icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

monilik
13. aug 2013

@llenulka inak aj mne doky kukol aj vajecniky - ci tam nie su cysty alebo nejake ine utvary... to asi bezne robia.

llenulka
13. aug 2013

@monilik no jo,ale asi ta nenastrasil,ze tam nieco mas :D za 10 E :D to je asi platena atrakcia ako strasidelny hrad, bu bu bu :D

kosta123
13. aug 2013

Je tu nejaká kočka,,,ktorá snažilkuje po vybratí vnútromaternicového telieska????

monilik
14. aug 2013

@llenulka tak to ma nastastie nenastrasil... pako ten tvoj doky, fakt... 😖

cathuska
14. aug 2013

@nikushka323 tak dakujem 🙂 dcerka je zlatunka a uz si pyta babatko 🙂 ccheli sme pockat kym trosku vyrastie, aby mala stabilitu po kazdej stranke a ze potom pride surodencek, tak snad to bude rychlo.

som zvedava ako nam to vyjde, ci tento cyklus, ci inyy... ale nedockava teda som 🙂

@llenulka ach joo.:(.... drzim palce, aby tentokrat bolo vsetko, OK

cathuska
14. aug 2013

@nikushka323 tak veru i ja viem aj rychlo zaspat, ze nielen muzi, xixi, vcera som zalomila ihned.. no a muz ma, problem chudak az do rana skoro nezaspal, lebo bol hrat tenis a dal si energy drink, co on nezvykne a ho to vybudilo a nevedel spat a to sme isli az okolo 23.30 do postele vcera bo sme pozerali tenis...

cathuska
14. aug 2013

@monilik ako to znasa Danielko, ze v brusku rastie babatko? pyta sa a tak? 😵
ja som zvedava ake to bude u Nellky, ale tak urcite sa bude pytat sak zenska 🙂

nikushka323
14. aug 2013

@cathuska isto bude rada, medzi mnou a sestrami je vzdy 2,5 roka (mam dve mladsie sestry) a je to super. 😉

cathuska
14. aug 2013

dievcata som si spomenula na den porodu, takto nas odfotila spolubyvajuca na izbe, toto je v den porodu vecer, ako mi priniesli babatko na izbu.. 😵

monilik
14. aug 2013

@cathuska este to nijak nevnima. ked sa ho spytam co je v brusku tak povie babo a pride ho pohladkat ale inak nic. nevie co ho caka 😀 😀

monilik
14. aug 2013

@cathuska krasna fotka 🙂

nikushka323
14. aug 2013

Ahojte tak ja som rano zase pat minut rozdychavala aby som nesla vracat... Myslite ze to uz tak skoro ? 8 dpo? Inac aj podbrusko vcera bolelo a telesnu teplotu som mala trosicku zvysenu, 37,1... Snad si to nemylim s nejakym virusom....

cathuska
14. aug 2013

@nikushka323 tak veru veru, surodencekov treba. 🙂

ja mam o 2 roky mladsieho brata.

nikushka323
14. aug 2013

@cathuska krasna 🙂

cathuska
14. aug 2013

@nikushka323 podla mna to nie je skoro, mozes mat priznaky, drzim palce 😵 😵
@monilik dakujem moja .,.

monilik
14. aug 2013

@nikushka323 teoreticky je to mozne... ak sa povedzme na 4DPO babo zahniezdilo tak uz mozes pocitovat zmeny... 😀 drzim prsty 😉

nikushka323
14. aug 2013

@monilik
@cathuska no som zvedava teda 😀

cathuska
14. aug 2013

@nikushka323 sak aj jaaa, ze ktora bude tehulka dalsia 😎 😎 😎

nikushka323
14. aug 2013

@cathuska ja dufam ze vsetky 😎

maaaaria
14. aug 2013

@monilik ahoj, dnes idem prvy krat doktorke, nevies mi povedat, co ma tam asi caka? je to nejake podrobne a dlhe alebo teraz iba tak na chvilku? mala by som byt 8tt

cathuska
14. aug 2013

ja mam pocit ako na mrchu, podbrusko, krize.. nervozna sommmm ako pri PMS tak neviem no...18 mam dostat , tak som zvedava teda

asi si zmeriam BT zajtra, to len rano sa meria?

ale ak by nahodou dosla mrcha dalsi cyklus si kupim i ja uz tie ovu testy

cathuska
14. aug 2013

@maaaaria drzim palce u dokiiho., pozrie ta zdola, opyta sa kedy si mala poslednu menstruaciu a neviem ci uz USG ti urobi alebo ta objedna, ..a krvicku ti uz brali, ? ak nie tak i to sa zvykne, ak sa dobre pamatam ja som bola tehu v 2009 🙂))

maaaaria
14. aug 2013

@cathuska dakujem, nebrali, idem prvy krat. aj ked idem az o 17tej poobede, to sa normalne berie krv takto? vseobecna doktorka mi brala vzdy rano nalacno

maaaaria
14. aug 2013

@cathuska BT sa meria iba rano, vzdy v tom istom case, idealne predtym, ako sa hybes (neist predtym na wc a pod). ked si to zvyknes merat, je to podla mna rovnako spolahlive ako ovu testy

silvia27
14. aug 2013

@monilik super super...len tak ďalej a užívaj si to 🙂

kacatto
14. aug 2013

@maaaaria na potvrdenie tehu ti mozu hocikedy zobrat krv, nemusis byt nalacno. na ine vysetrenia neviem. potom sa nam pochval, co a ako 😉

cathuska
14. aug 2013

@maaaaria oki takze dik za info

ja som si len raz merala zatial.

ale chcem to robit pravidelne..

takze zajtra rano meriam, a som zvedavko, lebo mala by byt vyssia, kebyze mam byt tehu, ak nie som tak klesa nie pre mrchou?

a aka ma byt nad 37 uz je vyssia, ci kedy je vyssia.?

a zoberu ti krvicku, kvoli HCG, i ked tehu ci.
drzim palcee🙂

beruska2327
14. aug 2013

ahojte babeny. rada sa pridam do tejto temy. netrpezlivo ocakavam, ci sa tento mesiac zadarilo - prvy troska cieleny pokus tento mesiac (troska, ze sme to nesilili, ale bolo pocas plodnych dni). Ovulku si nesledujem a MS ocakavam 20teho. Teda, dufam, ze nepride a budem mat dovod na radost.

cathuska
14. aug 2013

@silvia27 Silvi a Ty akooo?

cathuska
14. aug 2013

@beruska2327 ahojj🙂 tak ja mam 18 dostat takze mozme byt zvedave spolu🙂