Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@nikushka323 s Tebou ako? Prisla mrcha, dufam, ze nie. Držím paste 😉
@11miska07 neprisla 🙂 vyzera to veeelmi nadejne ;) drzim palce
tak ja sa pridávam k snazilkám opat 🙂 uz som vysadila antinu pred 2 tyzdnami - tent otyzden som bola na gynde a povedala mi ze mám krásnu ovuláciu - tak čakám prvý menses a hned snazilkujeme 🙂
@nikushka323 juuj, tak to drzim palec, nech to nadalej pokracuje, ze mrska neprichadza 😉
Aj ja uz som nervozna, ale asi sa len zbytocne vystresujem.
@beruska2327 beruška ja som čakala rok kym mi lekárka dovolila sa iba snazit viem čo si prezívaš ale nádej je vzdy a tá nikdy neumiera musíš byt silná
@kacatto jeeeeej, tak hupsnite na to 😀 😀 drzime prsty!!! 😉
@beruska2327 ahoj, je mi to luto a celkom zivo si viem predstavit ako sa citis, ale neboj, hlavu hore a s pozitivnou energiou do noveho cyklu 😉 drzkaj sa.
ahojte babeny
@lienka2407- jupi tesim sa s tebou a drzim palce! 😉 ...tak to mate najkrajsi svadobny darcek 🙂
my nemame nic nove akurat , ze mam pre zmenu dlhe a silne kramy a to som mala "tehotenske priznaky " 😀 a to som si myslela , ze pri druhom tehu ani test nebudem musiet robit ze to spoznam so zavretymi ocami...
no nevadi teraz sa posuvame k malym blizencom ...majovciatka ..inak som si vsimla ze nas tu je zrejme dost vela rakov a levov .....
kupila som tu MACU ...najmä preto, ze moj MM milovany fajci jak turek , samozrejme zdravo neje na co sa dost hnevam ...jasne ze aj schudnut by mal ale tak vysvetlite tvrdohlavcovi , ze bude spomalený material ...pred luckou bral selezin niekto ho tu spominal teraz skusime tu Macu a uvidim co to spravi ....
@11miska07 to cakanie je na nervy ze? Ale neboj, drzim palce nech to vyjde ;)
@cathuska
@kacatto
HURAAA mam mrchu! asi uz veelmi dlho som sa z nej tolko netesila! konecne!!! takmer na 62 den. A dakujem za link, citala som. Je to asi len na tu upravu cyklu, zide sa mi. Zajtra kupujem aj alchemilku a prestavam fajcit ! 🙂 s tym som sa vam nepriznala, lebo som nemala odvahu s tym prestat, az teraz ked uz investujem do tych vitaminov a tak 🙂 . Vy nefajcite?
@svetlanka101 no super drzim prsty nech vam to vyjde tento cyklus asi na to netreba mysliet ako ja teraz kvoli svadbe a vidis zadarilo sa hned 🙂
@zaira1407 no ani sme necakali ze to vyjde tak skoro mrcha nedosla na svadbu tak som si uz myslela ze budeme v tom 😀 ale darcek je to teda najkrajsi 😉
@inngrid ahoj ako sa dari?nieco nove?uz mas vsetky vysledky?nam sa zadrarilo podla poslednej ms by som mala zacat v sobotu 5 tyzden tak uvidime v utorok idem k lekarovi tak som zvedava co povie 🙂
@lienka2407 wau tak to je super tak drzím palcek a gratulujem to sa teda ozaj zadarilo - ano konečne mám vysledky ok tak sa môžem pekne pridat medzi snazilky 🙂
@svetlanka101 si uzivala hak ked ti tak dlho meškala ms?
@svetlanka101 Ahoj, no tak aspon dosla a potom sup sup snazilkovat v novom cykle. A to fajcenie na jednej strane chapem, tiez som sa toho dlho nevedela zbavit a prestala som, az ked sme sa rozhodli, ze chceme babo. 🙂 Mojho chlapa mam pocit ze som tiez spracovala, ale tak.. zatial iba tyzden nefajci, take fazy uz mal, tak uvidim. snad uz nezacne 🙂
@monilik Hehe, hupsali sme. Dnes mi klesla teplota (grafik: http://www.fertilityfriend.com/home/4684d8), tak si myslim, ze dnes prebehne ovulka. Pre istotu to este dnes poistime, aj zajtra aj pozajtra ak bude nalada, ved to nie je az taka neprijemna 'robota', hehe 😉 Bola by som happy ako blcha ak by sa zadarilo...
@svetlanka101
@tuli_tuli
@kacatto
@lienka2407
KOCKYYYYY!!!! som si dnes rano urobila tehu test, je 30DC (11-13DPO) a je POZITIVNY!!!!!! 😀 😀 😀 sice je ta druha ciarka slabsia, ale je jasne viditelna... 😉 dufam, ze to nie je len chybny test a ze som naozaj tehu, pretoze mam vsetky priznaky ako pred mrchou.... poobede ideme na nakup, tak kupime este nejake testy... 🙂 drzte palceky, nech mame aj nadalej kolajnicky... 😀
tak tu je ten testik... odfotene asi 5 min po urobeni.. najprv bola ta ciarka len veeelmi slaba, som ju skoro neviedela ale asi po pol minute uz zosilnela a odvtedy je takato... 😉
@tuli_tuli
@svetlanka101
@kacatto
@lienka2407
@petka154 Ty asi nevieš ako sa správne číta z testov, čo ? Myslím rozdiel medzi ovu testíkmi a tehu testíkmi. Pri ovu testoch musí byť čiarka minimálne (ak nie viac) silná ako kontrolná, ale pri tehu testoch stačí úplne slabý náznak a si v tom ! Ale samozrejme, postupom času (zvyšovaním HCG) by mala aj táto čiaročka silnieť. Chcem tým povedať, že pri tehotenských testoch aj slabá čiarka znamená: POZITÍVNY test 🙂))) čo Ty rozhodne máš.
@petka154 SUPEEEER, gratulujeeeeeeeeeem! 🙂 A slaba ciarka? Ved to je regulerna ciara - si kukni skupinu Snazilky, tam baby aj na snehobielych testoch hladaju duchov a pytaju sa ostatnych, ci nieco vidia! 🙂
Toto je nejaka 'plodna' diskusna skupina, nejak sa tu roztrhlo vrece s tehulkami - zeby dobre znamenie? 😉 @tuli_tuli @svetlanka101 Tento cyklus sme na rade my 😉
@tuli_tuli tak ja som si ovu testy nikdy nerobila, len tuhe a tie boli vzdy snehobiele... az doteraz... 😀 😀
@kacatto
a neviem, jasne ze sa strasne tesim ale od rana ma strasne bolia krize a sem tam citim nejaky ten krc ako pri mrche a tak neviem co si mam mysliet.. bojim sa aby som est enahodou nedostala... 😖

Ahojte kočky, ja som akurát v štádiu čakania, či príde MS, alebo nie 🙂 dostať mam 28.8., takze sa este nacakam.