icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

lienka2407
12. júl 2013

@maaaaria a aky maju nazov tie testy?

lienka2407
13. júl 2013

@tuli_tuli ahoj tak ako mrcha dosla?

maaaaria
13. júl 2013

@lienka2407 Pepino

kacatto
13. júl 2013

baby, celu noc sa mi snivalo, ze som cikala na testy a vsetky boli pozitivne. sice to boli dake high-tech testy, ktore mi hned ukazali ci to je dievca alebo chlapec a este dake funkcie, kt. si nepamatam, ale... uz mi asi statne sibe 😀

lienka2407
13. júl 2013

@kacatto haha tak to testni dnes mozno je to pravda a si tehu 🙂

jankaferancova
13. júl 2013

@luca1986 no aj ten moj robi v Nemecku,chodi na 4 tyzdne a tyzden doma.Akurat dnes mal prist,ale nemohol,pretoze musia ťahať o týžden dlhsie a akurat dnes ovulka a teda poriadna....ach jaj...ale asi to tak ma byt,podari sa snad o par mesiacov 😉

tuli_tuli
13. júl 2013

@lienka2407 kdeze,stale nic 🙂 ja uz ani neviem co si mam mysliet a kedy mam vlastne skusat testnut ...a ty sa ako drzis ? teda okrem tych snov 😉

lule3
13. júl 2013

Ahojte 🙂 my zaciname snazilkovat teraz 🙂
ale mam velke obavy hlavne ked citam ako dlho to niekomu trva :( ... trochu ma to stresuje :(

55alexandra55
autor
13. júl 2013

@lienka2407 ďakujem, kiežby neprišla zajtra sa uvidí

55alexandra55
autor
13. júl 2013

@jankaferancova tak sa pripájam do klubu žien, ktorým muži pracujú v zahraničí, keď sa nám to nepodarilo tento mesiac čo zistím zajtra, tak na ďalší mesiac to nestíhame, lebo muž príde, po mojich plodných dňoch :(

55alexandra55
autor
13. júl 2013

@lule3 možno vám to klapne na prvý krát 🙂

lienka2407
13. júl 2013

@tuli_tuli v pohode uzivam si posledne tyzdne "slobody" a inac nic 🙂 dnes si ktory den cyklu?uz je to neako dlho?mozno si uz tehu 🙂

lienka2407
13. júl 2013

@lule3 no ved to my zaciname o mesiac a ked vidim ako sa tu baby trapia normalne sa bojim ako to bude 🙂

tuli_tuli
13. júl 2013
jankaferancova
13. júl 2013

@55alexandra55 hm no ani u nas to na buduci mesiac nevyjde,lebo bude po ovulke a mozno pri troche stastia to stihneme v septembri... 😢 ach jaj...tazke to snazilkovanie ☹

stellamaris
13. júl 2013

@jankaferancova skusajte aj mimo plodnych dni,kamaratke sa takto podarilo otehotniet,chodila na folikulometriu,mali sex casto aj po ovulke a podarilo sa. Aj doktor sa divil,ako sa im to podarilo🙂
Mne sa maly podaril vdaka castemu skusaniu,denne aspon raz🙂

kacatto
13. júl 2013

@lienka2407 joooj, vies ako ma to laka, najma po tych snoch uletenych.. 😀 testy mam na poste a najskor ich stiham vyzdvihnut v utorok, a ine kupovat nechcem - to som si naschval tak naplanovala, lebo v stredu bude 13DPO tak vtedy to bude mat zmysel. 😉

jankaferancova
13. júl 2013

@stellamaris fuha,tak to by som sa aj ja divila 😉 ale jasne skusame aj mimo,no zatial sa mi osvedcilo len pocas ovulky.teda pri prvom presne cez ovulku,druhe sme trafili 10-18DC,tutu mutu bolo kazdy den,otehotnela som,sice to skoncilo zial neuspesne,ale bolo to prave v tom "plodnom" obdobi.No uvidime kedy to do tretice nakoniec vyjde 🙂 Vyhoda je ta,ze viem asi kedy to bude,ak to bude,kedze drahy je doma len tyzden 😉

kacatto
13. júl 2013

@lule3 hlavne ziadny stres 😀 stres je najhorsi.. treba sa milovat, nie iba plodit, vtedy to ako naschval nefunguje 😉

moschino1986
13. júl 2013

Baby ja zatial bez mrchy..verim ze to vyjde.

norinko6
13. júl 2013

ja podobne. bez a le test mi ukazal ze niesom,ale od poslednej fabletky duphastonu je to uz 8 den.

stellamaris
13. júl 2013

@jankaferancova urcite to vyjde,po tolkej snahe 😉 my zacneme na buduci rok,to bude sranda,u mna ovulka nepravidelna,budeme denne snazilkovat 😀 ak sa nam zadari dovtedy,iba sa potesime 😀

moschino1986
13. júl 2013

V Stredu Mo Test ukazal negativny.lenze od vtedy som netestovala.Mrcha neprisla,len bolesti ako pri Ms.mali ste to an vy?

jankaferancova
13. júl 2013

@stellamaris no ja ju mam vacsinou pravidelnu.budem drzat pace,nech to vyjde!

lienka2407
14. júl 2013

@tuli_tuli waw takto mavas normalne dlhe cykly?

tuli_tuli
14. júl 2013

@lienka2407 Ahoj,praveze nie...menstruaciu mam relativne pravidelnu...neberiem ziadne lieky na upravu,nebol na to dovod...mam ju tak v rozpati 30 az 33 dni,mozno raz na 35 ...ako som uz pisala,3x mi meskala cca 2 tyzdne,ale to som mala velke bolesti uz,vedela som,ze nemozem byt tehotna a nakoniec som vzdy mala velke cysty....a teraz mimo mensich priznakov mi vlastne nic nie je :-! Takze cakame...sme na chalupe,zajtra mam dovolenku,cize domov pridem az zajtra vecer...uvidim kedy urobim testik..uvazujem nad stredou,ale podla mna nevydrzim 😉.

lienka2407
14. júl 2013

@tuli_tuli noak mavas tak max 35 tak test by ti uz zarucene mal ukazat 🙂 drzim prsty 🙂

monilik
14. júl 2013

@moschino1986 ja som pri synovi mala stavy ako predmenstruacny syndrom.boleli prsia aj podbrusko a ms neprisla.
Baby a moja ms este nic. Cakala som ju v sobotu alebo dnes. Tak ale este stale moze prist...

luca1986
14. júl 2013

@jankaferancova 🙂 ten moj akurat dnes odchadza uz je niekde na ceste :( ide asi na 2 tyzdne a potom sa uvidi, ci pokracuje, ci ostane doma, tak ako aj to chcem aj nie, bo tam aspon nieco zarobi, ale tak... vsetko ma svoje pre a proti. hadam sa podari a pojdeme tam obaja spolu. sak jasne neboj zadari sa a ani nebudes verit ako skoro 🙂) drziiim palce.

tuli_tuli
14. júl 2013

@lienka2407 navyse pozeram,ze som zle napisala,dnes mam 39DC...takze tak ... uvidime,nic nenahlim