Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@klaudi86 tak to vám zo srdca blahoželám, my sa snažíme dva mesiace, zatiaľ nič, svadbu sme mali teraz v sobotu, tak verím, že ked teraz v sobotu odídeme na dovču, že sa zadarí..predsa som bola stále v strese pred svadbou, tak sa necháme prekvapiť 🙂
@inngrid ahoj este dovolenkujete? 🙂
@lienka2407 nie nie uz som doma I ked tento víkend zase ideme do Terchovej na víkend 🙂 ale v práci neviem kde mi hlava stojí he, ako sa mávaš čo príprvy uz finišujete?
@inngrid no mesiac do svadby vsetko uz pripravene len trosku uy zaciname stresovat 🙂 uz sa aj velmi tesime a chceme ist po svadbe na dovcu tak snad nam to vyjde 🙂 kedy zacinate snazilkovat?az v auguste ci uz teraz v juli ?
@lienka2407 no ešte uvidím ako my vyjdu v august vysledky ale asi to ešte budem musieť o mesiac dva predsa len odložiť, dúfam, ze viac nie :(
@inngrid na ake vysledky teraz cakas?
@lienka2407 teraz bola som u infektologa, tie budú o 3-4 tyzdne, potom idem bud. tyzden urologovi tak uvidíme čo bude a ešte musím porieišť gynekologa obávam sa ze sa mi rozmonzuje nejaká inforcia telom :( a myslela som si, ze je to ok
@inngrid tak to drzim prsty aby vsetko bolo ok ale keby ste zacali snazilkovat uz teraz hrozilo by nieco?
caute, tak minuly piatok som bola tak navnadena ako som tu citala, kupim si test - najlacnejsi mali 2 tesy za 11E...
ale potom citam, ze spolahlivost uz od 1 dna od vymeskanej ms.... no uzasne....
takze zbytocne sklamanie :/
@erique12 a kedy ti ma prist mrcha?
@lienka2407 no to asi hej kedze mam zapal
@inngrid ok tak snad uz bude len lepsie 🙂 davaj na seba pozor
@lienka2407
no posledne mesiace som mala 30DC, takze bud zajtra alebo tento vikend.
vyhovovalo by keby nedosla aj kvoli dovolenke na kt.ideme v sobotu lebo teraz mam ako zarezana sliepa silnu ms
😠
@lienka2407 snád hej uz som tento mesiac bola v tom, ze je to ok nemám ziadne bolesti nič len zle vysteldky :( stale dokolo tak uz hej moc by som chcel uz snazilkovať aj som si poplakala ked som išla od lekára
@inngrid musis byt silna teraz a hlavne nestresovat cakala si uz dost dlho tak tych par mesiacov este das 🙂 hlavne hlavu hore 😉
@erique12 tak to by ti test uz mohol ukazat aj ked je den po vynechani ms myslim ze dva dni pred by to uz mohlo ukazat 🙂
@lienka2407 dakujem zlatá si len je to tazké ked ani snazit nemôzeš
@lienka2407
ale to uz teraz pockam ci pride alebo nie 🙂
pravdupovediac, nemam nejake tehu priznaky.... 😕
ty si ako na tom?
11 DPO test s 1/, asi sa treba lepsie snazit...
@llenulka ja mám zapal moč. mechúra e-coli baktéria stale dokola, tak idem na gyndu či ju nemam aj v pošve a dala som si na infektologiu urobit všetky stery aj krv mi brali na chlamidie aj ureu lebo ze aj tie môzu spôsobovat zap. moč. ciest , ty to ako máš, mala si nejaké bolesti alebo tak ako si an to prišla? mna nič nebolí
@erique12 no my zaciname az na buduci mesiac takze zatial len nasavam informacie 🙂
@monilik dakujem, urcite vam to vide, skor ci neskor, ale vide 🙂 ja som si nasla 2 ciarky akurat na Stedry den 2011 a to mala akurat v ten den dostat mrchu a test som si spravila len preto ze som chcela vediet ci si mozem dat stedrovecerny pripitok 😉 no a nakoniec malinka bol moj narodeninovy darcek 🙂
@inngrid nemala,vobec ziadne.. po potrate som mala bolesti,kvasinky,na ktore nic nezaberalo,potom si doktor myslel,ze mykoza,nic nezabralo..tak zobral stery a urea mi vysla..nic ine nastastie..ale aj toto je dost ☹ ziadny zapal nie je dobry ☹ mne tiez na infekcnom povedala,ze pokial je zapal aktivny,zene sa v tej zapalenej sliznici neusadi vajicko
@monilik No zatial neviem - dnes mrcha nedosla, mozno zajtra. a to sa prave chystam na chatu, tak ak nie som tehotna, kludne nech pride, aby som vedela, ci si aspon pivo mozem dat 😉
test si spravim urcite zajtra rano, ale akosi neverim, ze na nom nieco bude. dnes uz ma ani krize nebolia, zivala som menej (nie vkuse ako predtym) ale obcas som celkom zacitila podbrusko. vzdy pred mrchou spinim, teraz nic...
Kazdopadne, dnes som si ako "odskodne" kupila sandalky na nete, tak aspon z tych mam radost 😀

@terry658 a posledny mesiac som uzivala aj probiotika,tak skus ci pomoze...