Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
Je tu nejaká kočka,,,ktorá snažilkuje po vybratí vnútromaternicového telieska????
@nikushka323 tak dakujem 🙂 dcerka je zlatunka a uz si pyta babatko 🙂 ccheli sme pockat kym trosku vyrastie, aby mala stabilitu po kazdej stranke a ze potom pride surodencek, tak snad to bude rychlo.
som zvedava ako nam to vyjde, ci tento cyklus, ci inyy... ale nedockava teda som 🙂
@llenulka ach joo.:(.... drzim palce, aby tentokrat bolo vsetko, OK
@nikushka323 tak veru i ja viem aj rychlo zaspat, ze nielen muzi, xixi, vcera som zalomila ihned.. no a muz ma, problem chudak az do rana skoro nezaspal, lebo bol hrat tenis a dal si energy drink, co on nezvykne a ho to vybudilo a nevedel spat a to sme isli az okolo 23.30 do postele vcera bo sme pozerali tenis...
@cathuska isto bude rada, medzi mnou a sestrami je vzdy 2,5 roka (mam dve mladsie sestry) a je to super. 😉
Ahojte tak ja som rano zase pat minut rozdychavala aby som nesla vracat... Myslite ze to uz tak skoro ? 8 dpo? Inac aj podbrusko vcera bolelo a telesnu teplotu som mala trosicku zvysenu, 37,1... Snad si to nemylim s nejakym virusom....
@nikushka323 tak veru veru, surodencekov treba. 🙂
ja mam o 2 roky mladsieho brata.
@cathuska krasna 🙂
@nikushka323 podla mna to nie je skoro, mozes mat priznaky, drzim palce 😵 😵
@monilik dakujem moja .,.
@nikushka323 teoreticky je to mozne... ak sa povedzme na 4DPO babo zahniezdilo tak uz mozes pocitovat zmeny... 😀 drzim prsty 😉
@nikushka323 sak aj jaaa, ze ktora bude tehulka dalsia 😎 😎 😎
@cathuska ja dufam ze vsetky 😎
ja mam pocit ako na mrchu, podbrusko, krize.. nervozna sommmm ako pri PMS tak neviem no...18 mam dostat , tak som zvedava teda
asi si zmeriam BT zajtra, to len rano sa meria?
ale ak by nahodou dosla mrcha dalsi cyklus si kupim i ja uz tie ovu testy
@maaaaria oki takze dik za info
ja som si len raz merala zatial.
ale chcem to robit pravidelne..
takze zajtra rano meriam, a som zvedavko, lebo mala by byt vyssia, kebyze mam byt tehu, ak nie som tak klesa nie pre mrchou?
a aka ma byt nad 37 uz je vyssia, ci kedy je vyssia.?
a zoberu ti krvicku, kvoli HCG, i ked tehu ci.
drzim palcee🙂
ahojte babeny. rada sa pridam do tejto temy. netrpezlivo ocakavam, ci sa tento mesiac zadarilo - prvy troska cieleny pokus tento mesiac (troska, ze sme to nesilili, ale bolo pocas plodnych dni). Ovulku si nesledujem a MS ocakavam 20teho. Teda, dufam, ze nepride a budem mat dovod na radost.
@beruska2327 ahojj🙂 tak ja mam 18 dostat takze mozme byt zvedave spolu🙂

@llenulka inak aj mne doky kukol aj vajecniky - ci tam nie su cysty alebo nejake ine utvary... to asi bezne robia.