icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

skorvankova
15. aug 2013

@cathuska myslím že ano, uz aj prsia menej bolia...aj ked je len velmi slabý ale je...

kacatto
15. aug 2013

@tuli_tuli Jooj, tak to ti celkom zavidim tu dovolenku - mozno si prinesiete maleho 'chorvata' v brusku 😉 Tym ovu testom ani ja moc neverim.. Jeden som ocikala asi 2 dni po skonceni mrchy, a bol takmer pozitivny, potom asi o 2 dni na to, ten uz nebol az taky vyrazny a teraz asi pred dvomi dnami a ten bol uplne biely. Pricom citim lavy vajecnik, cize vajko uz urcte 'roste' a zacinam mat hlien - zatial este nie plodny, ale ja mam vzdy najskor taky lepivy biely az potom sa zmeni. Cize tak buduci tyzden uz ovu urcite bude - a test nic. Teploty meriam prvy mesiac, tak uvidim - zatial mam 'predovulacne tatry' 😀
Ja som zacala brat Inofolic 1 den pred mrchou (tusim), jeden balik si davam (vecer), lebo si nemyslim, ze mam PCO. zatial som si nic nevsimla, len sa mi vyhodilo akne na licach - cize nieco sa s tymi mojimi hormonami deje. Naposledy som mala take akne, ked som bola tehotna (tych par tyzdnov), tak ja napr. uz teraz viem, ze nebudem pekna tehulka, ale ma budu podozrievat ze daka puboska sa nevie chranit 😀 😀 😀

tuli_tuli
15. aug 2013

@kacatto Haha, oukej ... a nezavid ! To nie je pekna vlastnost :P ktory den si merias BT ? ukaz grafik 🙂

kacatto
15. aug 2013

@tuli_tuli aaaaale, ja v dobrom zavidim 😉 ved ja uz som mala dovcu, musia si aj ostatni oddychnut 🙂
meriam 15den a grafik: http://www.fertilityfriend.com/home/4684d8 - zatial veselo a cakam, co sa bude diat dalej. teraz na vikend ideme k svokrovcom, tak asi moc merat nebudem - ale ani mi to nevadi, lebo ovulka urcite nebude, tu mam vzdy az okolo 20-21dc 😎
inac ten inofolic mozes hocikedy zacat brat, aj ked niekde som citala ze od prveho dna, ale tak su to vitaminy - celaskon si tiez mozes dat hocikedy, nie len od splnu mesiaca (napriklad) 😀

zaira1407
15. aug 2013

inak viete co ma napadlo .... teda neviem ako to je u vas ale my sme doteraz davali pozor a asi po dvakrat sme isli naostro a nemozu tie vsetky zmeny robit spermijky ....no ze sa tam dostalo nieco take co tam nesidli 😀 ...inak ma bolia oba vajecniky ...

kyselinu mavam tak stiedavo oblacno raz rano a navecer ked uz je klud a nie som nicim zamestnana tak si vsimnem

a inak este som zabudla (ale to s tym asi nesuvisi) ze po akcii na druhy den mne taka vnutorna zlata zila vysla ze AU ...inak som sa po porode divila ze ju nemam z talcenia lebo ja ju mam pocas kazdych kramov 😝
.... tento mesiac bola moja ovulka stratena -inokedy bajkal a teraz sahara 😲

kacatto
15. aug 2013

@tuli_tuli Pozeram, ze tiez ti tam tie teploty 'skacu' vselijak. 😖 A sledujes aj hlien alebo iba bazalku + ovu testy?

tuli_tuli
15. aug 2013

@kacatto Vsetko naraz sledujem a som z toho "mesuge" :D praveze ovu testy mi zatial neukazali 100%-ne pozitivny test, tak co ja viem ? mozno anovulak, alebo este len pride ? ale bolesti podbruska, plus pichanie vajecnikov (lava strana) aj hlienik uz boli, len v kombinacii s ovu testikmi a vidis aj meranie BT, nic moc :/ takze tak ... ale je to prvy mesiac, sama sa este len spoznavam ... a zacinam po troch mesiacoch brat Inofolic

smejlicka
15. aug 2013

@tuli_tuli ahoj tiez mam obcas bolesti podbruska aj hlien a menzes nikde. mavam nepravidelny. inofolic berie od minuleho pondelka

kacatto
15. aug 2013

@tuli_tuli Mas pravdu, spoznavame nase telo. 🙂 Ja som si minule spomenula, ze ja som vlastne uz predtym 'citila' ovulku, len som nevedela, ze to je ono. Vzdy pri milovani ked ma pri dakej polohe zabolelo pri vajecniku, tak som si povedala (a par krat aj uz manzelovi), ze do 2 tyzdnov mam kramy. Aka sranda, a fakt som netusila, ze vtedy mam ovu :D

pekne papaj inofolic - akurat vcera alebo predvcerom som tu citala o snazilke, ktora mala max. nepravidelnu mrchu a po asi 3-4-5 mesiacoch otehotnela, a to vdaka inofolicu. A ja som si povedala, ze tych 30 eur mesacne mi za to stoji, aj keby sa to podarilo az o pol roka. 🙂 len dufam, ze to akne prejde ☹

ingmiriama
15. aug 2013

ahojte dlho som sem nepísala ale priebežne čítam 🙂...tak sme sa snažili, no prvý pokus zatiaľ vyšiel...len neviem kedy ísť na prehliadku ku lekárke aby som tam nebola skoro alebo priskoro?

mischelin
15. aug 2013

zienky pripajam sa k vam, sme po prvyom snazilkovani, zatial nic, mrcha je tu...aj ked som mala 100% priznaky 😀 ale bolo to len tuzobne prianie. dcerka sa nam podarila na prvykrat, tak som myslela, ze aj toto bude take jednoduche 🙂 takze zaciname znovu, drzim vsetkym palce 🙂

kacatto
15. aug 2013

@ingmiriama supeeeer, gratulujem 🙂 a ktory tt tak odhadujes, ze si? Ja osobne by som sla hned po //, ale ja som po potrate. ale ak mas vsetko v poriadku, tak podla mna staci tak 8tt, ked uz je vidiet srdiecko 🙂

kacatto
15. aug 2013

@mischelin drzime palceky, nech sa co najskor zadari 🙂

suzanne2103
15. aug 2013

Ahojte baby 🙂 pisem sem prvy krat...my sa tiez snazime uz vyse mesiaca a este stale nie je jasne, ci to na prvy krat vyslo. 5.5. som vysadila HAK a 7.7. mi zacala posledna MS, ktora teraz meska uz 11 dni. Dva testiky, ktore som si robila zatial nic nepotvrdili. Posledny bol robeny 6 dni po omeskani, takze teraz cez vikend urobim dalsi, to uz bude dva tyzdne co mi to bude meskat. Vcera som bola aj u doktora, ktory mi vsak nebral ani krv ani moc a na sone toho moc nevidel, jedine, ze mam presiaknutu maternicu. Ked som si vsak zistovala co to znamena, tak mi az traja rozni gynekologovia potvrdili, ze presiaknuta maternica byva na zaciatku tehotenstva. Teraz som z toho uplne mimo kedze neviem na com som 😖

kacatto
15. aug 2013

@suzanne2103 To je zvlastne, ze ti nebral krv. Skus cez vikend ten test, a ak bude opat negativny, chod si po vyvolavacku. ak si tehu, tak injekcia tehotenstvo 'posilni' a ak nie, tak sa ti rozbehne mrcha. Ale ta 'presiaknuta' maternica je teda dobre znamenie asi (ked to povedali lekari), drzim palce 🙂

ingmiriama
15. aug 2013

@kacatto podľa ms som 4 tt prvé tehu bolo celé OK tak si myslím že aj toto bude OK zatiaľ mi meškajú deň tak asi počkám do toho 8 tt

kacatto
15. aug 2013

@ingmiriama pokial nemas ani nebudes mat ziadne krvacanie/ spinenie, ten 8tt uplne staci 🙂

11miska07
15. aug 2013

Ahojte kočky 🙂 ak nebude vadiť, pridam sa ku vam. Uz sme zacali snazilkovat, minuly mesiac nic, ale to som aj predpokladala, bo sme mali tutu-mutu uz aj skoro po OVU, tento mesiac sme to snad naplanovali zhruba presne 🙂 priznam sa, ze nemeriam teplotu, ani netestujem. Tak uvidime. Inak je to presne tak, ze pozorujem na sebe snad vsetko 🙂 ach jo. Tak cakame a drzim vsetkym paste

suzanne2103
15. aug 2013

@kacatto ja som si praveze pytala vyvolavacku aj teraz, lebo som vedela, ze bud mi to spusti MS alebo len pomoze uhniezdeniu, no doktor sa vyjadril, ze telo sa po HAK musi spamatat same a ze niekedy to trva aj pol roka...tak dakujem pekne ked budem pol roka zit v neistote 😠 urcite ked ani buduci tyzden nic, tak sa mu ozvem a budem nastojit na vyvolavacke.

kacatto
15. aug 2013

@suzanne2103 ako s tou HAK ma pravdu, ale tak ked ti meska mrcha, tak co ta necha cakat pol roka? moj lekar sice tiez najskor zobral krv, ale ked sa vylucilo tehu, hned mi pichol injekciu. ja som mala inac posledny cyklus skoro 60-dnovy, normalne mavam 35..

cathuska
15. aug 2013

@11miska07 drzim palce 🙂

kedy mas dostat MS?

ja 18.. 🙂

cathuska
15. aug 2013

@svetlanka101 myslim na teba, ze ako s tebou..

uz vies nieco nove?
bola si u Dr?

test si robila, ciarocky su ci slabnu dalej?

daj vediet, dufam, ze si ok.. a zelam Ti nech je to tehu!!!

monilik
15. aug 2013

@skorvankova ja som sa v zime popalila bo som prilis skoro testovala a privelmi sa tesila a zle to dopadlo... tak som teraz testla az v den ked mala prist ms 🙂 ked mal moj syn 2 roky 🙂 a bola slaba ciarka a potom este raz o takmer dva tyzdne - to uz boli riadne ciary 😀

monilik
15. aug 2013

@ingmiriama ja som bola v 8tt prvykrat a bolo to akurat. 😉
@suzanne2103 cudujem sa ze ti nevzal krv na hcg, sla by som este raz a trvala na tom... alebo este par dni pockat a spravit test... ale ked 10 dni meska ms tak uz by mal lekar zacat riesit. a urcite by bol istejsi test z krvi u dokyho ako tieto "cikacie" domace... zvlastne.

monilik
15. aug 2013

@11miska07 vitaj, drzime prsty 😉

skorvankova
15. aug 2013

@monilik ja som chcela vcera testnut, ked mala prist mrcha a neprisla, ale zetak dnes urobim test, ale rano som mala na toaletnom nieco hnede, maličko, potom počas dna tiez ale len ked som sa utrela a to trosku...tak som netestovala...

ingmiriama
15. aug 2013

@monilik super tak pôjdem aj ja tak ak sa teda niečo iné nestane
všimla som si že si z MT 🙂

kacatto
16. aug 2013

bre ranko.. tak ja pokracujem v divokych snoch.. 😀 😀 Sa mi snivalo, ze som bola na prehliadke u gynda a on mi ukazal na ultrazvuku vajicko a hovori mi, ze som tehotna, ale ze babetko sa uhniezdilo uplne nizko, ale ze je to v poriadku. Takze.. ja uz neveceriam po siedmej, lebo toto je fakt uletene 😀 😀 😀

Na vikend sa chystame na vychod ku svokrovcom, nebrala som si ani teplomer ani ovu testy ani nic a celkom sa tesim 🙂
A ako sa dnes mate vy dievcence? 🙂

nikushka323
16. aug 2013

Ach jo, nasu sutaz kto vydrzi dlhsie netestovat nevyhram, rano som testla (9dpo) a jasne ze nic... Musim si zaplnit hlavu niecim inym 😀