Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@lienka2407 ved preto ich ani nekupujem ... ked citam ze maju na ovu testoch ducha tak dakujem pekne ... to by som asi bola este nervoznejsia, ja ovulku som vzdy citila, presne som vedela kedy... az kym sme sa nezacali snazit :D zakon schvalnosti?
@svetlanka101 ved to ja tiez stale viem ked ju mam ale som si chcela byt ista ale teraz ich uz pouzijem a uz nekupujem 🙂
@kacatto ty ako?neake priznaky na ovulku/mrchu uz mas?
@kacatto Ahoj, dakujem. To je bylinka, ma viacero nazvov, pouziva sa na rozne zenske problemy, prispieva k hormonalnej rovnovahe a znizuje hladinu prolaktinu. http://www.byliny-prodej.cz/sindex2.php?menu=&i...
@lienka2407 No podla hlienu sa ovulka blizi, vcera vecer aj dnes rano som uz mala taky vodnaty, tak dnes asi 'znasilnim' manzelika 😀 Teraz by som mala ovulovat z laveho vajecnika a ten ma pri ovu nezvykne tak pichat ako pravy, takze sa musim iba hlienom riadit. Kiez by to klaplo, a mozno aj tym dvojkam by som sa potesila.. ale kedze test nepotvrdil tehu, tak ak by sa teraz zadarilo, tak by bolo iba jedno. ale to uz moc 'snivam', hehe. Inac som zacala brat Inofolic - vcera som si dala druhy sacok. Neviem, ci to bude mat daky vplyv na 'vajko', ale tak za skusku nic nedam. Aj tak mi stale nejde do hlavy, ze mam ovulovat teraz a zaroven by som do 10 dni (teda uz len 7) mala dostat mrchu... ak nie som tehotna. Cele cudne, ale tak co uz.. neobesim sa pre to, ze mojmu telu tento cyklus 'hrabe' 😀 😀 😎 😀
@kacatto asi o tyzden - dva ... mozno keby sa mi podarilo kupit test tak aby muz nevedel tak aj skor 🙂 keby som mala doma testy tak som schopna testovat pri kazdom moceni :D ... a ty kedy? ci uz to nechavas na doktora?
@kacatto na co je ten inofolic? na podporu vajecnikov? je volnopredajny?
@kacatto no daj sa na to dnes ved sance su vysoke tak drzim prsty nech vam to vyjde a pouzivas aj ovu testy ci sa riadis iba hlienom?
@svetlanka101 No ja uvidim buduci tyzden, kedze sa podla hlienu ovu blizi. lekar povedal, ze bud pride mrcha alebo som tehotna, a test to este nezachytil. Takze ak mi bud. tyzden v stredu mrcha nedojde (mala by do pondelka ak ratam 10 dni, ale clovek si radsej prirata par dni), budem testovat. Moc si sice nefandim, ale normalne ma bavi pozorovat, ako mojmu telu 'sibe' a co sa z tohto mesuge cyklu vykluje 😀
@lienka2407 Iba hlienom, aj ked som 1x otehotnela som iba ten sledovala a klaplo to na prvy raz. Len som vcera a predvcerom vypila asi liter grepoveho dzusu - som tu na MK citala, ze nejak pozitivne vplyva na ten hlien. No taketo 'cary-mary' ani manzelovi nemozem hovorit, uz teraz nechapem, preco do nas pcham vitaminy.. lebo on sa citi maximalne muzny a potentny 😀 😎
@lienka2407 opravujem - on nechape, preco do nas tie vitaminy pcham 😀
@svetlanka101 Obsahuje kys. listovu a inositol (vit. B - daky speci) a vela bab tu vdaka nemu otehotnelo alebo sa im spravidelnila mrcha. a citala som ze su potom vajicka kvalitnejsie. Mozno to je placebo, ale ja mu verim a preto skusam 🙂
@kacatto ja by som mala mat ovulku asi vo stvrtok a zacala som pouzivat digi ovu testy a neukazuju nic tak teraz neviem hlien uz mam od nedele ale test nic tak teraz neviem lebo pisu tam ze musis robit iba rano po najdlhsom spanku a moc musi byt tiez aspon 8 hodinovy co mne sa nestane kedze chodim na wc v noci aj 3 krat takze neviem ci maju pre mna tie testy vyznam 🙂
@kacatto no teraz som citala o tych hlienoch... zrazu sa citim taka mudra 🙂) nevies aky by mal byt hlien v pripadnom tehu?
@kacatto waw to je napinak 🙂)) drzim prsty a dufam s tebou
@svetlanka101 No podla toho, co som citala, tak by bal byt taky hustejsi a dobiela, po zaschnuti aj svetlo-zlty. To vraj krcok produkuje ako 'ochranu' pred spermiami. hehe, veru napinak - ked som to kamoske hovorila, ta sa smiala, ze to ani hollywood nevymysli taky cyklus 😀
@lienka2407 Fuha, ked teraz v noci 3x cikas, tak kolko krat budes chodit ked budes tehu? 🙂 Hm, mozno ten test zareaguje az presne v den ovulky.. Ale neviem, nikdy som neskusala ani som o nom nejak necitala..
@kacatto no 3 krat to je este priemer ja strasne vela pijem najma vecer takze ked budem tehu to este len bude sranda 🙂
@lienka2407 ja tiez vela pijem, este dobre ze mame zachod 10 krokov od postele 🙂
@kacatto mam presne taky hlien ako opisujes ... uz som asi otravna :( ale ked to je jedina moznost komu sa mozem zverit a velmi mi to pomaha 😅
@svetlanka101 Uplne v pohode - tu piseme o takych veciach, z ktorych by bolo nasim chlapom asi nevolno. Ja ked pridem za mojim, ze 'mam plodne dni', tak na otazku, ako viem, mu odpovedam "Nepytaj sa na veci o ludskom tele, ktore v podstate nechces vediet.." 😀
No to je dobre znamenie - duch, vytok.. tak zajtra testni a podla mna uz nebude duch, ale pekne viditelna ciarka 🙂
ahojte dievčatá...my sa snažíme už 8 mesiacov a zatiaľ nič 😠 tento mesiac idem vyskúšať ovu testy, aby som zistila, či mám ovulku, a aby sme ju aj trafili... snáď to už vyjde 😉
@kacatto ja som tiez prekonala potrat - potom som mala strasne stavy a chcela som okamzite otehotniet a s tym vsetkym som chodila za muzom a malo to taky efekt, ze mal k sexu odpor. Doslova. Kricala som na nho, aby prisiel domov cim skor, aby stihol dat sprchu lebo mam plodne dni. Tak sme asi pol roka mali sex tak max 2x do mesiaca. Ked som sa z toho dostala, odlozili sme to na rok, ze aj tak sme este mlady a ma to cas. A teraz sa snazim takemu spravaniu vyhnut a klape to, konecne ako pred tym, konecne sa mu vratil ten jeho az prehnany apetit 🙂
ked sa mi podari kupit test testnem.... mozno fakt az o tyzden ...
@svetlanka101 Tak to som rada, ze uz ste v 'starych kolajach'. Tiez nechcem, aby to skoncilo tak, ze ja budem nariekat nad kazdym negativnym testom ako nad smrtou blizkeho, a ze sex bude iba nastroj na plodenie, a aj to iba vo vhodne dni a casy. Radsej nech to aj roky trva, akoby som mala byt snazilka-zufalka. 🙂
No potom daj vediet, som nedockava aj za teba 😉
Fajne ste sa rozkecali baby 🙂 ja makám o dušu, preto sem nakuknem len občas ... nové nemám nič, resp. BT mi ukazuje blížiacu sa ovulku (aj dnes mi teplota stúpla o 0,01°C), aj keď ovu testy ukazujú 3 dni za sebou LEN ducha (aj keď zakaždým o niečo silnejšieho) ... a hlien ? hm ... v nedeľu raz taký hustejší na spodnom prádle, včera kus špinenie na toaletáku som zbadala a dnes číry hlienik s trošilinkou prímesou krvi (ale vraj je to pri ovu normálne) ... hm, ale tak neviem neviem :D akosi skoro sa mi to zdá ... sledujem sa však ďalej, veď uvidíme, hádam z toho niečo aj bude :P a tu máte môj "zázračný" grafík BT ...
@tuli_tuli Podla mna to vyzera dobre, aj hlienik + testy ako popisujes, tak coskoro uz bude ovulka, mozno do 2-3 dni (tipujem, ver radsej testom 😉 ).
Noo, tiez som pozerala, ze sme dnes dake ukecane. U nas je teraz 'uhorkova' sezona, tak vkuse daco riesim na nete. A som zistila, ze ked budem zariadovat detsku izbu, tak urcite cez Amazon, hehe 🙂
@tuli_tuli dnes som citala ze ak sa teplota s hlienom nezhoduju a nastava v tom nejasno,. vtedy sa ma odsledovat aj krcok.... pisalo to na tej stranke ferility ci ako to je 🙂 ze v takom pripade sa mas riadit podla krcku 🙂))
@kacatto
@lienka2407
@silvia27
@svetlanka101
dakujem baby, snad bude vsetko OK 🙂
@svetlanka101 ten test je z drogerky Dr. Max a je to taky kazetovy co je priamo do prudu mocu, cize nemusis cikat do nadobky a tam to namacat ale ocikas rovno test 😀 povodne som chcela uplne obycajny, ale mali vypredane vsetky testy 😲 vraj kazdu chvilu dakto pride teho test kupovat 😲 😀 tak som vzala tento, ale stal skoro 5E 😲 😅 😠
@svetlanka101 ja mam teraz taky husty biely hlien. mala som ho aj cele tehotenstvo s Danielom.
a ovulacny som mala vzdy taky natahovaci priesvitny...

@svetlanka101 Tak ked si mala ducha, tak snad bude pri najblizsom testovani silnejsi 😉 Kedy planujes?