Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@svetlanka101 , jasne, tvoja mamka hovorila, som sa zmylila, napisala som aduliakovi 🙂
@svetlanka101
@cathuska baby ste sa rozpisali ja uz trcim v praci 🙂
@svetlanka101
@cathuska baby ste sa rozpisali ja uz trcim v praci 🙂 🙂
@cathuska a ty si na tom ako? nemam moc cas citat vsetky predchadzajuce prispevky, je pravdepodobne, ze si to tu uz niekomu pisala. co sa tyka tych mam, moja frflala na to, ze som si robila test tak skoro, ze keby som hned potratila, tak ani neviem a takto si zbytocne komplikujem zivot....
ahojte baby,...môžem sa k vám pridať? my sme sa sice začali snažiť už skôr aj sa nám to ,,podarilo,, ale nevyšlo to 😒 takže sa snažíme dalej a dufam že sa dočkáme 😒
@majuszka87 Ahoj, to mi je luto ze to nevyslo. Ale neboj, coskoro sa opat zadari a vsetky sa snad stretneme v teme, kde budeme riesit, ako velmi nam narastli brucha a ake testy mame za sebou 😉
@kacatto Ďakujem,...snád sa nám to podarí,..chcela by som mať také male voňavučke už doma 😉
môžem sa opýtať akou metódou sa snažíte?
@lienka2407 az teraz si v praci? 🙂 waw, kde pracujes ze az poobede?
@svetlanka101 @maaaaria @lienka2407 Baby, tak 'CSI Ludske telo' sa asi blizi do finale. Zacala som spinit , tak asi bude coskoro mrcha. Priala by som si byt tehu, ale uz sa aj na mrchu tesim - konecne sa nieco deje! 🙂
A prave som sa na FB dozvedela, ze moja kamoska je tehotna! 🙂 🙂
@kacatto neva aspon mozes zacat novy cyklus 🙂
@svetlanka101 v bare casnicku takze casto robim poobede 🙂 ale dnes pohoda iba do 6 teda 7 vasho casu 🙂
@lienka2407 No ved to. A aspon viem, na com som a nemusim riesit 😎
@kacatto urcite ano aspon sa mozes sustredit na dalsi cyklus a mozno budu tiez dve ovulky 🙂 asi si kup aj ovu testy aby si si bola istejsia 🙂
@kacatto joooooooooj tak aspon nieco 🙂 dockala si sa aspon niecoho... ja uz tiez chcem mrchu !!! zrejme nebudem tehu tak nech dojde !!! ja viem ze by som sa kamoske mala tesit ale ja ked sa dozviem ze moja kamoska je tehu stale ma to vnutorne nas... tu mozem byt uprimna vsak? aj ked sme sa este nesnazili, vzdy bola vo mne taka ,,zavist" :((( som cudna ?
Baby ako ked mam 3 den ten naťahujúci výtok,to znamená ze mám 3den ovulku??? či ako to je,Ďakujem 🙂
A inak mam to nejaké posunuté som 21DC som si myslela že plodné dni sú skôr .
@kosta123 zalezi na tom kolko dnovy mas cyklus ale hlien moze prist aj pred ovulkou den 🙂 ale je to dobre znamenie 🙂
@aluska11 aoj,aj ja posledne mesiace cyklus 24 dnovy,nechapem,ovulacia na 11 sty..ale tento mesiac bude dlhsi,ovu bola na 13 sty den,co potvrdil aj doktor..ale tie kratke cykly sa mu moc nepozdavali
A tiez som s muzom len cez vikendy..a podarilo sa po roku,len sme to nedokopali do konca..teraz skusame zase
@inngrid ahoj ako sa mas? Uz si spat v praci ci ste opat niekde na dovolenke? Ako to vyzera s testami? Kedy mas ist?

@svetlanka101 no veru, my si to ani predstavit nevieme a predbiehame, ktora ma pozitivny test 11DPO a ktora "az" 12 DPO 🙂