icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

nikushka323
16. aug 2013

@kacatto mi hovor o tych divokych snoch, ja som mala celu noc sen o testovani, ale tam mi aspon hned ukazalo //, rano zatial nic. Asi testujem moc skoro..

nikushka323
16. aug 2013

@11miska07 ahojky aj my sme sa zacali snazit teraz prvy cyklus a mam obavu ze sme ovulaciu bud zmeskali alebo uplne na konci stihli...Tak som zvedava a uz by som najradsej vedela vysledok 😀 drzim palce

nikushka323
16. aug 2013

@skorvankova myslis ze sa ti uz rozbieha mrcha ? ☹

skorvankova
16. aug 2013

@nikushka323 myslím že ano, stale som na to rovnako, len take hnede mam ked sa utriem, aj ja som dnes rano testovala a nič...takže myslím že sa rozbieha mrcha a mám to pohnute koli tej dovolenke co sme boli...bola som prvy krat pri mori, tak telo sa od stastia nevie spamatat 😀

No a k tejto noci...no coment...od 3,00 do 5,00 hore 😠

nikushka323
16. aug 2013

Mozne to je ze sa ti to poposuvalo kvoli dovolenke, mne tak isto pred rokom...a tiez som dufala ze sa podarilo, lenze vtedy sme sa este nesnazili.

Ja som sa uz podvedome nevedela dockat testovania tak som bola hore o jednej, o tretej, a o piatej a to som si robila uz test 😀

nikushka323
16. aug 2013

@skorvankova zabudla som ta oznacit, odpisala som ti kusok vyssie 😉

skorvankova
16. aug 2013

@nikushka323 No presne, asi sa to posunulo koli tej dovolenke s tym ze sa snazime tak som nedockava 🙂
Ty mas kedy dostat?

kacatto
16. aug 2013

@nikushka323 9DPO je velmi skoro, skus tak o 4-5 dni z ranneho mocu. Mne ukazalo najskor az nejak 13-14DPO, ked som bola tehu - uz sa nepamatam presne.

nikushka323
16. aug 2013

@skorvankova ja ta uplne chapem, ja som taka nedockavaaaa ....az hroza. Ja mam dostat 21.8. ale stale verim ze nepridu 🙂 priznaky az take brutalne nemam, akurat taky silnejsi biely vytok a trikrat mi rano bolo nevolno, bez vracania. Tak uvidim, len uz nech to viem lebo sa zblaznim 😀

nikushka323
16. aug 2013

@kacatto ja viem ze priskoro, len som neodolala 😀

skorvankova
16. aug 2013

@nikushka323 držím palce... 😉

skorvankova
16. aug 2013

@kacatto kedy si bola tehu?

nikushka323
16. aug 2013

@skorvankova dakujem, napodobne 😉

11miska07
16. aug 2013

@cathuska to ja este skoro, my sme len tento tyzden skusali a MS ma byt az 27.8.
Niki, skus ovu test, ten to tiez vie odhalit

kacatto
16. aug 2013

@skorvankova Od aprila do juna, 7.6. som potratila 😔 Tiez som neodolala a testovala som sa vkuse, potom som sa stale bala, ci nezacnem krvacat a ci nepotratim a to sa aj stalo.. Preto - mysliet pozitivne, tesit sa z ciarociek a davat na seba pozor. 😉

skorvankova
16. aug 2013

@kacatto ja som prezila to iste pred Šimonkom, len ja som bola od februara do apríla...A už sa snažíte?

nikushka323
16. aug 2013

@11miska07 nemam doma ovu testy, pockam do ms snad 🙂

suzanne2103
16. aug 2013

Snazilky, este jedna otazka na Vas...aka by mala byt BT v tehotenstve??? Da sa aj podla toho urcite ci ste alebo nie ste v tom? 🙂

ingmiriama
16. aug 2013

@nikushka323 ahoj ja som testovala 11 dní po nechránenom styku a bol tam duch,taký duch pod určitým uhlom som ho len videla , ale z ranného moču...a potom som testovala o 7 dní neskôr (deň kedy mala prísť mrcha ) a ukázali sa dve čiarky...

nikushka323
16. aug 2013

@ingmiriama ahoj ja som len 9 dni po, asi je to este moc skoro...skusim o par dni 🙂

ingmiriama
16. aug 2013

@nikushka323 no to asi je...ja keď som manželovi ukázala že sú dve paličky tak ako aj pri prvom no to je 50 na 50 že si tehotná 🙂 stále tomu neverí ....🙂 tak držím palec aby sa ukázali //

kacatto
16. aug 2013

@skorvankova Ano, bol to spontanny a aj gyndos povedal, ze nemame na co cakat. Ze telo same vie, ci je pripravene znovu otehotniet. Minuly cyklus (hned po potrate) pripravene teda nebolo, tak skusame tento 😉 Zatial cakam na ovulku, a citim, ze sa blizi 🙂
@suzanne2103 Mala by si mat poovulacne teploty vyssie ako pre ovulaciou. Ak bola napr. pred ovu tvoja najvyssia teplota 36.6, tak vsetky po ovulacii maju byt vyssie ako 36.6. Aspon ja som to teda tak pochopila. Meriam zatial iba prvy cyklus, tak si nie som 100% ista. 😝

cathuska
16. aug 2013

ahooojte 🙂tak cakame na mrchu, ja mam mat 18 teda v nedelu, zatial priznaky tehu/PMS tak uvidimeee. 🙂

kacatto
16. aug 2013

@cathuska No tak drzime palce! Potom sa ozvi 🙂

michellevendero
16. aug 2013

Ahojte žienky 🙂 tak dnes 19 dc stupňuje sa bodava bolesť striedavo podbruško a pravá strana, výtok biely tvarohový bez zápachu a ms ma doraziť 25-26.8. snáď nepríde, keďže toho 24.8. mám narodeninky 😉 Držím všetkým päste, až čoskoro nájdete diaľnice na teste 😉

ingmiriama
16. aug 2013

@cathuska veru držíme palec 🙂

monilik
16. aug 2013

@ingmiriama ahoj, aj ty si z MT? ja sice nepochadzam odtialto ale byvam tu tri roky 🙂 tak drzim prsty potom u dokyho nech je vsetko tak ako ma byt 🙂

monilik
16. aug 2013

@skorvankova juuuj tak veru par dni pockaj a ak by sa ms nerozbehla testni radsej neskor 😉

ingmiriama
16. aug 2013

@monilik presne aj ja som v MT ale nepochádzam odtiaľto no aj ja som tu 3 roky 🙂 inak už som sa objednala ku lekárke veru presne že až ked budem v 8tt

skorvankova
16. aug 2013

@monilik skusim tak o dva-tri dni 🙂