Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
cavesik dievcata, tak mam take jemne spinenie, tak je to bud PMS vytok > a zajtra dostanem, prip v najblizsich dnoch alebo je to hniezdenie, no tak neviem no, tak dam potom vediet, 🙂
@michellevendero drzim palce, aby MS nedosla 🙂
@skorvankova cauky a mrcha ako? uz naplno prebieha?
@nikushka323 juj aj ja som zvedavko, drzim Ti palce..🙂
Baby ako prezivate cas kym si mozte urobit test ? Najradsej by som tych par dni prespala, nech uz mozem testovat :/. Nieste z toho nervozne? 🙂
tak na 34 den na teste iba / 😠 nech rychlo pride mrcha bo v stredu odchadzame na dofcu a tam sa bude urcite krasne snazilkovat 😅
@cathuska ahojky, ale len špinenie, už 4-tý den...ale čím dalej tým viac, tak neviem... 😒
@cathuska aj ten moj sa stale pyta ze ci uz viem ci ano alebo nie, zlaty je 🙂 drzime si palcekyy, ja opat testujem utorok rano 🙂 mame vyrocie, tak skusim ci nahodou predsa to nevyslo 🙂 inac, mam taky dost silny biely vytok. mavam ho kazdy mesiac, ale nie tak vela a tak dlho....tak neviem
@iwusia neskutocne nervozna som...v piatok v noci som bola trikrat hore co som sa nevedela dockat ranneho testovania. aj celu noc sa mi snivalo o dvoch palickach 🙂 akurat ze rano som nasla len jednu, ale nevadi, lebo som testovala moc skoro 🙂
@nikushka323 a kolko ti zostava cakania do spolahliveho vysledku? ja mam este 11 dni :(. DNes som si povedala, ze Boze daj mi nejake znamenie a hned pustim telku a tam o tehotnej zene, tak prepnem kanal a tam svadba, bo cakaju dieta :D. Drzim Ti palce! Daj vediet ako dopadnes!
@skorvankova moja zlata, ja mam spinenie druhy den ale ozaj len spinenie malinko a dostat som mala az zajtra tak som zvedavko 🙂
drzim palceeee
@nikushka323 drzim palce 😵 Nikiiiii
@iwusia my sme dnes boli na svadbe muzovej sestrenici a tí zaroven krstili aj trojmesacnu dcerku, tak v nas hrkalo celu dobu ze kiezby to vyslo nech uz aj my mame taky pokladik malicky 🙂 ja by som mala dostat tuto stredu, tak uvidime...dakujem moc, isto dam vediet ;) ty sa tiez drz, nech nam ten cas cakania rychlo ubehne 🙂
@cathuska tebe sa cakanie uz krati, aj si to skusis testnut zajtra, ci? a dakujem za podporu, tebe tiez drzim palceky nech to vyjde 😉
mna akosi pobolieva brucho ako pred mrchou ☹ a to mam dostat az 21.8.....
@cathuska Držím päste až je to uhniezdenieeeeeeee 😉
No, ja už som kočky dostala 😠 takze nechame to na dalsiu ovulku 😉
Vám všetkým ostatným držím palce, nech nedostanete mrchu a na testíkoch najdete // 🙂
Ahojte. Tiež sa snažime s manželom o babo. nasadila som k. listovu a potom chcem začať uživať tehu. vit. . my sme už začali možno sa zadarilo ja mám MS veĺmi nepravidelnu no možno to bude uvidíme. zatiaĺ je to 31. dní od poslednej MS ale testy su negatívne. ☹
@skorvankova :( ja tiez nejako zacinam mat pocit ze asi aj ja dostanem MS...ale uvidim, keby aj, tak tiez sa posnazime potom a snad to casom vyjde 🙂 drz sa ;)
kočky dúfam že neprišla 🙂
@nikushka323 mali ste si ju zobrat :D :D , malicku 🙂 . No tak dufam,ze uz nebude dovod na taketo pocity, uz nech je brusku vlastne babo 🙂.
A vy sa snazite prirodzzene?
Pocuj, mna tiez od rana boli ako na kramy 😒 a vcera som sa taaak vytocila, dufam, ze to nema vplyv na bejby 😢 .
V stredu? Paaani, tak to sa mas 🙂, ved to uz je skoro tu!! 😲 super!🙂
@tamarar a kolky den cyklu si? jasne kazdym dnom je hcg vyssie...takze pondelok budu silnejsie//. ozaj ako je to s ovu testami? vraj aj tie ukazu //ak si tehu..tusim dom to niekde citala ale je mozne ze je to nejaka haluz😀 tusim som ochotna uverit hocicomu len aby som sa dopracovala k // .mam este jeden v zalohe 😀
@iwusia my si pockame na vlastnu 🙂 tak zatial chvalabohu prirodzene sa snazime. dufam ze nebude potrebne inak.... ja uz sama neviem ako to dopadne, len nech uz to viem 🙂 no mali by sme sa preventivne setrit, ja ani nepijem (alkohol) pre istotu, ani mi to nechyba v tomto teple...testnem uz v utorok, pre istotu, bol by to najkrajsi darcek k vyrociu 🙂
@skorvankova no zatial nie, ale ja mam dostat az v stredu, tak uvidime... 🙂

@tamarar tak som skusila ovu testik...vcera bola ovu tak sme sa posnazili...takze zas cakam ci ms do 😉 jde...