Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
môzem sa opitať ked napriklad mam plodny deň a robýme to naplno koľko dni po tom by mal test ukazať či som v tom alebo nie dakujem za odpovede
@cathuska moja,ale nam to nevyslo...no aspon zatial o tom neviem..dnes som 22 den cyklu..5,9 mam dostat mrchu..
akurat mi je divne v podbrusku..nechuti mi tak kava ako volakedy..a prsia ma zacinaju boliet..ale to pripisujem tomu ze o tyz.dostanem mrchu...
Inak skusame uz dost dlho..a som z toho vycerpana..tie sklamania vycerpavaju
@majusik26 ahoj..aj my to skusame cez mrchu..no nie uplne v strede mrchy..hoci ja ju mam len 3 dni..ale tak prvy a posledny den tak ideme...no vlastne sme zacali minuly mesiat..tak som zvedava ci sa postastilo..som 22 den cyklu..a priznaky nemam ziadne..lebo v podbrusku ma pobolieva uz dva tyzdne...take chvenie,tlaky...
No ja som vcera mala take spinenie a vtedy sa domna to uz pred mendzes cize take slabucke som mala vcera dnes uz mam normalne a vam sa ties nedary
my sme sa rozhodli teraz v auguste.. dnes som si robila test a dve čierky 🙂 😅
@majusik26 vies..ja mam tiez zlost na prirodu,alebo neviem naco...ale proste nie je to fer..niekto sa snazi a nic..a niekto si raz vrzne a chyti to..ale potom si poviem..zivot je cely nespravodlivy...no najdolezitejsie je ze sme zdravi a mame rodinu..
Ked sa pozries kolko nestastia je okolo nas..tak dakujem zato co mam..mam krasnu dcerku,muza..a to babatko ak ma prist k nam tak pride...Manzel ma kamarata,kt.sa snazili 13 rokov a teraz ten tyzden sa im narodila princezna..
poznam pary,kt.prve babtko pocali na prvvykrat a o druhe babatko sa snazili roky a nic..Takze je to vsetko osud..
a ty si bola na vysetrenie???Mozno ti treba urobit prefuk vajickovodov?Moj sa chysta na spermiogram a potom uvidime..
no ja som bola dva krad a robyla mi ultrazvuk z vnutra a vravela ze vsetko ok ale mavam casto problemi ze mam vitoky ale asi s takych ako parfumovanych intimiek a tak teraz cakam na vysledky s viteru tak som zvedava 13rokov fuu ani nehovor moj partner ma 33 mi nemame este ani prve :( a prve ako dlho ste sa snazily hned ste mali 🙂
@manucao
majusik26 no ja som bola dva krad a robyla mi ultrazvuk z vnutra a vravela ze vsetko ok ale mavam casto problemi ze mam vitoky ale asi s takych ako parfumovanych intimiek a tak teraz cakam na vysledky s viteru tak som zvedava 13rokov fuu ani nehovor moj partner ma 33 mi nemame este ani prve :( a prve ako dlho ste sa snazily hned ste mali emoticon
Mne ma prist ties mrcha ako tuna silve 27 :2.9
Po neuspesnom tehu kde nam babo v 24 tyzdni umrelo ubehli 4 pravidelne mrchy a doky sa kazal snazilkovat tak som tiez cela v napati ci ta mrcha o pat dni dojde .od vcera mam daky hlien natahovaci tak som v ocavani🙂 dam vediet
@majusik26 ¨no tak po poriadku...ja som tie bola na preventivnu..dokrot mi zobral ster a vysiel my vysledok ze mam zapal..dal mi antibiotika a tak som 13 dni ich brala..to sme voec spolu nespali..az na ten 13 den..uz sme nevydrzali 😉 boli sme na dovci a to k tomu patri..no nie..Po dovolenke som isla na sobo zo spodu a tam doktor povedal,ze vsetko OK..a to bolo ku koncu augusta..7.8 som dostala rmchu..taku 3 dnovu a to sme isli aj cez mrchu a teraz cakam co bude..
vytoky mavam aj ja..ale je to aj ked zena je vela sladkeho,parfumovany toaletak,kupanie,.... a aj tie horucavy tomu neprospely..mam sedavu pracu a stale si pomyslim..ze ta moja suska sa tu v horucavach poti....A inak od poslednej mrchy mavam take divne pocity v podbrusku..ako keby cely cas..cely cyklus mam take ze ako keby dostanem kramy..nechapem..
A este tak..mame dcerkuMa 7 rockov co chvila,ale splodila som ju s prvym manzelom..a pomerne rychlo sa nam to podarilo...takze snad nebude zaidny vazny problem pre kt.by sme s manzelom nemohli mat spolu dietatko...a co sa tyka umeleho oplodnenia..tak na to by som nesla..
@cathuska ja som mala 18 hnedy vytok a 19 som dostala - o tri dni skor
......... takze by sme mali byt asi na zaciatku ovulky dnes som zacala citit trosku vajecnik pravy 😕
ja mam divny cyklus odkedy nemam ANT. tak jeden mesiac 28 a druhy 32 😝 ......tak teraz si mozem vybrat ked minuly mesiac som asi nemala hlien 😨 ......necham to na osud 😎
prijemne snazenie 😉
@55alexandra55
No to by bolosuper 🙂 ak by sa Vám podarylo alebo nam dame si vediet 🙂
ahoj..kde ste vsetky ?
.... 😕 ... 😀 😎 .......
nevydrzala som dnes 24DC a // slabucka ale je tam 🙂
@zaira1407 Ja sledujem, citam, ale nemam co pridat do debatky :(
Stale skumam, ci som vobec mala ovulku vtedy, ked mi testy ukazovali (22DC), pretoze teplota mi stupla az dnes, ale tiez nic moc, len o stupen a ani neviem ci teraz bola ovulka, lebo to ide po stupni hore... http://www.fertilityfriend.com/home/4684d8
Kazdopadne, ak som nahodou mala ovulku 26DC, tak potom nic z toho, lebo moj chlap sa nemal k cinu a teraz je do nedele prec... 😒 Viem, ze by som sa nanho nemala hnevat, ale tak trochu som nastvana, ze ja beriem vsetky mozne vitaminy, pozorujem sa, testujem, meriam, citam a vzdelavam sa, zdrava strava fici.. a chlap ma iba za ulohu prist a.. ehm.. a aj to je mu narocne, lebo je unaveny, nachladeny a co ja viem co este... ach jaj, sorry ze pisem v podstate blbosti, ale uz som to zo seba musela dostat.. 😒 ☹
@kacatto daj to zo seba, myslim, ze aj kvoli tomu tu vsetky chodime. mne sa uz nechce "otravovat" okolie recami o tehotenstve a naladach a depkach (a im sa to nechce pocuvat), a ked to napisem sem, tak sa hned citim lepsie. a mate moznost si to neprecitat, ked vas to nudi 🙂 alebo podporit, ci uz likom alebo nejakou spravou.
takze "no worries", nie su to blbosti. a radsej to napisat sem a byt v pohode ako vynadat chlapovi, ze sa mu nechce.. 😀 😎
@beruska2327 Hej, tiez to tak beriem - radsej tu sa vypisat a si zanadavat.. Ved v najhorsom pripade si o mne baby pomyslia, ze to uz prehanam a som zbytocne hystericka, popripade mi napisu nech sa dam dokopy a neriesim, ale aspon doma bude klud. 😉
Chcela som, aby sme sa obaja vysli testom a vysetreniam, ze by sa nam to podarilo v tomto cykle, lebo od dalsieho chce uz moj lekar zacat riesit. ...Ale ked to nejde, tak to nejde a pekne krasne nech aj on si ide po doktoroch, nie len ja. 😠
@beruska2327 *vyhli testom.. pisem ako magor 😝
@kacatto No netestovala..lebo som v Stredu plánovala, že si kúpim test a ráno vstanem a mrcha!!!ale aj tak jednu vec nechápem a teraz som na sebe spozorovala, že mám navreté prsia a také riadne žilky zelene mám po prsiach...to som si nikdy nevšimla...no nemala som to. Je to možné???mávate aj vy??a v poslednej dobe sa mi snívajú riadne chobotinky:D
Ahojte pridala som sa k snazilkam v juli.Uz mame prvy mesiac snazenia za sebou,lenze som po vysadeni HA a asi to nebude take lahke ako som dufala.Uz som bola aj na gynde no doki ma vypoklonkoval s tym,ze som este v pohode,ze mi meska len tyzden,ze mam cakat a ked dalsie dva tyzdne nebude nic tak mi nasadi lieky,pri ktorych mozem aj otehotniet.Mate s tymto niekto skusenosti?Je tam sanca aj po vysadeni HA otehotniet v kratsom case?

@55alexandra55 my sa snažíme...mrcha by mala prísť 2.9., tak čakám...včera som spravila aj test z nedočkavosti, no samozrejme negatívny...ale nemám ani žiadne príznaky, teda nebolia ma prsia ako v júli...tak čakám