icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

nikushka323
14. aug 2013

@beruska2327 ahoj ja cakam 21.8. kramy tak uvidime 🙂

cathuska
14. aug 2013

@beruska2327
@nikushka323

takze mame 18, 20, 21 dostat hej?

tak ja som zvedava, drzim nam palce!!🙂

cathuska
14. aug 2013

@svetlanka101 ako sa mas ? mas nieco nove?

smejlicka
14. aug 2013

ja mám dnes a ako si sa im nechce :D

zaira1407
14. aug 2013

@nikushka323 aj ja mam dostat 21.8. ale sa mi to zda cim dalej 😠 ......

dnes som si kupila mamatest citlivost 10 -2ks a tak samozrejme nedockava -- som jeden supla do placu .....jasne ze nic ...no ale na 80 % ak to nie je vsugeracia vsetko sedi na tehu..... tak cakajme do stredy....

boli ma dost spodok brucha povedala by som ze ma taha maternica ....taky pocit cudny.... 😲

maaaaria
14. aug 2013

@cathuska musis merat pravidelne, inak z toho nic nezistis. v podstate ta teplota sa drzi v 2 hladinach, nizsej a vyssej. ale tie hladiny ma kazdy osobitne. niekto mava nizsie 36,5 a vyssie skoro 37, alebo aj cez, ja som mavala dost nizko obe, nizsiu okolo 36,1-36,2 a vyssiu okolo 36,6. Pri menstruacii klesa horna hladina opat na dolnu, tiez je to individualne, niekomu to klesa par dni pred MS, mne vzdy klesla v den, kedy som mala dostat (vzdy som rano vedela, ze cez den dostanem), niekomu az ten druhy den MS. Ked nevies, aky mas cyklus, tak to tazko povedat, ako to bude u teba. Ale ked zostane priblizne na rovnakej urovni 7 dni po ocakavanej MS, malo by to byt tehotenstvo, dokonca som citala, ze si uz nemusis potom robit ani test 🙂 z tohto pohladu sa to nevyrovna testu, kedze mne test ukazal uz den pred ocakavanou MS, ale napr. sestre az 2 tyzdne po termine MS ukazal test.... ale zase posledny mesiac som vedela podla BT, ze mam dostat MS skor, lebo som mala ovulaciu o cca 5-6 dni skor ako bezne...

maaaaria
14. aug 2013

@kacatto snad uz by to mohlo byt vidiet aj bez krvi, kolegyna chodi k tej istej a tiez je tehotna, hovorila, ze az potom jej zobrala komplexne na vsetko. naschval mi dala termin takto neskoro, aby nieco videla. tak dufajme, ze vsetko je na spravnom mieste 🙂 dam vediet... ty ako?

nikushka323
14. aug 2013

@zaira1407 akurat som si dnes hovorila ze si kupim mamatest, ze sak su dva tak skusim aj skor 😀 ale pockam este asi... Aspon do nedele 😝 tiez som nedockava... Uz aj kolegyna mi hovorila ze som rano bola biela jak stena a pritom ona nevie ze sa snazime....rano mi zas bolo zle ale rozdychala som to. Tak bud ma obchadza nejaka viroza alebo.... 🙂

sedlakovo
14. aug 2013

@smejlicka aj ja 🙂

kacatto
14. aug 2013

@maaaaria Jaaaj, sice mas pravdu - trepotajuce srdiecko ked je, tak netreba uz moc riesit 😝
No ja zatial nic - ovulku by som mala mat buduci tyzden az, tak zatial iba poslusne meriam BT, papam inofolic a pijem kazde rano pohar grepoveho dzusu, aby som potom mala vela plodneho hlienu. Mam aj kupene ovu testy, ale zatial nemam pocit, ze ich treba 'riesit'. Trochu ma stve moj chlap, ktory si sam naordinoval antibiotika (vcera si zasa dal), lebo ho boli zub a on ma URCITE ZAPAL a ja chcem aby ZOMREL len preto, ze chcem co najrychlejsie dieta.. 😀 😀 😀
Tak co vam ja viem, ci sa tento mesiac zadari, ked ja sa dopujem vitaminmi, ale on seba spermio-zabijacmi ☹

smejlicka
14. aug 2013

@sedlakovo aj máš nejaké príznaky že by mal prísť?

maaaaria
14. aug 2013

@kacatto a uz bol s tym zubom u zubara?

sedlakovo
14. aug 2013

zatial absolutne ziadne, minuly tyzden ma strasne tahalo v lavom boku a odvtedy nic...boli ma sialene jedna bradavka, ale to som ja nikdy nemavala pri mrche...tak som si povedala, ze ak do soboty nedorazi spravim testik 🙂 ty?

smejlicka
14. aug 2013

@sedlakovo mna od minuleho tyzdna pobolieva občas v podbrušku a sem tam mam pri utreti slabucky hnedy vytok. test som si nerobila 🙂

sedlakovo
14. aug 2013

@smejlicka jj 🙂 tiez sa riadim tym, ze testovat az po par dnovom meskani, nech testami neplytvam :(

smejlicka
14. aug 2013

@sedlakovo no uvidime ci sa spusti alebo nie 🙂

sedlakovo
14. aug 2013

@smejlicka tak tak

kacatto
14. aug 2013

@maaaaria Nie, lebo zubarka ma este tento tyzden dovolenku. Ale chce ist uz pre istotu tento piatok na rontgen, aby jej ho tam rovno doniesol. No a tie antibiotika.. ehm, vydala som sa za hypochondra, co uz 😉

smejlicka
14. aug 2013

@sedlakovo akurat som bola na wc a mam taky husty mliecny vytok ..nechapem

maaaaria
14. aug 2013

@kacatto Myslim, ze to je este prijatelne muzske minus 🙂 ked si predstavim mojho muza, co robil, ked mu raz z niecoho opuchla ruka (myslela som, ze minimalne dostal astmaticky zachvat, porazku alebo co, a to mal napuchnute tak o 1 cm a do hodiny to odpuchlo), tak si viem zivo predstavit toho tvojho 🙂

kacatto
14. aug 2013

@smejlicka A kolko si DPO? to moze byt tehotensky vytok 🙂 drzim palce! 😉

monilik
14. aug 2013

@maaaaria ahoj, uz si sa asi aj vratila... mna prvykrat pozrel zdola, popytal sa na tazkosti, na ms, urobil sono a objednal na krv.

johanna
14. aug 2013

Ahojte baby, prosím vás, máte niektorá podobné skúsenosti ako ja momentálne? Bol mi pichnutý Pregnyl 5000 a následne Utrogestan na 14 dní. Mala som všetky vedľajšie účinky okrem zvracania asi ako každá, tzn. únava, točenie hlavy a tak. Po vysadení som do 4 dní dostala mrchu, ale od toho dňa sa mi to zhoršilo. Točí sa mi hlava, je mi na zvracanie, čokoľvek zjem je mi zle, mám nízky tlak, čo som nikdy nemala. Mrcha je taká normálna ale zvláštne je že tie bolesti podbruška čo som mala a pichanie zrazu nie sú. ☹ Moholi mi nejako zaškodiť tie hormóny, alebo čo ☹ asi si poviete aby som išla k lekárovi, ale žiaľ som v zahraničí a domov idem až o týždeň. Dík za každý názor a prípadne radu.

skorvankova
14. aug 2013

No cauko babule, tak dnes mali prísť a zatiaľ nič 😉

beruska2327
14. aug 2013

@zaira1407 ha ha ako keby som o sebe citala. tiez ma boli spodok brucha a jediny rozdiel oproti PMS je v tom, ze teraz bolest prisla o tyzden a kusok skor ako pri PMS. ale dala som si zavazok, ze do soboty si ziadny test nespravim. na to, ze som bola tehotna uz 3x, by som mohla rozpoznat priznaky... zaujimave je, ze pri prvom tehu som videla na sebe zmeny uz cca 7-8 den pred ocakavanou ms (unava, zaha, "kamen" na zaludku. o par dni neskor citlivost na pachy a bolestive bradavky), pri poslednom som zvazovala do posledneho dna, ci je to pms alebo tehotenstvo :D podla tejto schemy, na stvrty pokus to zistim az po vynechani ms :D

beruska2327
14. aug 2013

@cathuska @nikushka323 @zaira1407 mozme dat sutaz, ktora vydrzi dlhsie netestovat 😀

smejlicka
14. aug 2013

@kacatto neviem presne ale 30.7. som mala taky hlien tahavy a PS 14.7. mavam nepravidelny.

cathuska
14. aug 2013

@sedlakovo presne tak, aj ja som tak uz vyplytvala testov dost, uz min tyzden meskanie..🙂

monilik
14. aug 2013

@johanna asi ti tu neporadime... ak ti nie je dobre, tak k lekarovi mozes ist aj v zahranici, nie ze niekde odpadnes... alebo potom ostava len pockat. drzim prsty nech si rychlo fit!!!

monilik
14. aug 2013

@maaaaria ahoj tak ako si dopadla u dokyho? dufam ze vsetko OK.