uz len kys. listovu na predpis a v 3. trimestri zelezo na predpis. inak mi doky povedal ze umele vitaminy netreba ak sa zena stravuje zdravo, takze asi tak.

monilik
12. júl 2013

@55alexandra55 jaj a muzovi som kupila selen-zinok forte - je tam aj vit. C a E tak on papa to 🙂

lienka2407
12. júl 2013

@monilik kedy chces testovat az na den mrchy?mas momentalne aj priznaky?

monilik
12. júl 2013

baby do utorku som bez netu, tak pak sa ozvem. papa zatial a verim ze tu najdem nejake pozitivne spravy nabuduce 🙂

monilik
12. júl 2013

@lienka2407 nevydrzala som a testla vcera, ale nic 😝 takze teraz pockam ci pride ms a ak nie tak testnem asi niekedy buduci tyzden... aby som to neprehanala 😝
priznaky asi nemam, asi si len nahovaram 😀 mam klasicky predmenstruacny syndrom
...lenze pri Danielovi som tiez mala pocity ako pri PMS a zrazu ms nic 😀

55alexandra55
autor
12. júl 2013

@monilik no ms by som mala dostať v nedeľu, tak som zvedavá, celý týždeň ma bolelo v podbrušku a v ľavom vaječníku, ale inak nemam žiadne príznaky a bolia ma prsia, ale to môže byť aj kvôli ms. No ja som alchemilku pila na začiatku tohto cyklu a prvykrát v živote sa mi stalo, že som mala ms len 3 dni a potom už len špinenie, aj sa mi asi posunula ovulka, lebo pozitívny ovulačný test som mala v piatok 28.6, takže ovulka mala prísť v priebehu 12-24 hodín, čiže v nedeľu no v stredu na ďalší týždeň som mala silné bolesti podruška a vaječníkov a ružový výtok s krvou, takže neviem či až v stredu neprebehla ovulka :(

aduliak
12. júl 2013

@55alexandra55 ja si myslim, ze si tehu 🙂 ten ruzovy vytok v tu dalsiu stredu bolo uhniezdovanie, ja som to tak mala pri Terezke 🙂 🙂 🙂

maaaaria
12. júl 2013

@erique12 bolo vsetko, zvysena bazalna teplota, hlien aj bolesti v podbrusku, len datumovo mi to trochu nesedi... nedostala som sa este k sledovaniu krcka ani k ovulacnym testom, to az keby sa este par mesiacov nedarilo, lebo to sa mi uz vazne nechce 🙂

maaaaria
12. júl 2013

preventivne som si dnes kupila dva testy v DMke (urcite neodolam a dam ich skor 🙂 ) Ale ma dost prekvapili, lebo pisu, ze ukazu vysledok 2 DPO, to co je za blbost?

kacatto
12. júl 2013

@maaaaria to je veru riadna blbost.. 2DPO este ani spermia netusi, kam to vlastne plava 😀 😀 😀

monilik
12. júl 2013

@55alexandra55 jeeej ja si tiez myslim ze to mohlo byt v tu stredu zahniezdovanie.
😀 skusala si testnut? Inak aj mna bolia prsia a podbrusko ale to tak posledne dva dni... Cize to pripisujem PMS
No my uz sme u babky chytila som tu slaby signal na net tak vas budem sledovat 😉

nikol1014
12. júl 2013

My sa snažíme 8 mesiacov a zatial nič ..o 3 dni mám dostať mrchu tak uvidíme .. 🙂 bodaj by sa zadarilo 🙂

monilik
12. júl 2013

@maaaaria 😀 tak to je veru riadna hlupost.mozno tak 2 dni po zahniezdeni aj tomu sa tazko veri... 😅

kacatto
12. júl 2013

@nikol1014 drzime palce! aj mas nejake pocity ci radsej neriesis? 🙂

nikol1014
12. júl 2013

@kacatto no už som si zo začiatku aj prerevala lebo to príde luto... ☹ ale teraz sme si povedali že už tomu necháme volný priebeh.manžel bol na spermiogram pred 2 mesiacmi nebol najlepší a o 2 týždne ideme na kontrolu tak uvidíme...za celé tie 2 mesiace som mu naordinovala vitamínky do cicinky 🙂 tak uvidíme 🙂 ale velmi túžime po bábatko a často mi príde lúto že ešte stále nemáme a ešte ked môj manžel to tiež nezvláda lebo velmi chce.

lienka2407
12. júl 2013

@nikol1014 si este mlada tak nezufaj som si ista ze sa vam raz podari len sa na to asi nesmiete tak zameriavat 🙂

lienka2407
12. júl 2013

@55alexandra55 tak to drzim prsty dufam ze mrcha v nedelu nedorazi 🙂