icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

cathuska
2. aug 2013

@kacennnka supeer🙂

gratulko. Uzivaj si ten krasny pocit,. Ja som ho uz raz pred 4 rokmi zazila, ale teraz to bude asi ste krajsie, kedze je to take, ze viac planovane. 🙂

tak ja verim, ze aj nam to tak vyjde. 🙂 prvy cyklus sme asi tiez presvihli, a teraz to uz poctivo 🙂

veru dz nam palce, nech sa aj my pochvalime coskoro. 🙂

cathuska
2. aug 2013

@svetlanka101 drzim palce u lekara!!

nemas co stratit..

v pohode.

a mozno si tehu 😀

cathuska
2. aug 2013

@lienka2407 ano moja, som na tom podobne, ja som mala bud vcera ovulku, alebo dnes,..makame poctivo, tak som zvedava 🙂

drzim palce. nam obom

svetlanka101
2. aug 2013

@cathuska nie nemam, ale BT je prilis nizka, takze urcite mi len meskaju. Uz ani nedufam, som si ista ze nic z toho.

lienka2407
2. aug 2013

@kacatto takze dnes dosla mrcha? No konecne 🙂 tak aspon vies na com si ;) a pocitaj dni do ovulky 🙂

lienka2407
2. aug 2013

@svetlanka101 ides k doktorovi dnes?

kacatto
2. aug 2013

@lienka2407 Myslim, ze ano. Je zatial slaba, najsilnejsiu mavam druhy den, ale je normalna. 🙂
No ja mavam ovulku tak okolo 21DC, naposledy bola az 28DC (ak neratam tu druhu co mala byt teraz niekedy), tak mam este chvilu casu na to, aby som 'vypla' a neriesila 🙂

Musim sa vam priznat, ze vcera som bola trochu sklamana, aj mi zo-dve slzy vyhrkli. Predsalen som daku nadej mala, a potom este kamoska dala tie utz fotky jej babatka na facebook.. a ked som si uvedomila, ze moje babatko by balo uz skoro 12 tyzdnov, keby som nepotratila.. 😢 No skratka som mala slabu chvilku, ale som to vybicyklovala a dnes uz som v pohode. 😎

lienka2407
2. aug 2013

@kacatto netreba zufat a hlavu hore 🙂 asi nebolo vsetko 100% s tym tehotenstvom predtym tak si to zober takto a kedze mas este kopec casu do ovulky tak ako si pisala vypni a oddychuj 🙂

lienka2407
2. aug 2013

@cathuska no tak ja si tiez myslim ze ovulka bola vcera vecer ma strasne pichalo vo vajecnikoch a celkovo bolest v podbrusku teraz uz to necitim tak neviem 🙂 ale v kazdom pripade uz sme po a teraz len cakat 2 tyzdne co z toho bude 🙂

kacatto
2. aug 2013

@lienka2407 Ved ano, ja to celkom dobre znasam, v podstate na to ani nemyslim, len vcera mi to prislo luto. Ale dnes uz to je ok, a ved aj tak, co ine mi ostava. Pozitivne myslenie 🙂

lienka2407
2. aug 2013

@kacatto chapem ta a asi si to uplne viem predstavit kedze si uz mohla mat brusko a vies ako vidime zenske telo je nevyspytatelne a rozhodlo sa inak dolezite je ze uz mas 1 den cyklu a uz sa budes moct sustredit na ovulku 🙂 my sme tento cyklus uz dali ak by bola nahodou ovulka neskor tak ma smolu lebo ja uz fakt nevladzem 🙂 teraz len cakat 2 tyzdne co zbehne rychlo kedze vo stvrtok ideme domov 🙂 a zacina dovolenka 🙂

aduliak
2. aug 2013

no baby...rano som testla...dva testy...na oboch kolajnice.... 🙂 🙂 🙂 tak dufam, ze to nie je plany poplach...a ja som myslela, ze sme ovulku nestihli!!!! stredu idem k dr,az potom budem kludnejsia 🙂

@cathuska 🙂

lienka2407
2. aug 2013

@aduliak no vidis super🙂 gratulujem a pekne tehulkovanie 🙂

aduliak
2. aug 2013

@lienka2407 dakujem 🙂 stale tomu neverim, rano som sa cela triasla....az ked dr potvrdi, tak to budem brat na 100%.... 🙂 a tebe drzim palce, nech to co najrychlejsie vyjde!

lienka2407
2. aug 2013

@aduliak a aky ti vychadza priblizny termin?

aduliak
2. aug 2013

@lienka2407 okolo 8.4. 🙂

lienka2407
2. aug 2013

@aduliak tak uz sa potom mozes dat aj do apriloviek 2014 🙂

aduliak
2. aug 2013

@lienka2407 hej, hej, uz som pisala jednej, co sukromku zalozila 🙂

kacatto
2. aug 2013

@aduliak Supeeer, gratulujem ku kolajniciam! 🙂

aduliak
2. aug 2013

@kacatto dakujem 🙂

aduliak
2. aug 2013

a tu ich mate 🙂

aduliak
2. aug 2013

@kacatto ja tomu este stale neveriiiiimmm....

kacatto
2. aug 2013

@aduliak No to su riadne kolajniciska!!! 😉

petka154
2. aug 2013

@aduliak blahozelaaaaaaaaaaaam... poriadne si to uzi... 😉

svetlanka101
2. aug 2013

@lienka2407 bola som, ma dovolenku... ako naschval a zastupoval ho ten od ktoreho som odisla v nie najlepsiom !!! nevadi, cez vikend sa uvidi co a ako
@aduliak waaaaaaaaaaw ... gratulujem ! super pozitivna sprava v tomto fore 🙂))))))))))

katarinka_brnka
2. aug 2013

Baby drzte sa prajem co najviac // na tehu testikoch mna uz za par dni caka porod moc sa na tu smolinku nasu tesime tak nam drzte palce 🙂

monilik
2. aug 2013

@kosta123 ahoj ja som mavala taky hlien aj 3-4dni pred ovulkou.znamena to ze mas plodne dni. Po ovulke sa hlien meni na hustejsi a nenatahovaci.

tamarar
2. aug 2013

@aduliak krasa, gratulujem🙂 a pekne si uzi tehulkovanie🙂

monilik
2. aug 2013

@kacatto celkom ta chapem ze si si poplakala.aj ja casto myslim na to ze by som uz za chvilu rodila keby sa to nepokazilo... Je to normalne. Prejde to,neboj. Malo to tak byt a verim ze coskoro sa podari 😉

monilik
2. aug 2013

@aduliak supeeeer,blahozelam 😀 krasne kolajnice 🙂