icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

kacatto
14. aug 2013

@smejlicka Tak ak si mala koncom jula taky hlien ako bielko z vajicka, tak to mohol byt aj plodny ovu hlien, tak cisto teoreticky by si mala byt 13-14DPO, cize test by ti uz mohol nieco ukazat. skus si kupit 10tkovy a sprav z ranneho mocu, minimalne duch by tam mal byt. drzim palceky 😉

smejlicka
14. aug 2013

@kacatto diky za info a vtedy sme mali aj tutu mutu :D

johanna
14. aug 2013

@monilik ďakujem ti za podporu, ak mi to neprejde zájdem na pohotovosť. ☹

sedlakovo
14. aug 2013

@kacatto su aj ine ako 10tkove tehu testy? som zasla skontrolovat do suplika, ci mam taky a nastastie ano. pani lekarnicka asi vedela co potrebujem 🙂

sedlakovo
14. aug 2013

@cathuska ked som usiakovi oznamovala, ze mi den meska mrcha tak ma schladil, ze o meskani sa da hovorit ked nepride do septembra :D vraj mi chodime tiez vsade neskoro...proste chlap 😠 ale samozrejme hned vymyslel kolaz, ako taky test nafoti 😀

sedlakovo
14. aug 2013

@smejlicka kacatto ma predbehlo, presne zdielam jej nazor 🙂 tiez mam taky isty, tak dufam, ze sa to nezmeni a toto vsetko si len nenamyslam 😒

maaaaria
14. aug 2013

@monilik ahoj, vsetko v poriadku, malinke je vitalne, ako povedala doktorka, srdiecko bije, ma 11,5 mm

smejlicka
14. aug 2013

@sedlakovo no ved este uvidime 🙂

silvia27
15. aug 2013

@cathuska takze mne sa zatiaľ moc nedarí...tehotná nie som...na teste som mala dve čiarky, no keď som prišla na kontrolu k doktorovi, tak na sone nič nevidel a hcg bolo nízke - len 43 a rozbehlo sa krvácanie, tak mám zajtra prísť či sa môžeme snažiť ďalej a či je všetko v poriadku...som smutná keďže to bolo začínajúce tehotenstvo...poplakala som si...ale myslím pozitívne a chcem sa tešiť na ďalšie snaženie...keby som si hneď nerobila test, tak o tom tehotenstve ani neviem 😢 .

silvia27
15. aug 2013

@cathuska držííím palúchy!!

silvia27
15. aug 2013

@maaaaria 🙂 a ktorý si teda týždeň?

zaira1407
15. aug 2013

Ahojte ...dnes rano mi je na grc..... vcera sme stahovali nasu izbu - zrusila som Lucke postielku a spi na velkej -ved je uz velka slecna dnes ma 2 roky 🙂 bambulka moja ..... <3

este som tak rozmyslala.... ci sa mozem natahovat ...ale uz som asi ako posadnuta 😝 asi sa na to vyprdnem a nebudem si to vsimat

inak priznaky niekedy mam , niekedy nemam ale podla mna to je psychika a moc si namyslam ...akurat ze mam kysleinu jak svina .... jaj no uvidim jak dopadneme

maaaaria
15. aug 2013

@silvia27 7+1 tt

kacatto
15. aug 2013

@sedlakovo su 25-kove, ale 10tkove su citlivejsie 🙂 a testovala si uz?
silvia27 To mi je luto, ze to nakoniec nevyslo. Ale nezufaj, uz coskoro budes mat urcite pod srdieckom babetko 🙂
Tiez si myslim, ze je lepsie testovat az ked to uz meska, ale nie vzdy to zvladam - ono je to tazke, ked clovek po niecom tak velmi tuzi a vobec to ovplyvnit nemoze.. Treba trpezlivost, ktoru ja napr. vobec nemam 😒

monilik
15. aug 2013

@silvia27 je mi to luto ☹ verim ze to coskoro vyjde... presne toto som si povedala aj ja - ze sa neoplati tak skoro testovat. ALE vazne sa to neda vydrzat 😝

sedlakovo
15. aug 2013

@kacatto zatial nie, mam v plane vydrzat do soboty to budem 34 den, to uz by tam mohlo byt daco vidno a ak nie tak snazilkujeme dalej 🙂

skorvankova
15. aug 2013

@zaira1407 všetky sme také čo chceme babatko, tak si všímame každú zmenu na našom tele aj ked to možno ani zmena nieje :D Ja som taká ista...a kyselinu máš celý den?
@silvia27 je mi luto, hlavu hore aby coskoro prislo babatko...
@monilik ty si kedy testovala ? 😉

tuli_tuli
15. aug 2013

@maaaaria Parádna správa, pfuj pfuj, všetko bude ok, držím všetky paľuchy mamina čakateľka 😉

kacatto
15. aug 2013

@tuli_tuli A ty sa mas ako moja? Som na teba a @lule3 myslela, ze som od vas dlho nic necitala. 🙂

kacatto
15. aug 2013

@sedlakovo Tak drzim palceky, a potom v sobotu si prosime fotku kolajniciek, nech sa aj my namotivujeme 😉

sedlakovo
15. aug 2013

@kacatto dufam, ze bude co fotit 🙂

silvia27
15. aug 2013

ďakujem dievčatá za povzbudenie... naladila som sa na optimizmus a ideme snažilkovať ďalej 🙂 🙂

skorvankova
15. aug 2013

Tak kočky, ide sa snažilkovať dalej, už mám hnedý výtok a to ja mávam vždy pred MS 😒

tuli_tuli
15. aug 2013

@kacatto Ahoj moja, dobre sa mám ... momentálne preddvovolenkovo, 31.8. odchádzame na Makarskú riviéru 🙂 a čo sa týka snažilkovania ? No ... ovu testíky sú akosi u mňa na prd alebo čo ... buď len dušík alebo biele ako sneh :D Podľa merania BT mi už zaznačilo ovulku (čo by aj podľa symptómov sedelo), ale tak čo ja viem ? Vraj je dosť malý rozdiel medzi pred a po ovulačnými teplotami ... takže netuším :D Zajtra končím tretie balenie Femibionu a začínam brat Inofolic ... ozaj, môžem ho začať brať hneď od soboty, alebo sa čaká na nejaký konkrétny deň cyklu ? A Ty ?

cathuska
15. aug 2013

@skorvankova tak ja mam zas pocit v podbrusku ze na mna ide MS aj ked mam mat az 18 taky pocit mam, tak neviem ci som tehu, uvidime..
myslis, ze ten hnedy vytok bude prichadzajuca mrcha?

cathuska
15. aug 2013

@silvia27 ahoj , tak vidis, no, asi to este nemalo byt, no tak mozno to vyjde o mesiac neskor. uvidime, drzim palce aj ja tebe a raz si pogratulujeme k // vsetky 🙂

cathuska
15. aug 2013

@zaira1407 presne aj ja uz mam taky pocit ze asi aj psychika robi svoje, ked sa sledujeme, tak aj priznaky su 🙂 ktovie, no tak drzim palcee.

kedy mas dostat?

cathuska
15. aug 2013

@sedlakovo 🙂 🙂 tak hej no.....
tak drziim palce🙂

cathuska
15. aug 2013

@tuli_tuli uziiite si dovcuuuu 😎 😎

tuli_tuli
15. aug 2013

@cathuska Vďaka Kačenka 🙂