Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@svetlanka101 drzim palce u lekara!!
nemas co stratit..
v pohode.
a mozno si tehu 😀
@lienka2407 ano moja, som na tom podobne, ja som mala bud vcera ovulku, alebo dnes,..makame poctivo, tak som zvedava 🙂
drzim palce. nam obom
@cathuska nie nemam, ale BT je prilis nizka, takze urcite mi len meskaju. Uz ani nedufam, som si ista ze nic z toho.
@kacatto takze dnes dosla mrcha? No konecne 🙂 tak aspon vies na com si ;) a pocitaj dni do ovulky 🙂
@svetlanka101 ides k doktorovi dnes?
@lienka2407 Myslim, ze ano. Je zatial slaba, najsilnejsiu mavam druhy den, ale je normalna. 🙂
No ja mavam ovulku tak okolo 21DC, naposledy bola az 28DC (ak neratam tu druhu co mala byt teraz niekedy), tak mam este chvilu casu na to, aby som 'vypla' a neriesila 🙂
Musim sa vam priznat, ze vcera som bola trochu sklamana, aj mi zo-dve slzy vyhrkli. Predsalen som daku nadej mala, a potom este kamoska dala tie utz fotky jej babatka na facebook.. a ked som si uvedomila, ze moje babatko by balo uz skoro 12 tyzdnov, keby som nepotratila.. 😢 No skratka som mala slabu chvilku, ale som to vybicyklovala a dnes uz som v pohode. 😎
@kacatto netreba zufat a hlavu hore 🙂 asi nebolo vsetko 100% s tym tehotenstvom predtym tak si to zober takto a kedze mas este kopec casu do ovulky tak ako si pisala vypni a oddychuj 🙂
@cathuska no tak ja si tiez myslim ze ovulka bola vcera vecer ma strasne pichalo vo vajecnikoch a celkovo bolest v podbrusku teraz uz to necitim tak neviem 🙂 ale v kazdom pripade uz sme po a teraz len cakat 2 tyzdne co z toho bude 🙂
@lienka2407 Ved ano, ja to celkom dobre znasam, v podstate na to ani nemyslim, len vcera mi to prislo luto. Ale dnes uz to je ok, a ved aj tak, co ine mi ostava. Pozitivne myslenie 🙂
@kacatto chapem ta a asi si to uplne viem predstavit kedze si uz mohla mat brusko a vies ako vidime zenske telo je nevyspytatelne a rozhodlo sa inak dolezite je ze uz mas 1 den cyklu a uz sa budes moct sustredit na ovulku 🙂 my sme tento cyklus uz dali ak by bola nahodou ovulka neskor tak ma smolu lebo ja uz fakt nevladzem 🙂 teraz len cakat 2 tyzdne co zbehne rychlo kedze vo stvrtok ideme domov 🙂 a zacina dovolenka 🙂
@aduliak no vidis super🙂 gratulujem a pekne tehulkovanie 🙂
@lienka2407 dakujem 🙂 stale tomu neverim, rano som sa cela triasla....az ked dr potvrdi, tak to budem brat na 100%.... 🙂 a tebe drzim palce, nech to co najrychlejsie vyjde!
@aduliak a aky ti vychadza priblizny termin?
@lienka2407 okolo 8.4. 🙂
@aduliak tak uz sa potom mozes dat aj do apriloviek 2014 🙂
@lienka2407 hej, hej, uz som pisala jednej, co sukromku zalozila 🙂
@lienka2407 bola som, ma dovolenku... ako naschval a zastupoval ho ten od ktoreho som odisla v nie najlepsiom !!! nevadi, cez vikend sa uvidi co a ako
@aduliak waaaaaaaaaaw ... gratulujem ! super pozitivna sprava v tomto fore 🙂))))))))))
Baby drzte sa prajem co najviac // na tehu testikoch mna uz za par dni caka porod moc sa na tu smolinku nasu tesime tak nam drzte palce 🙂

@kacennnka supeer🙂
gratulko. Uzivaj si ten krasny pocit,. Ja som ho uz raz pred 4 rokmi zazila, ale teraz to bude asi ste krajsie, kedze je to take, ze viac planovane. 🙂
tak ja verim, ze aj nam to tak vyjde. 🙂 prvy cyklus sme asi tiez presvihli, a teraz to uz poctivo 🙂
veru dz nam palce, nech sa aj my pochvalime coskoro. 🙂