icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

aduliak
1. aug 2013

@svetlanka101 no veru, my si to ani predstavit nevieme a predbiehame, ktora ma pozitivny test 11DPO a ktora "az" 12 DPO 🙂

cathuska
1. aug 2013

@aduliak cestuje za robotkou mimo?

a k tomu co hovorila, tvoja mamka, veruze nesledovali sa asi tak, tym, ze su tie vymozenosti, ale zas na druhej strane, ma to aj plusy.
ako konieckoncov vsetko... 🙂

cathuska
1. aug 2013

@svetlanka101 , jasne, tvoja mamka hovorila, som sa zmylila, napisala som aduliakovi 🙂

aduliak
1. aug 2013

@cathuska ano, robia po celom Slovensku...tento tyzden Spiska Nova Ves.... buduci tyzden asi Bardejov...byvame v Trencine, takze asi tak....vies ake stresy som mala pri prvom porode, ze nestihne prist? 🙂 nastastie robili vtedy v Banovciach 🙂

cathuska
1. aug 2013

@aduliak jaj moja zlata, tak to ti verim tie stresy ,esteze bol nablizku 🙂
tak no a chapem ta, i ked sem tam chlop lezie zene na nervy, je dobreked je doma, predsalen pomoze daco ked dtreba, alebo proste iba je 🙂

cathuska
1. aug 2013

@aduliak ale hlavne, ze ma robotku 🙂

aduliak
1. aug 2013

@cathuska tak tak, par dni je to ok, aspon si od seba oddychneme, ale ked chodia dlhsie kazdy tyzden niekde, tak hroza 🙂 ale vydrzime 🙂

cathuska
1. aug 2013

@aduliak presne par dni fajne 😉 nuz ale dlhsie, chapem.......

maaaaria
1. aug 2013

@cathuska druhy mesiac to vyslo, ale prvy som s tym ani moc nepocitala, kedze sme mali take casovo narocnejsie obdobie. a vyslo to na 13 DC

lienka2407
1. aug 2013

@svetlanka101
@cathuska baby ste sa rozpisali ja uz trcim v praci 🙂

lienka2407
1. aug 2013

@svetlanka101
@cathuska baby ste sa rozpisali ja uz trcim v praci 🙂 🙂

maaaaria
1. aug 2013

@cathuska a ty si na tom ako? nemam moc cas citat vsetky predchadzajuce prispevky, je pravdepodobne, ze si to tu uz niekomu pisala. co sa tyka tych mam, moja frflala na to, ze som si robila test tak skoro, ze keby som hned potratila, tak ani neviem a takto si zbytocne komplikujem zivot....

majuszka87
1. aug 2013

ahojte baby,...môžem sa k vám pridať? my sme sa sice začali snažiť už skôr aj sa nám to ,,podarilo,, ale nevyšlo to 😒 takže sa snažíme dalej a dufam že sa dočkáme 😒

kacatto
1. aug 2013

@majuszka87 Ahoj, to mi je luto ze to nevyslo. Ale neboj, coskoro sa opat zadari a vsetky sa snad stretneme v teme, kde budeme riesit, ako velmi nam narastli brucha a ake testy mame za sebou 😉

majuszka87
1. aug 2013

@kacatto Ďakujem,...snád sa nám to podarí,..chcela by som mať také male voňavučke už doma 😉

majuszka87
1. aug 2013

môžem sa opýtať akou metódou sa snažíte?

svetlanka101
1. aug 2013

@lienka2407 az teraz si v praci? 🙂 waw, kde pracujes ze az poobede?

kacatto
1. aug 2013

@svetlanka101 @maaaaria @lienka2407 Baby, tak 'CSI Ludske telo' sa asi blizi do finale. Zacala som spinit , tak asi bude coskoro mrcha. Priala by som si byt tehu, ale uz sa aj na mrchu tesim - konecne sa nieco deje! 🙂

A prave som sa na FB dozvedela, ze moja kamoska je tehotna! 🙂 🙂

lienka2407
1. aug 2013

@kacatto neva aspon mozes zacat novy cyklus 🙂

lienka2407
1. aug 2013

@svetlanka101 v bare casnicku takze casto robim poobede 🙂 ale dnes pohoda iba do 6 teda 7 vasho casu 🙂

kacatto
1. aug 2013

@lienka2407 No ved to. A aspon viem, na com som a nemusim riesit 😎

lienka2407
1. aug 2013

@kacatto urcite ano aspon sa mozes sustredit na dalsi cyklus a mozno budu tiez dve ovulky 🙂 asi si kup aj ovu testy aby si si bola istejsia 🙂

svetlanka101
1. aug 2013

@kacatto joooooooooj tak aspon nieco 🙂 dockala si sa aspon niecoho... ja uz tiez chcem mrchu !!! zrejme nebudem tehu tak nech dojde !!! ja viem ze by som sa kamoske mala tesit ale ja ked sa dozviem ze moja kamoska je tehu stale ma to vnutorne nas... tu mozem byt uprimna vsak? aj ked sme sa este nesnazili, vzdy bola vo mne taka ,,zavist" :((( som cudna ?

aluska11
1. aug 2013

@tamarar ahojky...tak dnes dosla mrcha aj mne...viac ma stve ze sa mi posunul cyklus..takze snazime dalsie kolo

kosta123
1. aug 2013

Baby ako ked mam 3 den ten naťahujúci výtok,to znamená ze mám 3den ovulku??? či ako to je,Ďakujem 🙂
A inak mam to nejaké posunuté som 21DC som si myslela že plodné dni sú skôr .

lienka2407
1. aug 2013

@kosta123 zalezi na tom kolko dnovy mas cyklus ale hlien moze prist aj pred ovulkou den 🙂 ale je to dobre znamenie 🙂

llenulka
1. aug 2013

@aluska11 aoj,aj ja posledne mesiace cyklus 24 dnovy,nechapem,ovulacia na 11 sty..ale tento mesiac bude dlhsi,ovu bola na 13 sty den,co potvrdil aj doktor..ale tie kratke cykly sa mu moc nepozdavali
A tiez som s muzom len cez vikendy..a podarilo sa po roku,len sme to nedokopali do konca..teraz skusame zase

tamarar
1. aug 2013

@aluska11 ja uz testujem s ovu test. tak som zvedava, kedy mam vlastne ovulku a ci nam to klapne takto....drzim ti palce. neboj, urcite sa nam to podari....mozno nie hned. mimi si k nam cest najde🙂.....

lienka2407
1. aug 2013

@inngrid ahoj ako sa mas? Uz si spat v praci ci ste opat niekde na dovolenke? Ako to vyzera s testami? Kedy mas ist?

silvia27
1. aug 2013

@maaaaria toto ma našťastie v prvom tehu obišlo...uvidíme čo bude teraz ak sa zadarilo...