Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
Ahoj baby ...u nas doma sa pokazil pc takze neviem ako budem sledovat ktora sme tehulka, uvidim ako to dopadne ale zrejem odisla graficka karta, takze to je zle kedze aj pc uz nie je najmladsi ....tak vam drzim vsetkym palce ..dobehnem ked budem moct .....pa
@cathuska no halooo 🙂 ako? Prisla ms ci vyzera to nadejne? 😉
ahojte dievcatka.
tak ta mrcha skareda dnes prisla 😠
tak nepotesilo ma to, ale snazim sa to brat normalne, proste vsetko prichadza, ked je cas, tak mozno pride, teda nepride bud mesiac, ale koceny, uz si kupim ovu testy 🙂 i ja.
krasny dnicek
a som zvedavko ako vy moje pekne, co mate dostat tieto dalsie dni.
drzim prsty!;)
@skorvankova tak prisla prisla, nuz, hmmm, mrcha mrchovitaaaa..presne nacas ako hodinky a to mi este rano bolo divne na zaludku
@skorvankova 🙂 🙂 ano ideme do dalsej ovulky;🙂))
@nikushka323 Nikuska, tak dosla mrcha veru veru, ale Tebe drzim paleec nech nedojdee. 😵
@cathuska ☹ skoda ale ako vravis, vsetko pride v spravny cas. Uvidim ako dopadneme my, dam vediet 😉
@cathuska vies co je u mna najhorsie? ze ja som si robila ten test co som tu spominala ze mi nevysiel a ked som sa pozrela nan po hodine bola ta druha ciarka slaba, ale bolo ju vidiet...aj tak som dostala mrchu skaredu a riadnu 😠
@nikushka323 ty to dufam zachranis a nedostanes 🙂
@skorvankova no len aby som ju do tretice nedostala 😀
Čaute kočky ... tak hlásim čo mám nové 🙂 môžete hodiť aj Váš názor, budem len rada ... v sobotu po milovaní som trochu krvácala, resp. raz po utretí na toaleťáku bola krv ... potom už nič ... v nedelu doobedu nič a po obede opäť raz krv na toaleťáku ... odvtedy zasa nič ... to je čo zas ... v sobotu by to bol 30DC a teraz neviem ... začínajúca mrcha alebo len podráždenie z milovania ? poraďte ... čo sa týka grafíku BT ... Vysoké Tatry jedna radosť ... heh ... ovu testíky mám pocit, že sú mi na prd (stále negatívne) ... už mám pocit, že tento cyklus to je anovulák ... ach jo ... a to sa chystáme na dovolenku a sama neviem na čom som 🙂
@svetlanka101 Ako sa mas moja?
ahojte 🙂 no... ja sa musim pochvalit, vydrzala som netestovat 😀 zajtra je den "D", tak uvidim, co pride alebo nepride.
@cathuska @skorvankova nebudte smutne, ten spravny cas pride vtedy, ked budete najmenej cakat. ... vzdy, ked som sa sustredila, ze nech sa zadari, tak nie a nie. a zadarilo sa hned po tom, ako som bola schopna myslienku na tehotenstvo potlacit do uzadia. zatial si uzivajte zvysky leta a vyhrievajte kosti na slniecku.
caute babeny. este do nedostala menzes (14.7. posledny) pobolieva ma v podbrusku uz dost dlho cca tyzden naznak menzesu zatial ziadny, akurat biely vytok. test som si este nerobila.
@lienka2407 Mlada pani, aka bola svadba? 😉
@nikushka323 drzim palce Niki, nech vyrovnas bilanciu 🙂
ja mozno o mesiac? 😵 ale uz si kupim ovu testy 🙂
@skorvankova fiiha, tak to je zaujimave, to ti dodalo nadeje ze tie ciarky, i ked slabsia, a po dlhsom case, ale predsa a v tom mrcha dosla..
nevadi, ved este sa nesnazime dlho no a aspon babarko bude tak krasne planovane a budeme sa tak vytesovat, ked si na neho pockame, a mozno uz bud mesiac budeme mat kolajnicky 😵
drzim palcee
@tuli_tuli moja, si uzite dovcu, a uvidism ze ci to MS alebo je to to, co chces, a na co cakas..
ono ja mavam take spinenie tesne pred tym, nez dostanem, vid aj tent cyklus, no ale tak neviiem no..
ja ti drzim palce, aby si MS nedostala a ak nahodou predsa prcha skareda dojde, tak dalsi mesiac nam to uz vyjde. 😅
@beruska2327 dik moja, presne to som si povedala, ze sa prilis sustredim na to otehotnenie, akoze jasne, je dobre si vsimat plodne dnia vtedy sa snazit s manzelikom, ale tak az prilis som sa upla na vyswdok.
takze tento mesiac to skusim brat viac v poho 😵 dik za nazor a radu
@smejlicka a kedy si budes robit? Ja mam dostat v stredu ale chcem testnut zajtra rano ci naahodou cosi neukaze.
@cathuska aj ja som dost upata na vysledok a vobec sa mi to nepaci ale neviem si pomoct... Plus dnes som sa strasne nasr... Ehm nastvala v praci. Ach jo. Musim sa naucit brat veci viac s nadhladom....
ahojte, tak sme sa "dosnažili" 🙂 v júni sme sa začali snažiť o bábo (to som ešte dojčila malého - asi antikoncepcia dojčenia u mňa funguje) mrška v júli prišla.... ale tento mesiac už nie a v sobotu som si našla 2 // (ak všetko bude v poriadku, tak nás 2. pokladík sa má narodiť 19. 4. 2014)
@smejlicka tak si skús spraviť 🙂 ja som mala poslednú mrchu 9.7. a v sobotu som mala pozitívny test
@nikushka323 @aadulik2110 no spravila som si neviem ci sa mi to mari alebo si namyslam :D ale vidim tak slabulinku ciarku..ale asi fantazirujem :D
@aadulik2110 inak blahozelam 🙂

@tamarar som na tom rovnako 😀 ked test nemam tak ma to netrapi..ale ak mam som ako mimo...proste musim aj ked viem ze je skoro...ale maloktora vydrzi😉 drzim palec