Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@kacatto
@cathuska
@lienka2407
tak je mi uz ovela lepsie, hlavne ze mam za sebou vysetrenie, teraz len cakat na vysledky krvi. Snazim sa netesit dopredu, lebo vobec to nevyzera ruzovo :( ale ak dobre ratam som 48DC, to sa mi stalo len raz v zivote aj to pred maturami :D no napriek tomu ta ciarka by mala byt ovela silnejsia, jedine ze by som mala posunutu ovulku???
@svetlanka101 ta ciarocka tam je..🙂 vyzera to na posunutu ovulku..mne sa posuva pri dovolenke,proste zmena biorytmu..kedy budes mat vysledky z krvi?
@llenulka pockaj ty si tehu??? ja uz mam v tom fakt chaos! nicky si naozaj asi pletiem, mozno keby som pozrela dozadu tak si spomeniem 🙂 tak gratulujem? ci uz? druhy, treti krat??? :D :D :D
No je tam, ale nie je to len taky pas na ktorom by mal byt farebny pruzok? on je tak mierne do ruzova... velmi mierne. Vysledky pondelok
@svetlanka101 som,ale zatial to viem len z testu a dnes je to druhy den,co sa ms nedostavila..ja som robila test den pred meskanim a mala som tiez svetlocervenu druhu ciarku..mozno v sobotu rano testnem znova..podla mna,ak ti doktor nic nevidel,tak je to skore tehu a tym padom mas aj slabu ciarocku..musela sa ti posunut ovula..🙂
@llenulka takze gratulujem prvy krat? waw!!! fakt super... ale sa vas tu zacalo mnozit 🙂)) manzel uz vie? No uvidime, zajtra testnem znovu a ak uz nebude poriadna ciarka tak to bude zle
@svetlanka101 dakujem 🙂 zajtra nemusi byt silna,staci,ze bude silnejsia..🙂 hod aj foto,ja dam v sobotu 🙂 aj tebe gratulacia,ja verim tvojmu doktorovi,tak si trufnem gratulovat 🙂
@svetlanka101 Wuuuaaaaa, super, tesim sa s tebou!!!! 🙂 🙂 uvidis podla hcg, hlavne aby neklesalo ale aby rastlo. citala som tu na MK o babach, ktorym testy vobec nic neukazovali a pritom uz srdiecko bilo, tak ciarku neries. a hlavne si davaj na seba (na vas) pozor 🙂
@smejlicka Ja pekne od 1.8. a dnes som si dokupila dalsie 2 baliky, kym ich maju za 12-daco eur. ved ak aj otehotniem, tak sa moze brat dalej - je to vitamin 😉
@svetlanka101 možno si mala posunutu ovulku a este je len veľmi skore štádium tehu, tak je aj slabšia palička. Podľa mňa je dôležité, že tam ta druha palička je 🙂 Hcg rastie skokom. Skús dva tri dni počkať a testni znova.
@llenulka dakujem, ale radsej pockajme 🙂 ja sama sa snazim to brat triezvo, manzel vravel ze to nie je ziadna palicka ale pasik kde by sa ta palicka zjavit mala - riadny pesimitsta co? 🙂
@kacatto 🙂 dakujem, no uvidime este, stale mi dava nadej ten moj husty biely hlien a uzavrtety krcok. Tak dufam ze to nakoniec nebude sklamanie
@asemilka Tak dufam aj ja 🙂 potom foto opat ukazem ak dopadne dobre 🙂
inak ten prvy duch bol obrovsky problem zachytit do mobilu, tento uplne v pohode, a v skutocnosti je ta palicka este ovela viditelnejsia.
@svetlanka101 jej, tak ze by? 🙂 🙂 🙂 super 🙂
@llenulka a ty neprides k nam do apriloviek? 🙂
@tuli_tuli @lienka2407 @svetlanka101 Baby, ja mam taky pocit, ze budem mat za chvilku ovulku. Vcera som brutalne citila pravy vajecnik, dnes mam taky vodnaty hlien a vcera podvecer ked som robila ovu test, tak som mala ten pasik iba o trochu slabsi ako kontrolny. Tak ja neviem, bolo by to ale dost skoro - dnes som 8DC a normalne mavam okolo 20-21DC. Mozno to budem tym inofolicom, alebo celkovo este 'zvysky' toho predosleho posahaneho cyklu, neviem. Teplotu meriam, ale neviem ci to je relevantne ked tam mam len zopar dat. Ale cudne by bolo, keby bola ovu uz teraz.. hmmmm 😖
@kacatto no moze byt, ved je to individualne, sleduj hlien a skuste 🙂
@svetlanka101 Urcite snazilkovat budeme, len mi to pride cele cudne. Ale.. ze ma v mojom cykle vobec este nieco prekvapuje.. po tom minulom, naivka 😀 😀
@kacatto ......... to je fakt pravda!!!! taky problem aby frcal cyklus ako ma????????? 🙂 No ked mne nakoniec mrcha dorazi, to bude potom co zas??? :D
@svetlanka101 jeeeej, ja tu ciarku vidim 😀 blahozelam 🙂
Ahojte dievcata, tak som sa prave vratila od dokyho... mame male mimi 😀 ma 11mm a srdiecko mu veselo bije 😀
som v polke 8tt buduci tyzden mam prist na krv a daju mi knizku ak sa nic nepokazi 🙂
@monilik dakujem 🙂 vsetci mi tu blahozelate len ja si to nejako nepripustam :D :D .... asi kym neuvidim poriadnu kolajnicu, neuverim 🙂
@monilik huraaa!!! tesim sa s tebou 🙂 ! gratulujem a rychlo rychlo men status!!! caka babatko v ?
@svetlanka101 dakujem 🙂
status si necham na taky 13tt... po poslednej skusenosti 😅
@monilik coze? ja by som nevydrzala 🙂 drzim prsty, urcite uz bude vsetko dobre - uz len kvoli tomu ze toto je stastne forum 🙂
my sme sa snazili ale len raz 1.8.potom sme uz davali pozor ze bud alebo no vyzera to nadejne uz ma aj brucho bolelo ako keby maternica nie vajecniky ani nie creva ale taka ina bolest tak hadam sa uz uhniezduje a 25 si najdem krasne dve palicky.tesim sa a neviem sa dockat bude to taky malinky maznacik najmladsi.
@ingmiriama ono, nie vzdy to vyjde na prvy pokus... ved tie sance na otehotnenie u zdraveho paru su tusim len 25% - 30% za jeden cyklus, takze treba sa snazit a ono to raz vyjde 🙂 my sme toto druhe skusali od zaciatku aprila 😉

vidite ho?