icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

kacatto
15. júl 2013

@lule3 Pozeram, ze chystas svadbu - kedy je velky den? 🙂 Inac aj my sme boli na svadobnej ceste v karibiku (po vianociach) a som si myslela, ze tam si 'zamiesime'.. Boli sme na Kube a tolko rumu som vypila, ze ak by som tam aj otehotnela, urcite by som porodila Jacka Sparrowa alebo rovno flasu rumu 😀
Normalne som si tu konizaciu musela vygooglit - tu na konikovi sa ucim stale novym veciam.. Drzim palce, nech vam to klapne a nemusis taketo veci riesit. 🙂

lule3
15. júl 2013

@kacatto haha velky den mame uz zasebou :D .. neaktualizovala som si info 🙂 12.maja sme mali den D 🙂 !!
ja veeeelmi dufam ze sa podari hned lebo mam plny dom ovulacnych testov :D :D ... velmi velmi chceme byt uz traja 🙂 ty uz mas dietatko ? 🙂

lule3
15. júl 2013

@lienka2407 tak drzim palce 🙂 !!! my sme sa zacali snazit iba teraz pred tyzdnom .. ale uz sa neviem dockat kedy to vyjde 🙂 .. svadbu sme mali 12 maja tak si ju aj ty poriadne uzi ;)

lienka2407
15. júl 2013

@lule3 a kedy ti ma prist MS?

lule3
15. júl 2013

Teraz je asi 9 den od zacatia poslednej ms ..piatok som bola na gynde a doki mi povedal ze teraz co bude nedela alebo utorok ze vtedy budem mat najsilnejsiu ovu ..tak neviem :/

kacatto
15. júl 2013

@lule3 Hehe :D No 'dietatko' mam - take cierno-biele chlpate mnaukave 🙂 Akurat sme sa vcera s mm rozpravali, ze ta bude asi sokovana, ked budeme mat babo, ze uz nebude stred nasho vermiru ona.. Zvykne si a basta 😎
Tak snad sa vam co najskor zadari, najma ak lekar povedal, kedy sa treba velmi snazit 😉

lule3
15. júl 2013

snad ano 🙂 drzim aj vam vsetkym palceky 🙂

lule3
15. júl 2013

Babi mam este jednu mozno blbu otazocku :D .... niekde som pocula aj citala myslim ze spravne by sme mali mat sex asi kazdy druhy den .. ale my sme zvyknuty mat kazdy den :D :/ ... myslite ze to moze byt problem ?

lule3
15. júl 2013

@lienka2407 Teraz je asi 9 den od zacatia poslednej ms ..piatok som bola na gynde a doki mi povedal ze teraz co bude nedela alebo utorok ze vtedy budem mat najsilnejsiu ovu ..tak neviem :/

monilik
15. júl 2013

@lule3 nemusi to byt problem. Odporuca sa kazdy druhy az treti den kvoli tomu ze ked muz ejakuluje tak sa nahradia spermie ktore mal v miesku novymi zo semennikov a tie sa potrebuju trosku ochladit v miesku aby boli zivotaschopnejsie lebo teplo im nerobi dobre. Takto mi to vysvetloval doky 😀 polopatisticky :-P ale to neznamena ze ked budete kazdy den ze nemate sancu...
Baby moja ms nic... 😨

lule3
15. júl 2013

@monilik aha takze je to vporiadku ze kazdy den :D okej ... 🙂 no som zvedava mi sme sa pokusali len dva krat zatial tak by to mohlo vyjst hned na prvy sup :D ale asi tomu moc fandim :/ inak kolko sa vy uz pokusate ????

monilik
15. júl 2013

@kacatto no som zvedava ci to vydrzis 😀 drzim prsty nech to vyjde 😉

monilik
15. júl 2013

@lule3 ja som mala v januari MA a od aprila skusame naplno. Tento mesiac som zacala pit alchemilku a muzovi dala vitaminy a vyzera to nadejne, ale tesit sa nechcem predcasne...

lule3
15. júl 2013

tak drzim palce a ta alchemilka pomaha ???? 🙂 ako a kedy sa to ma pit prosim 🙂 ja beriem len kyselinu listovu nic viac

tuli_tuli
15. júl 2013

@lienka2407 No,tak ci tak tak budem musiet ist 🙂 len este neviem kedy ... nejak zle sa necitim,uvidim co ukaze dalsi testika potom tam pojdem,nemam na vyber :-P

kacatto
15. júl 2013

@monilik Musiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim 😀 Som si povedala, ze ma na poste caka dokopy 3ks testov, tak ten jeden den dako musim vydrzat. 😎 Kiez by to vyslo, bola by som stastna ako blcha, alebo aj dve 😝

monilik
15. júl 2013

@lule3 alchemilka udajne pomaha pri zenskych problemoch a pekne prekrvi maternicu dokonca vraj pomaha aj s vytokmi. Mala by sa pit od 1. DC do ovulky. Ale je viac druhov alchemilky. Toto co ja pijem je zltozelena. Pila som ju teraz prvy mesiac.zaciatkom mesiaca som mala mykozu z bicyklovania tak som myslela ze ani snazilkovat nebudeme ale preslo mi to bez navstevy lekara iba alchemilka, cesnak, probiotika a jogurty. Do tyzdna bolo po nej. A asi druhykrat v zivote som mala viacnasobny orgazmus 😀 tak nevim ci ta alchemilka alebo sa mm prekonal 😀 a do dvoch dni bola ovula tak dufam ze sa zadarilo.

monilik
15. júl 2013

@lule3 inak obdivujem ta aj tvojho mm ze sex kazdy den 😀 moj mm by bol asi po 5 dnoch nepouzitelny a ja na to tiez nie vzdy mam chut 😅

monilik
15. júl 2013

@lule3 fuuuu, ta konizacia nie je ziadna sranda. Musis to podstupit? Je to akutne? Je mi to luto... Verim ze vyjde tehu a bude dobre 😉

lule3
15. júl 2013

@monilik je to take ze musim :( -.... ale povedal ze by som mohla bezproblemov predytm otehotniet a najhorsie je ze mam len 20 rokov .... :(

lule3
15. júl 2013

@monilik neviem ci to je ze kazdy den :D :D ... ale moj manzel by nevydrzal den bez sexu to unho nepripada do uvahy umna aj hej niekedy :D :D ::...

lule3
15. júl 2013

@monilik tak drzim palce 🙂 nooo ja neviem mne lady tester mikroskop ukazpval ze mam ovulaciu ale cikaci test ze nie lebo jedna ciarka bola slabsia nez ta druha :/ ... a lekar mi povedal ze mi v pravom vajecniku dozrieva vajicko a ze to pripada na nedelu 🙂

kacatto
15. júl 2013

@lule3 no ak mate kazdy den sex, tak velmi riesit plodne dni nemusis, lebo sa do nich urcite trafite 😉
Mojho chlapa donutim cez plodne dni jedine ze kazdy den, ale potom sa 3 dni tvari ako bezpohlavna skapacina, ktora chce iba pozerat telku a spat 😀 😀 😀 😀 😀

kacatto
15. júl 2013

takze baby, svokre sa snivalo, ze som za nou prisla s velkym bruchom aby som jej oznamila, ze som tehotna.. 😀 joooj, kiez by!!!

lule3
15. júl 2013

@kacatto haha :D ... praveze moj sa tak ani tvarit nevie :D ... ale citala som ze ani kazdy den neni najlepsie :/ ae ja osobne si myslim ze tam velky rozdiel byt asi nemoze aspon dufam .. uvidime kedy sa nam podari 🙂

kacatto
15. júl 2013

@lule3 Vedci/ lekari a im podobni tvrdia kazdy druhy den nieco ine, najlepsie opak toho, co tvrdili predtym. 🙂 Urcite sa podari aj napriek tomu, ze tvoj chlap ma apetit aj za troch 😉

lule3
15. júl 2013

snad ano 🙂 my skusame len prvy mesiac .. tak som si povedala ze ak 3 mesiac neotehotniem tak uz budem nervozna ale teraz sa este drzim .. mna tlaci cas :( mam stresy kvoli tomu ..

tamarar
15. júl 2013

@monilik drzim palce. sme na tom rovnako. 1/2013 MA☹(
od aprila skusame

llenulka
15. júl 2013

@tamarar ja vo februari a snazime sa od maja..prave mi konci ms..cize ideme do dalsieho kola 🙂 rada si cakanie skratim tu s vami 🙂

pralinka25
15. júl 2013

ahojte. dlho som sa tu neukazala. my sme sa sice aj zacali snazit zo zaciatku tak ze kazdy druhy den ale do toho ochorel najprv maly a nespal 3 noci ale ze vobec budil sa kazdych 10 minut lebo nemohol dychat cize sa nedalo a hned na to som ochorela aj ja takze sme mali pauzu a asi to aj vychadza na cas ovulky. ale kedze mam cyklus ako bulharske hodiny tak nai neviem kedy mam cakat ms. no bude sranda.
vidim ze tu sa snazi ako o zivot. super. drzim vam palce a normalne som v napati kto pride s // 🙂