Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@cathuska takze mne sa zatiaľ moc nedarí...tehotná nie som...na teste som mala dve čiarky, no keď som prišla na kontrolu k doktorovi, tak na sone nič nevidel a hcg bolo nízke - len 43 a rozbehlo sa krvácanie, tak mám zajtra prísť či sa môžeme snažiť ďalej a či je všetko v poriadku...som smutná keďže to bolo začínajúce tehotenstvo...poplakala som si...ale myslím pozitívne a chcem sa tešiť na ďalšie snaženie...keby som si hneď nerobila test, tak o tom tehotenstve ani neviem 😢 .
Ahojte ...dnes rano mi je na grc..... vcera sme stahovali nasu izbu - zrusila som Lucke postielku a spi na velkej -ved je uz velka slecna dnes ma 2 roky 🙂 bambulka moja ..... <3
este som tak rozmyslala.... ci sa mozem natahovat ...ale uz som asi ako posadnuta 😝 asi sa na to vyprdnem a nebudem si to vsimat
inak priznaky niekedy mam , niekedy nemam ale podla mna to je psychika a moc si namyslam ...akurat ze mam kysleinu jak svina .... jaj no uvidim jak dopadneme
@sedlakovo su 25-kove, ale 10tkove su citlivejsie 🙂 a testovala si uz?
silvia27 To mi je luto, ze to nakoniec nevyslo. Ale nezufaj, uz coskoro budes mat urcite pod srdieckom babetko 🙂
Tiez si myslim, ze je lepsie testovat az ked to uz meska, ale nie vzdy to zvladam - ono je to tazke, ked clovek po niecom tak velmi tuzi a vobec to ovplyvnit nemoze.. Treba trpezlivost, ktoru ja napr. vobec nemam 😒
ďakujem dievčatá za povzbudenie... naladila som sa na optimizmus a ideme snažilkovať ďalej 🙂 🙂
Tak kočky, ide sa snažilkovať dalej, už mám hnedý výtok a to ja mávam vždy pred MS 😒
@kacatto Ahoj moja, dobre sa mám ... momentálne preddvovolenkovo, 31.8. odchádzame na Makarskú riviéru 🙂 a čo sa týka snažilkovania ? No ... ovu testíky sú akosi u mňa na prd alebo čo ... buď len dušík alebo biele ako sneh :D Podľa merania BT mi už zaznačilo ovulku (čo by aj podľa symptómov sedelo), ale tak čo ja viem ? Vraj je dosť malý rozdiel medzi pred a po ovulačnými teplotami ... takže netuším :D Zajtra končím tretie balenie Femibionu a začínam brat Inofolic ... ozaj, môžem ho začať brať hneď od soboty, alebo sa čaká na nejaký konkrétny deň cyklu ? A Ty ?
@skorvankova tak ja mam zas pocit v podbrusku ze na mna ide MS aj ked mam mat az 18 taky pocit mam, tak neviem ci som tehu, uvidime..
myslis, ze ten hnedy vytok bude prichadzajuca mrcha?

@smejlicka Tak ak si mala koncom jula taky hlien ako bielko z vajicka, tak to mohol byt aj plodny ovu hlien, tak cisto teoreticky by si mala byt 13-14DPO, cize test by ti uz mohol nieco ukazat. skus si kupit 10tkovy a sprav z ranneho mocu, minimalne duch by tam mal byt. drzim palceky 😉