icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

silvia27
28. aug 2013

@55alexandra55 my sa snažíme...mrcha by mala prísť 2.9., tak čakám...včera som spravila aj test z nedočkavosti, no samozrejme negatívny...ale nemám ani žiadne príznaky, teda nebolia ma prsia ako v júli...tak čakám

silvia27
28. aug 2013

@cathuska ...takže snažilkovanie v plnom prúde 🙂 🙂 🙂 ...ja som 24 DC a čakám, no zatiaľ žiadne príznaky...

majusik26
28. aug 2013

môzem sa opitať ked napriklad mam plodny deň a robýme to naplno koľko dni po tom by mal test ukazať či som v tom alebo nie dakujem za odpovede

manucao
28. aug 2013

@cathuska moja,ale nam to nevyslo...no aspon zatial o tom neviem..dnes som 22 den cyklu..5,9 mam dostat mrchu..
akurat mi je divne v podbrusku..nechuti mi tak kava ako volakedy..a prsia ma zacinaju boliet..ale to pripisujem tomu ze o tyz.dostanem mrchu...
Inak skusame uz dost dlho..a som z toho vycerpana..tie sklamania vycerpavaju

manucao
28. aug 2013

@majusik26 ahoj..aj my to skusame cez mrchu..no nie uplne v strede mrchy..hoci ja ju mam len 3 dni..ale tak prvy a posledny den tak ideme...no vlastne sme zacali minuly mesiat..tak som zvedava ci sa postastilo..som 22 den cyklu..a priznaky nemam ziadne..lebo v podbrusku ma pobolieva uz dva tyzdne...take chvenie,tlaky...

majusik26
28. aug 2013

No ja som vcera mala take spinenie a vtedy sa domna to uz pred mendzes cize take slabucke som mala vcera dnes uz mam normalne a vam sa ties nedary

manucao
28. aug 2013

@majusik26 nedari sa nam rok a pol...je to kazdy mesiac pre mna tazsie...

majusik26
28. aug 2013

@manucao
no ja som mala 6rocny vstah dva roky sme to robyli a tiez nic potom sme sa rozysli a ma inu a ta hned otehotnela terazmam novy vstah tak a ties neviem ci to vinde je to divne ked niekto hned na prvy krad a niekto roky nemoze mat ktovie v com to je :(

yuuki
28. aug 2013

my sme sa rozhodli teraz v auguste.. dnes som si robila test a dve čierky 🙂 😅

majusik26
28. aug 2013

@yuuki
tak super ked Vám to tak vyslo 🙂 ja by som chcela v septenbry ale ci to vinde? 😒

manucao
28. aug 2013

@yuuki tak ty si stastna zena..

manucao
28. aug 2013

@majusik26 vies..ja mam tiez zlost na prirodu,alebo neviem naco...ale proste nie je to fer..niekto sa snazi a nic..a niekto si raz vrzne a chyti to..ale potom si poviem..zivot je cely nespravodlivy...no najdolezitejsie je ze sme zdravi a mame rodinu..
Ked sa pozries kolko nestastia je okolo nas..tak dakujem zato co mam..mam krasnu dcerku,muza..a to babatko ak ma prist k nam tak pride...Manzel ma kamarata,kt.sa snazili 13 rokov a teraz ten tyzden sa im narodila princezna..
poznam pary,kt.prve babtko pocali na prvvykrat a o druhe babatko sa snazili roky a nic..Takze je to vsetko osud..
a ty si bola na vysetrenie???Mozno ti treba urobit prefuk vajickovodov?Moj sa chysta na spermiogram a potom uvidime..

majusik26
28. aug 2013

no ja som bola dva krad a robyla mi ultrazvuk z vnutra a vravela ze vsetko ok ale mavam casto problemi ze mam vitoky ale asi s takych ako parfumovanych intimiek a tak teraz cakam na vysledky s viteru tak som zvedava 13rokov fuu ani nehovor moj partner ma 33 mi nemame este ani prve :( a prve ako dlho ste sa snazily hned ste mali 🙂

majusik26
28. aug 2013

@manucao
majusik26 no ja som bola dva krad a robyla mi ultrazvuk z vnutra a vravela ze vsetko ok ale mavam casto problemi ze mam vitoky ale asi s takych ako parfumovanych intimiek a tak teraz cakam na vysledky s viteru tak som zvedava 13rokov fuu ani nehovor moj partner ma 33 mi nemame este ani prve :( a prve ako dlho ste sa snazily hned ste mali emoticon

yuuki
28. aug 2013

@majusik26 .. budem držať palce !!! 😉

samajama
28. aug 2013

Mne ma prist ties mrcha ako tuna silve 27 :2.9
Po neuspesnom tehu kde nam babo v 24 tyzdni umrelo ubehli 4 pravidelne mrchy a doky sa kazal snazilkovat tak som tiez cela v napati ci ta mrcha o pat dni dojde .od vcera mam daky hlien natahovaci tak som v ocavani🙂 dam vediet

manucao
28. aug 2013

@majusik26 ¨no tak po poriadku...ja som tie bola na preventivnu..dokrot mi zobral ster a vysiel my vysledok ze mam zapal..dal mi antibiotika a tak som 13 dni ich brala..to sme voec spolu nespali..az na ten 13 den..uz sme nevydrzali 😉 boli sme na dovci a to k tomu patri..no nie..Po dovolenke som isla na sobo zo spodu a tam doktor povedal,ze vsetko OK..a to bolo ku koncu augusta..7.8 som dostala rmchu..taku 3 dnovu a to sme isli aj cez mrchu a teraz cakam co bude..
vytoky mavam aj ja..ale je to aj ked zena je vela sladkeho,parfumovany toaletak,kupanie,.... a aj tie horucavy tomu neprospely..mam sedavu pracu a stale si pomyslim..ze ta moja suska sa tu v horucavach poti....A inak od poslednej mrchy mavam take divne pocity v podbrusku..ako keby cely cas..cely cyklus mam take ze ako keby dostanem kramy..nechapem..
A este tak..mame dcerkuMa 7 rockov co chvila,ale splodila som ju s prvym manzelom..a pomerne rychlo sa nam to podarilo...takze snad nebude zaidny vazny problem pre kt.by sme s manzelom nemohli mat spolu dietatko...a co sa tyka umeleho oplodnenia..tak na to by som nesla..

majusik26
28. aug 2013

@yuuki
dakujem a ja tebe 🙂

zaira1407
28. aug 2013

@cathuska ja som mala 18 hnedy vytok a 19 som dostala - o tri dni skor
......... takze by sme mali byt asi na zaciatku ovulky dnes som zacala citit trosku vajecnik pravy 😕
ja mam divny cyklus odkedy nemam ANT. tak jeden mesiac 28 a druhy 32 😝 ......tak teraz si mozem vybrat ked minuly mesiac som asi nemala hlien 😨 ......necham to na osud 😎
prijemne snazenie 😉

majusik26
28. aug 2013

@zaira1407
no ja som mala takto vcera ze hnedy a vtedy sme to robyli na plno tak som zvedava dnes mam mrchu a mna zase boli lavi vajecnik heh ale beriem teraz lieky duphaston vraj je na upravu ale ciklus som teraz mala 33 dnovi minuli mesiac som asi ties nemala ovulaciu

mischelin
28. aug 2013

@rybka1985 drzim palce, ja v nedelu o tyzden 🙂

majusik26
28. aug 2013

@55alexandra55
No to by bolosuper 🙂 ak by sa Vám podarylo alebo nam dame si vediet 🙂

zaira1407
28. aug 2013

ahoj..kde ste vsetky ?
.... 😕 ... 😀 😎 .......

rybka1985
29. aug 2013

nevydrzala som dnes 24DC a // slabucka ale je tam 🙂

kacatto
29. aug 2013

@zaira1407 Ja sledujem, citam, ale nemam co pridat do debatky :(
Stale skumam, ci som vobec mala ovulku vtedy, ked mi testy ukazovali (22DC), pretoze teplota mi stupla az dnes, ale tiez nic moc, len o stupen a ani neviem ci teraz bola ovulka, lebo to ide po stupni hore... http://www.fertilityfriend.com/home/4684d8
Kazdopadne, ak som nahodou mala ovulku 26DC, tak potom nic z toho, lebo moj chlap sa nemal k cinu a teraz je do nedele prec... 😒 Viem, ze by som sa nanho nemala hnevat, ale tak trochu som nastvana, ze ja beriem vsetky mozne vitaminy, pozorujem sa, testujem, meriam, citam a vzdelavam sa, zdrava strava fici.. a chlap ma iba za ulohu prist a.. ehm.. a aj to je mu narocne, lebo je unaveny, nachladeny a co ja viem co este... ach jaj, sorry ze pisem v podstate blbosti, ale uz som to zo seba musela dostat.. 😒 ☹

beruska2327
29. aug 2013

@kacatto daj to zo seba, myslim, ze aj kvoli tomu tu vsetky chodime. mne sa uz nechce "otravovat" okolie recami o tehotenstve a naladach a depkach (a im sa to nechce pocuvat), a ked to napisem sem, tak sa hned citim lepsie. a mate moznost si to neprecitat, ked vas to nudi 🙂 alebo podporit, ci uz likom alebo nejakou spravou.
takze "no worries", nie su to blbosti. a radsej to napisat sem a byt v pohode ako vynadat chlapovi, ze sa mu nechce.. 😀 😎

kacatto
29. aug 2013

@beruska2327 Hej, tiez to tak beriem - radsej tu sa vypisat a si zanadavat.. Ved v najhorsom pripade si o mne baby pomyslia, ze to uz prehanam a som zbytocne hystericka, popripade mi napisu nech sa dam dokopy a neriesim, ale aspon doma bude klud. 😉
Chcela som, aby sme sa obaja vysli testom a vysetreniam, ze by sa nam to podarilo v tomto cykle, lebo od dalsieho chce uz moj lekar zacat riesit. ...Ale ked to nejde, tak to nejde a pekne krasne nech aj on si ide po doktoroch, nie len ja. 😠

kacatto
29. aug 2013

@beruska2327 *vyhli testom.. pisem ako magor 😝

moschino1986
29. aug 2013

@kacatto No netestovala..lebo som v Stredu plánovala, že si kúpim test a ráno vstanem a mrcha!!!ale aj tak jednu vec nechápem a teraz som na sebe spozorovala, že mám navreté prsia a také riadne žilky zelene mám po prsiach...to som si nikdy nevšimla...no nemala som to. Je to možné???mávate aj vy??a v poslednej dobe sa mi snívajú riadne chobotinky:D

motorolka
29. aug 2013

Ahojte pridala som sa k snazilkam v juli.Uz mame prvy mesiac snazenia za sebou,lenze som po vysadeni HA a asi to nebude take lahke ako som dufala.Uz som bola aj na gynde no doki ma vypoklonkoval s tym,ze som este v pohode,ze mi meska len tyzden,ze mam cakat a ked dalsie dva tyzdne nebude nic tak mi nasadi lieky,pri ktorych mozem aj otehotniet.Mate s tymto niekto skusenosti?Je tam sanca aj po vysadeni HA otehotniet v kratsom case?