icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

tuli_tuli
21. aug 2013

@huncut Aj ja by som to takto urobila ... držím prsty, aby si mala druhého takého krásneho huncúta ako už máte :D

huncut
21. aug 2013

@tuli_tuli no ved to...bodaj by sa nám všetkým podarilo byť skoro tehu 😵 😵 😵

smejlicka
21. aug 2013

tak dnes som si robila test a vysiel negativny :(

tuli_tuli
21. aug 2013

@smejlicka Nebuď smutná ... ja som dnes 34DC a tiež mám testíky biele ako sneh 🙂 sama neviem čo sa v mojom tele deje ... veď ak nie tento cyklus, budúci to istí ... raz nám to všetkým snažilkám vyjde, ja tomu verím

smejlicka
21. aug 2013

@tuli_tuli ved hej..aj tak mi meškáva len tie bolesti mi nejdú do hlavy :D..a tak asi pôjdem k doktorke začiatkom septembra ak nepríde..

monilik
21. aug 2013

@aadulik2110 blahozelam 🙂
@barborato panecku, to mas strasne dlhe cykly... a doky s tym nechce nic robit? mohol by ti napr. nasadit duphaston na upravu cyklu. ?

monilik
21. aug 2013

ahoj kocky, tak ja stale rovnako, je mi cim dalej tym viac zle... len sa pozriem na jedlo tak ma napne ☹ a chce sa mi hroooozne spat... co mi vsak moj zivotabudic - Daniel - nedovoli... tak chodim ako omamena a driemem aj postojacky.

snehulienka82
21. aug 2013

@smejlicka nebud smutna!! ja tomu tiez moc nerozumiem... mne tiez napisali z gynda.sk, aby som si pockala a zopakovala test po par dnoch, alebo zasla na krvne testy a lekar mi povie. mozno netreba oddalovat navstevu lekara az do septembra... ty si mala dostat MS skor ako ja, asi by si mala ist uz teraz. ja este pockam do konca tyzdna a ked nic, tak pojdem k dokimu... som zvedava, ci to je cele kvoli vynechaniu duphastonu, alebo co to je??

smejlicka
21. aug 2013

@snehulienka82 no ved uvidim mozno skocim teraz v piatok ale neviem ci ma hned nezdubka ze az po 2 tyzdnoch som mala prist..

sonda2
21. aug 2013

Ahojte, my sa snazime uz vyse roka a stale nic. Aj som brala femibion, aj b-komplex ale stale nic. Tu na MK som sa docitala, ze niektorym zenam pomohlo ked pili alchemilkovy caj a uzivali kvapky gynex. Caj uz pijem, s gynexom zacinam od zajtra, tak uvidime. Dufam, ze sa nam to uz konecne podari..

kacatto
21. aug 2013

@sonda2 Ahoj, ja som prvy krat otehu s gynexom, mozno pomohol mozno nahoda, ale ja verim ze pomohol 😉

@monilik Juj, to mi je luto, ze ti este stale byva zle. snad aspon po prvom trimestri to prejde. 🙂

aadulik2110
21. aug 2013

@monilik dakujem

snehulienka82
21. aug 2013

@smejlicka ja som teraz volala k svojmu gynekologovi, vraj nemam panikarit. 🙂 este pockat par dni, a potom urobit dalsi test, alebo ze ma mozno na piatok objedna na krvne testy na hcg. podla mna ta nema preco zdrbat, ked prides aj skor, vysvetlis mu, ze si to nemohla vediet, ved lekar je na to, aby pomahal a radsej prist skor ako potom ze by bolo neskoro... ja som pred 4 rokmi uz prisla neskoro... ☹

manucao
21. aug 2013

@sonda2 ahojte vsetky snazilky..my sa snazime rok a pol a stale nic..no teraz mam take divne tusenie...som dnes 15 den cyklu a podla Dr.jonasa,sme mali 3.8 velmi pozitivny den na oplodnenie,aj sme sa snazili,ale o par dni dosla mrcha,hoci len 3 dni a aj to sme pocas nej skusali...a teraz som v strede cyklu a uz par dni mi je zle..mam take tlaky v podbrusku a je mi tazko na zaludku..aj som prakrat zvraciala...ako keby co zjem a vypijem vodu chcelo ist von...ale snazim sa potlacit to..
test som robila na 12 den cyklu a bol negativny...

smejlicka
21. aug 2013

@snehulienka82 oki skusim zajtra zavolat ci tam bude v piatok doktorka..🙂 a za kolko mas opakovat test? kolko si si ich uz robila?

sonda2
21. aug 2013

@manucao kto/co je doktor jonas?

manucao
21. aug 2013

@sonda2 daj si cez net Dr.Eugen Jonas..uvidis..tam vsetko je krasne rozpisane a vela zien mu pise prave ohladom snazenia sa o babatko.
ja som sa o nom dozvedela z televizie Markiza..bol v telerane

lienka2407
21. aug 2013

@cathuska
@kacatto takze baby nam to vyslo robila som si test a je pozitivny na buduci tyzden idem k doktorovi digi test ukazal 2-3 tyzdne takze prvy mesiac,kramy nedosli a uz asi nedojdu,zatial len tak som skromna lebo este neviem na com som a stale nemozem uverit ze na prvy cyklus sa na to podarilo drzim vam prsty 🙂

snehulienka82
21. aug 2013

@smejlicka no, test som si teraz robila iba dnes, ale vyzera to tak, ze mal pravdu, lebo MS dorazila mam taky pocit... no nevadi, aspon viem, na com som... takze mozem pocitat dni... kedy budu dalsie plodne... 🙂

smejlicka
21. aug 2013

@snehulienka82 hm škoda ale tak určite príde ten správny čas 😉

smejlicka
21. aug 2013

@lienka2407 gratulujem 🙂

kacatto
21. aug 2013

@lienka2407 Jooooj, supeeeeer, tesim sa s tebou!!! A potichucky gratulujem 🙂 🙂 🙂 🙂

kacatto
21. aug 2013

@manucao Ja moc na tieto vypocty neverim - predsa len kazde telo je specificke a jedinecne a neda sa pomocou dakej matematickej rovnice vyratat, kedy je to najlepsie. Verim, ze niektorym ludom to klaplo/ klapne, ale to je skor nahoda. Kazdopadne, ak by sa ti podarilo, bolo by super. Co sa testu tyka, ja by som na tvojom mieste pockat do terminu ocakavanej mrchy a potom testovala. drzim palce 🙂

tuli_tuli
21. aug 2013

@lienka2407 Ciii ... čo to čítam ? No paráda ! Gratulujem mamička čakateľka 🙂

tuli_tuli
21. aug 2013

@lienka2407 a vidíš, mňa si vynechala ☹

aluska11
21. aug 2013

@tamarar ja musim cakat do buduceho stvrtku...priznaky neberiem do uvahy...prsia ma bolia stale pred ms...akurat ma boli podbrusko...ale urcite nie z tehu...som len 6 DPO...to by moje telo este nevedelo ze sa nieco deje...takze cakam ...mam 1 testik ale som rozhodnuta netestovat..uvidim dokedy vydrzim 😀

manucao
21. aug 2013

@aluska11 ahoj a nenapina ta po jedle..mne je uz 5 den zle..co zjem hned sa mi tlaci von...snazim sa s tym bojovat,ale pred cvhilou som opat vracala a som v praci...je to neprijemne..a mam take divne tlavy v brusku,ci podbrusku..ja uz ani neviem kde to je..ale prsia ma nebolia..Test som robila 12 den cyklu ale bol negativny..asi som ho skoro robila.

majuszka87
21. aug 2013

@kacatto no tak to aj ja sa tým vyhrážam že sa možno nedarí lebo fajčí,... 😒

cathuska
21. aug 2013

@nikushka323 haha, no aj ja som taka🙂
no a jasne, ze smajlik je ten vesely, tak drzim palce, nech mrcha nechodi 🙂))

cathuska
21. aug 2013

@lienka2407 ja odpadnem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

GRATULUJEEEEEEEEEMMMMMMM!!!! 😵 😵 😵 😵 😵

Moja zlata, fiiiha, to je uzasne..

a este si mi pisala, ze mas oneskorenu ovulku atd pamatas. 😵 😵 😵