icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

cathuska
13. aug 2013

@kosta123
@zaira1407

dievcata podla mna ste tehu, to sa telo uz pripravuje, cosi ako kolostrum, i ked v rannom stadiu, no som zvedavko, drziim palce 🙂 🙂 🙂

@zaira1407 jejeee takze aj ty mas levicatko 🙂

@aduliak , dakujeem a aj ja tebe drzim palce, nech je vsetko ako ma byt, oki .. 🙂

inac ja som dnes mala take krce rano v podbrusku ze az.. no neviem, no... 18 mam dostat, je 13 ze ci ci to PMS, ci co.. uvidime.. 😉

monilik
13. aug 2013

@nikushka323 zadarilo, dufam ze vsetko pojde tak ako ma 🙂

kacatto
13. aug 2013

Baby, co sa mne za hovadiny sniva v poslednej dobe. Tak tuto noc sme s manzelom boli v dakom dome v B. Stiavnici (v zivote som tam nebola) a zrazu som zacala rodit a mu hovorim, ze musime ist rychlo do nemocnice, ale neviem ci v BS je porodnica.. a bola som z toho cela vystresovana v tom sne. hehe 😀

monilik
13. aug 2013

ahoj kocky, ja som dnes bola na krv, dostala som tehotensku knizku, termin mam vyratany na 25.3. aj podla ms aj podla uzv. babatinko narastlo od piatku o 6mm 😀 takze uz mame krasnu 17mm olivku 😀 najblizsie k dokymu 2.9. teraz sa len modlit aby bolo vsetko OK 🙂
drzim vam vsetkym prsty nech nachadzate same kolajnice na testoch 😉

monilik
13. aug 2013

@kacatto 😀 super sen... inak v BS je velmi kvalitna a vyhladavana porodnica, takze neboj, bolo by o teba dobre postarane 😀

aduliak
13. aug 2013

@monilik jej super... a preco chodis tak casto na utz, ak sa smiem spytat? 🙂

svetlanka101
13. aug 2013

@kacatto to je ta nasa psychika :D mne sa posledne noci stale snivalo s tehotenskymi testami :D stale som mala silne //. :D a ked som sa zobudila som nadavala ze preco to bol sen :D .
@cathuska no radsej negratuluj. hcg mi nestupa. Je prilis nizke a nestupa, lebo som robila dalsi test a ciarka este slabsia. Citim ze nieco nie jev poriadku, je mi strasne blbo.

monilik
13. aug 2013

@aduliak bola som v piatok prvykrat u dokyho tak robil uzv aby potvrdil teho. no a dnes som bola na krv a vypisoval mi tehotensku knizku tak kukol znova aby mi vedel napisat termin porodu - ci podla uzv zodpoveda terminu podla ms.
a on v podstate robi uzv pri kazdej poradni (ak zena chce) aby videl ci je vsetko OK
ma slaby 2D uzv ubezpecil ma ze ta polminutka ktoru na to potrebuje babatinku nijak neublizi, ale ze doppler (silnejsi uzv) by do 12tt isto neodporucal. takze preto 🙂

aduliak
13. aug 2013

aha, chapem.... 🙂
@monilik

nikushka323
13. aug 2013

@monilik super, tak pevne verim ze vsetko bude ok, nech sa vam dari 🙂

monilik
13. aug 2013

@nikushka323 dakujem 🙂

monilik
13. aug 2013

@aduliak tebe nerobil uzv ked si bola?ci si nechcela? kedy ides zase k dokymu? mas uz aj knizku? 🙂

nikushka323
13. aug 2013

Ja mam dostat 21.8. a 20.8. mame druhe vyrocie svadby tak to otestujem aspon pre istotu. Ja sa rano nedokazem zobudit, len by som spala a spala, a to ja spim vzdy osem hodin lebo rano nemusim vstat skor ako o pol osmej. Minule som rano rozdychavala ranajky, som nevedela ci pojdem vracat alebo ma prezenie, otras....a strasne som nervozna, ale neskutocne. Uz som dlho taka nebola. Plus taky bieložlty vytok, dva dni ho bolo moc. Teraz tak menej. No som zvedava ci z toho cosi bude

aduliak
13. aug 2013

@monilik robila mi utz, ale to som bola iba koniec 5.tt - zaciatok 6.tt. ...takze bol gestacny vak...teraz idem stvrtok na potvrdenie srdiecka a potom mi bude utz robit asi az v 2. polke septembra - geneticke testy....

kacatto
13. aug 2013

@svetlanka101 Hlavne oddychuj, davaj na seba pozor a pokus sa mysliet pozitivne. Stiahni si daky serial a pozri si vsetky casti - budes mysliet na nieco ine. Mne to pomohlo.. a teraz sa neviem dockat, kto je matka z How I met your mother! 😉

cathuska
13. aug 2013

@svetlanka101 tak drzim ti palce.. ono test z mocu je vzdy test z mocu, tak v krvi to ukaze lepsie, kedy mas ist na krvicku na gyndu? hm?

cathuska
13. aug 2013

@nikushka323 ahooj, tak nejako to mam i ja ako vravis, s unavou a aj zaludkom plus prehananim, no a ze nervozita, presne ma rozculuju aj somariny:D

cathuska
13. aug 2013

@monilik juchuu parada🙂) gratulko tehulka🙂

nikushka323
13. aug 2013

@cathuska ahojky,ja sa este nacakam kym budem vediet ci sa zadarilo, este som len 6 DPO...

nikushka323
13. aug 2013

@cathuska kecam, 7, uz neviem ani ratat...

llenulka
13. aug 2013

@monilik toto ma dost prekvapilo,co pises o tom Doppleri..lebo moj byvaly doktor (ja som ho zmenila po potrate) mi ho robil na prvom sone v 5 tt plus 3..hovori: "tu je nieco na pravom vajecniku,neviem,co to moze byt..hm hm hm".a .ja v strese , (lebo nesiel najprv pozerat maternicu,ale najskor neviem preco vajecnik),ze teda nie som tehus,len daka hrozna cysta..on pokracuje: "potrebujem pouzit take specialne vysetrenie,stoji 10 eur,poistovna ho neplati,zelate si ho?"..ja vyklepana,tak jasne,ze vravim,ano,chcem..on pozera a vraj"noo,to bola ovulacia z praveho vajecnika a je to zlte teliesko,ktore je vzdy v tehotnosti do prvych troch mesiacov,kym ho nenahradi placenta"
potom dievcatka,ma objednal zase,ze uvidime uz srdiecko o dva tyzdne..pridem,zapne sono a nejde do maternice,ale zase vajecnik a veta DE JA VU : tu je nieco na pravom vajecniku,neviem,co to moze byt,potrebujem pouzit take specialne vysetrenie,stoji 10 eur, poistovna ho neplati,chcete ho?"..ja zase na koze v šoku,automaticky,ze ano..ta ista veta ako odpoved " nooo,to je zlte teliesko,ktore tam v tehotenstve musi byt".. potom som si pri odchode pomyslela,ze truba,mohla som mu povedat,ze vsak ma informoval uz minule..
objednal ma zase o dva tyzdne,lebo prcek mal bijuce srdiecko ,ale sa mu zdal malicky..pridem,pozrie konecne maternicu,vtedy mi skonstatoval potrat a este kuka ten pravy vajecnik a zase "tu je nieco na vajecniku pravom, daky 2 centimetrovy utvar,neviem,co to je, potrebujem vysetrenie za 10 eur,chcete ho..bla bla"..ja skoro pred infarktom,ze sme o male prisli,tak som pípla,ze ano..nastastie pri odchode a instruktazi do nemocnice zabudol pýtat uz tretích 10 eur..
cize pripravil ma o 20 eur(nie o 30),bez potvrdenky, jasne, a robil mi tri krat DOPPLER! co mam aj pisane v karte,ze to bolo ono..!!!! a tebe lekar poviem,ze sa nema..a ani kamosky,co maju doktorov,tak neplatili nic taketo..nastastie uz pri nom nie som

cathuska
13. aug 2013

@nikushka323 to je jedno, ale to dakedy telicko moze uz ukazovat priznaky 🙂
juj drzim nam snazilkam snazilkovskym palce, nech sa uz zideme v tehu teme dalsej🙂))

cathuska
13. aug 2013

@nikushka323 som citala v tvojom profile status ako si pisala, ze nevies dakedy vecer zaspat, ze myslienky atd a ze muz zavre oci a spi 🙂 🙂

tak presne aj u nas je to tak dakedy 😎

skorvankova
13. aug 2013

Cauko kočky...aj ja si prajem až sme uz v tehu teme 🙂

Nebolia vás kríže? Ja sa už moc sledujem, toto som pri prvom tehu nezažila, lebo sme neplanovali...povedali sme si ked bude bude a teraz 😀 som len na WC

nikushka323
13. aug 2013

@cathuska vies co, uz som si zvykla na to, a uz dokazem zaspat aj ja rychlo 😎 ved to neni fer aby to chlapi mali take jednoduche, no nie? 😀

nikushka323
13. aug 2013

@cathuska aj ja drzim, a moc.. sama poznam par dlhorocnych, ale ja dufam ze sa nam to vsetkym podari 🙂 ja sa zatial citim dobre, mimo tej nalady blbej z rana, a dufam ze keby to vyslo hned na prvy sup, tak mi tento pocit este dlho dlho ostane 😀

nikushka323
13. aug 2013

@skorvankova ja som si priala aby to proste prislo samo...ochranu sme nemali, len prerusovany, takze v podstate "nehoda" sa mohla stat hocikedy...hold, teraz uz sme si povedali ze ideme naostro, a teraz sa sledujem aj ja, a riadne..otras, clovek je furt v strehu

nikushka323
13. aug 2013

@svetlanka101 nezufaj, verim ze to dobre dopadne 😉

nikushka323
13. aug 2013

@cathuska a ty mas aku krasnu dcerku 🙂 uz je velka kocka ale na tie babatkovske fotky som sa nevedela vynadivat 🙂

monilik
13. aug 2013

@llenulka boze normalne mi nabehli zimomriavky po celom tele z toho co si pisala. tak to bol teda dobry vôl... chvalabohu ze si ho vymenila a lutujem zeny co u neho stale su 😒 akoze dokyno netvrdil vyslovene ze doppler poskodi plod, ale ze nakolko to je silnejsi uzv tak by ho aspon do 12tt neodporucal... takze asi kazdy doky si robi po svojom. no a tento tvoj - nemam slov... hlavne teda tych opakovanych 10E ja by som si vypytala potvrdenku. kreten